X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pytanie do wszystkich dziewczyn, które zaszły w ciążę
Odpowiedz

Pytanie do wszystkich dziewczyn, które zaszły w ciążę

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Czarnaa94 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja miałam delikatne mdłości przez kilka dni przed @ i słabo mi się robiło. Potem czekałam na @, dzień po terminie mnie brzuch bolał jak zawsze na @, cycki też, byłam pewna że właśnie dostałam a tam nic. 2 dni po terminie zrobiłam test bo czułam że coś jest inaczej, a @ zazwyczaj miałam jak w zegarku.

thgfyx8dkbbmw2ir.png
    l22nzbmh47rkhklk.png
    Synuś Olek (*) 5.05.2014 (15tc)
    Aniołki 27.08.2014 (5tc) | 10,2014 (7tc)
  • XYZ Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie przed terminem @ żadnych objawów "piersiowych", żadnego częstomoczu, tylko pobolewanie podbrzusza trochę jak na @, a jednak jakieś takie...inne.
    W Wielki Piątek zdaje się zrobiło mi się słabo w kościele. Ale wtedy jeszcze niczego nie podejrzewałam.
    W drugi dzień Świąt dwa razy przeszył mnie ostry, rwący ból podbrzusza, nieporównywalny z niczym innym (znacznie silniejszy niż w trakcie @).
    Następnego dnia, 22.04 pierwszy raz zobaczyłam bladą drugą kreskę :-)
    Dopiero potem, w 6 tygodniu pojawiły się mdłości (+ wymioty), gazy, senność i... masakryczny ślinotok.

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ