Przygody tytułowej "Bożeny"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLILKA wrote:A Ty jak Kitka reagujesz na tego niepokalanka?
Kwas foliowy - folik biorę juz prawie rok, Wiec faktycznie ten wynik taki o - może powinnam spróbować ten, który polecałyście z dr enzmann.
Ferrytyna kiepsko, nie jem mięsa wiec tez muszę się za nią wziąć...
Trochę mnie martwi ta prolaktyna bo miałam niższą ooo roku temu
Jeśli ferrytyna jest w ng to jak dla mnie to wskazuje na utajoną anemię. Skontaktowałabym się z hematologiem. Spróbuj z lekarz_alan.
Ja reaguję bardzo dobrze na niepokalanka. Ostatni cykl wydłużony o 2 dni, zobaczymy jak będzie teraz. Nie plamię. Czuję piersi w II fazie, wydaje mi się, że trochę mi podkręcił cykle.LILKA lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJoan wrote:Kitka czy zrobienie komórek NK 9dpo nie będzie za późno ?
Miałam robić we wtorek 12 maja, myślałam, że to będzie 7dpo.
OF wyznaczył mi dzisiaj owulkę 2 maja czyli w 11dc....
Jeżeli zrobię w poniedziałek badanie 11 maja to będzie 9 dpo.
W sobotę diagnostyka nieczynna.
Wg mnie będzie ok, bo jak nie masz monitoringu to nie idzie utrafić w 7dpo.
To ma być potencjalny czas kiedy może dojść do zagnieżdżenia. Paśnik się nie doczepi uważam. On podaje przedział sam, a nie że konkretnie w tym dniu cyklu i koniec kropka.
Ja miałam wczoraj 7 lub 8 dpo, ale nie mam gwarancji. Akurat tak mi pasowało jechać, bo z uwagi na krótkie cykle obawiałam się zrobić później, żeby mnie nie zaskoczyła np 2 dni po badaniu @.Joan lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJoan wrote:Na którą masz wizytę u niego ?
Mi Maggi odstąpiła właśnie swoją Właśnie się zapisałam. Mam na 12:00.
Super, że Ci się udało 💚
W Salve Pani bardziej takie coś ogarniają 😊
Ja mam na 14:30, więc zdasz relację przed moją rozmową 😁😁😁Joan lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJoan wrote:dlatego napisałam Ci, że jak jutro wprowadzisz to Ci postawi kreskę.
Ja u siebie jak miałam trzy wyższe temperatury (trzecia dzisiaj) to mi wyznaczyło owulkę na ostatni dzień niższej.
Aaa jutro 😁 no to mi się wtedy nie zgodzi z testem owulacyjnym ehh 🤨Joan lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny