Pytanie dot. forum
-
Dziewczyny, wiem, że to nie w temacie ciazy, ale nie wiem, gdzie zadac to pytanie.
Chodzi mi o sposob poruszania sie po forum.
Czy jest jakis prosty sposob, zeby sprawdzic, czy ktos odpowiedzial na mojego posta lub czy sa nowe posty w czytanych przeze mnie watkach?
Czy niestety nie ma takiej opcji i trzeba wchodzic w kazdy dzial i analizowac wszystkie watki?
Wiem, ze sa jakies powiadomienia na maila, ale mi chodzi o informacje bezposrednio na forum.
Bede wdzieczna za podpowiedzi, bo bardzo mi "niewygodnie" poruszac sie w tej chwili po forum.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2014, 20:41
Ania_84 lubi tę wiadomość
08.09 - transfer
-
n dole jak wpipsujesz tekst jest
powiadamiaj mnie o nowych wpisach w tym wątku zaznaczasz i ci powiadomienia przychodza ale nei wiem czy na ovu czy na maial ..a dwa czasteo dziewczyny tryzmaja sie zasady klikaja lubie daj sobie znac tym sposobem ze odpIdgie lubi tę wiadomość
-
Hmmm...
Czyli juz wiem, ze Ania_84 odpowiedziala na mojego posta, bo go polubila
Ale jak znalezc te odpowiedz?
W powiadomieniu nie ma linka do tej odpowiedzi.
Czyli musze wejsc na forum i szukac.
Jesli nie bylo mnie tu kilka dni, to post jest juz pewnie na 2 lub 3 stronie wstecz i ciezko go bedzie wyszukac.
Dobrze mysle?
08.09 - transfer
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Landryneczka wrote:Wystarczy zapamietać albo zapisać sobie stronę nr. strony jak się długo nie będzie wchodzić a potem tylko cofnać do niej i nie ma problemu08.09 - transfer
-
IDgie - a takim razie trzeba glosic sugestie adminow
mio rusz na mial przychodzi powiadomienie ze pojawil sie nowy wpis w watku ktory obserwuje .. hoc ja tam juz na biezaca siedze i czytam bo sie wkrecilam -