X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pytanie do wszystkich dziewczyn, które zaszły w ciążę
Odpowiedz

Pytanie do wszystkich dziewczyn, które zaszły w ciążę

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Czarnaa94 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja miałam delikatne mdłości przez kilka dni przed @ i słabo mi się robiło. Potem czekałam na @, dzień po terminie mnie brzuch bolał jak zawsze na @, cycki też, byłam pewna że właśnie dostałam a tam nic. 2 dni po terminie zrobiłam test bo czułam że coś jest inaczej, a @ zazwyczaj miałam jak w zegarku.

thgfyx8dkbbmw2ir.png
    l22nzbmh47rkhklk.png
    Synuś Olek (*) 5.05.2014 (15tc)
    Aniołki 27.08.2014 (5tc) | 10,2014 (7tc)
  • XYZ Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie przed terminem @ żadnych objawów "piersiowych", żadnego częstomoczu, tylko pobolewanie podbrzusza trochę jak na @, a jednak jakieś takie...inne.
    W Wielki Piątek zdaje się zrobiło mi się słabo w kościele. Ale wtedy jeszcze niczego nie podejrzewałam.
    W drugi dzień Świąt dwa razy przeszył mnie ostry, rwący ból podbrzusza, nieporównywalny z niczym innym (znacznie silniejszy niż w trakcie @).
    Następnego dnia, 22.04 pierwszy raz zobaczyłam bladą drugą kreskę :-)
    Dopiero potem, w 6 tygodniu pojawiły się mdłości (+ wymioty), gazy, senność i... masakryczny ślinotok.

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ