Pytanie do wszystkich dziewczyn, które zaszły w ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhej u mnie zaraz po owulacji (jakiś dzień lub dwa) zaczęły rosnąć piersi i zaczęły boleć i ten stan utrzymuje się do dziś (bolą, ale już się na szczęście nie powiększają hehehe) innych objawów różniących się od spodziewanej @ nie miałam...standardowo wszystko bolało jak na @
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2014, 16:06
-
nick nieaktualny
-
W pierwszej ciąży (ciąża niespodzianka, bo się nie staraliśmy) czułam się jak na okres. Nawet pozytywnemu testowi nie wierzyłam, bo przecież ból miesiączkowy był. Niestety dwa tyg później poroniłam.
W drugiej ciąży nie czułam kompletnie nic - ani jak na okres, ani jak na ciążę. Po poronieniu trochę mi się objawy pomieszały i brak jakichkolwiek oznak zbliżającej się @ był normalny. Miałam odpuścić starania na rok, więc dzień przed spodziewaną @ zrobiłam test ciążowy i... Moje wówczas dwie kreski, właśnie ciągną mnie za włosy upominając się o uwagę.Jackie Daniels lubi tę wiadomość
-
u mnie taż wyglądało na @ ale zdziwiło mnie dziwne ciągnięcie podbrzuszu, którego nigdy wcześniej nie miałam oraz brązowe plamienie w którym @ powinna przyjść. a no i potworny ból głowy przez kilka dni
Jak na razie czuję się normalnie żadnych zachcianek ani wymiotów tylko w 5 tyg zaczęły mnie piersi boleć, są bardziej wrażliwe na dotyk
-
Ciaza nie daje poczatkowo zadnych objawow. A jezeli juz jakies sa to niestety takie same jak na okres wiec badz tu madry. Mdlosci, obolale piersi... To wszystko przychodzi troche pozniej.
Moim pierwszym objawem byly plamienia ale nie czekaj na nie bo mialam ciaze zagrozona. Poza tym jak zobaczylam plamienia to myslalam, ze idzie okres. Ale nie przyszedl. Na tescie tez jedna kreska. A potem "cien cienia", beta 100 i wszystko jasne. Powodzenia!!! badz dobrej mysli ale niech ewentualna porazka nie podcina Ci skrzydel bo warto byc cierpliwym dla takiego cuduNadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!!