Przygody tytułowej "Bożeny"
-
WIADOMOŚĆ
-
Susanne wrote:Jako fotograf też doceniam estetyczne zdjecia obsikanych testów:D
Robisz też sesje brzuszkowe? Moja koleżanka wstawiła wczoraj piękne zdjęcie z takiej sesji, zakochałam się 🥰01.2017 - rozpoczęcie starań
2x - CB (04.2019; 01.2020) ♡
11.04 (11dpo) ⏸️
12.04 beta 39, prog 24
14.04 beta 160
23.04 beta 5837, prog 45
29.04 jest ❤
👽 Niedoczynność tarczycy, hashimoto, częstoskurcz komorowy, PAI-1 4G homo
"Nienawidzę czekania, ale jeśli dzięki temu będę miała szansę być z tobą, będę czekała tak długo jak trzeba." -
nick nieaktualnyMarzenia wrote:No właśnie ja też się zastanawiam i nad tymi DNA,ANA.Bo mam jedno dziecko,więc raczej wrodzonych nie mam wad genetycznych.Dla mnie ta genetyka,przeciwciała to czarna magia😲Chce porobić badania te które zalecane były na 1 stronie wątku kwietniowego,ale nie wjem czy jest wlasnie sens tych genetycznych skoro mam już dziecko
ANIA i NK można nabyć, nawet jak juz masz dziecko, ale właśnie nie wiem jak z tymi -
Kurcze juz chyba dziś nie uda mi się zrobić badań, nikt nie odbiera telefonu.
Myślicie, że warto iść do szewczuka z badaniami z końca grudnia? Chciłabym jak najwięcej wycisnąć z tej wizyty. I teraz nie wiem, czy isc do niego w srode. Czy korzystniej dla mnie bedzie jak wybiore sie do niego w okresie kolo owulacji ? -
ladySiSi wrote:No właśnie, u mnie to samo.. aż boję się zaglądać na konto 😬
A słyszałyście o nowym projekcie nowelizacji przepisów antykryzysowych, który na początku tygodnia rząd ma skierować do Sejmu?
"Przepisy bardzo luzują zasady obniżania wynagrodzeń pracowników. W ich myśl przedsiębiorcy dotknięci kryzysem będą mogli obciąć czas pracy zatrudnionych, a co za tym idzie, także ich wynagrodzenia (o 10 proc.) tylko na podstawie oświadczenia. Zbędne stanie się porozumienie z pracownikami czy związkami zawodowymi. Pracowników może zaniepokoić propozycja uproszczenia zwalniania i obniżania wynagrodzeń. Po zmianach będzie to można zrobić nawet e-mailem. Z projektu, jaki już w tym tygodniu może zostać przyjęty przez Sejm, wynika, że na pierwszy ogień do zwolnienia będą mogły pójść osoby z dodatkowymi źródłami przychodów, w tym emeryci, renciści i rentierzy." 😱
Mój mąż już dostał aneks - 10% wynagrodzenia, a jak nie podpisze to zwolnienie. Tragedia...👩26l - usunięte torbiele endometrialna na lewym jajniku, podejrzenie endometriozy 👨28l - ŻPN
💣Hashimoto - TSH 1,170 Letrox 75
FT4- 0,96 ng/dl
FT3 - 3,2 pg/ml
aTpo - 50 IU/ml ⬆️
aTG - 18,3 IU/ml
Kwas foliowy - 12,30 ng/ml
Glukoza - 86 mg/dl
Wapń - 4,84 mEq/l
Żelazo - 62 ug/dl
FSH - 5,05 mIU/ml
LH - 3,66 mIU/ml
D3 - 38,60 ng/ml
B12 - 527,00 pg/ml
💊 Kwas Omega 3, Pregna Start, Wit. C, Wit. D, Magnez + B6, Wit. A+ E, Letrox
"Kiedy pragnie się cudu, trzeba umieć czekać." 💝 -
Joan wrote:też byłam zadowolona z podwórka do czasu jaki mi postawili bloki zaraz za płotem
Łahahaha no to Ty już nago nie wyjdziesz 😂01.2017 - rozpoczęcie starań
2x - CB (04.2019; 01.2020) ♡
11.04 (11dpo) ⏸️
12.04 beta 39, prog 24
14.04 beta 160
23.04 beta 5837, prog 45
29.04 jest ❤
👽 Niedoczynność tarczycy, hashimoto, częstoskurcz komorowy, PAI-1 4G homo
"Nienawidzę czekania, ale jeśli dzięki temu będę miała szansę być z tobą, będę czekała tak długo jak trzeba." -
Joan wrote:wady genetyczne nie powodują BEZPŁODNOŚCI ( te o których mówimy na wątku) tylko ewentualnie mogą utrudniać zapłodnienie lub zaburzać płodność
O widzisz,tego mi brakowało.Dzięki!Czyli tak czy siak powinnam zrobić te badania.O pierwsze dziecko staraliśmy się półtora roku,może faktycznie coś z tą genetyką nie tak😑Ale najpierw zbadam pozostałe i drożność,a na koniec genetyka.
Teraz mam jasność.Dziękuję😚Joan lubi tę wiadomość
-
Joan wrote:Dzisiaj Bożena zaznała termometru
haha jak w ustach to mi tak głośno piszczał.
W Bożene kurde cisza. Myślałam, że nie włączyłam czy coś. I świeciłam latarka pod kołdrą czy tam się w ogóle pokazał jakiś wynik
Taka byłam zeschizowana, żeby pamiętać rano o Bożenie, że obudziłam się bez budzika i to za wcześnie
To tylko moja wciąż zimna Jak lód...Joan lubi tę wiadomość
-
Madziulix, mam nadzieję, że jednak zajdziemy w ciaze i do dupy polecimy bo u mnie 30 za rok w czerwcu, to będziemy brzuchate, albo dzieciate.
Ale w innych okolicznościach bardzo chętnie, zapisuję w kalendarzyku i będzie imba życia. Może na Twoja 30, jak już dzieci odchowane hahamadziulix3 lubi tę wiadomość
-
Joan wrote:Dzisiaj Bożena zaznała termometru
W Bożene kurde cisza. Myślałam, że nie włączyłam czy coś. I świeciłam latarka pod kołdrą czy tam się w ogóle pokazał jakiś wynik
Taka byłam zeschizowana, żeby pamiętać rano o Bożenie, że obudziłam się bez budzika i to za wcześnie
Pod kołdrą pikania faktycznie nie słychać i ja zaglądam co chwilę z latarką z telefonu(oczy zaspane)czy ta literka C miga,jak nie to wiem że już koniec pomiaru😁Ale ostatnio budze sie godzine lub dwie przed budzikiem i tempka zaburzona.Mój organizm żyje chyba jeszcze czasem z przed zmiany zegarków😉Joan, ZielonaHerbata lubią tę wiadomość
-
ZielonaHerbata wrote:No własnie tez nie wiem, czy dziś to dobry pomysł na badanie prolaktyny, bo mam za dużo emocji w sobie
Ale póki ci to i tak nigdzie nie moge się dodzwinić, albo mają przerwe do 4.05 albo nikt nie odbiera.
Prolaktynę tylko rano, po odpoczynku, nawet w gabinecie po chwili posiedzenia, bez żadnych zabaw seksualnych dzień wcześniej, bez dotykania piersi. To wszystko BARDZO zaburza obraz prolaktyny.Susanne, Joan lubią tę wiadomość
-
Joan, sama sobie zleciłam siedzenie na dupie i czekanie na dziecko, które spadnie z kosmosu - nie jest moją mocną stroną ;p
Joan, Susanne lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySusanne wrote:Madziulix, mam nadzieję, że jednak zajdziemy w ciaze i do dupy polecimy bo u mnie 30 za rok w czerwcu, to będziemy brzuchate, albo dzieciate.
Ale w innych okolicznościach bardzo chętnie, zapisuję w kalendarzyku i będzie imba życia. Może na Twoja 30, jak już dzieci odchowane haha
Kurw żeby stary z 3 dzieci chciał zostać i mnie puścił 😂Joan, Susanne lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJoan wrote:Dzisiaj Bożena zaznała termometru
Taka byłam zeschizowana, żeby pamiętać rano o Bożenie, że obudziłam się bez budzika i to za wcześnieWiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2020, 11:19