Pytanie dot. forum
-
Dziewczyny, wiem, że to nie w temacie ciazy, ale nie wiem, gdzie zadac to pytanie.
Chodzi mi o sposob poruszania sie po forum.
Czy jest jakis prosty sposob, zeby sprawdzic, czy ktos odpowiedzial na mojego posta lub czy sa nowe posty w czytanych przeze mnie watkach?
Czy niestety nie ma takiej opcji i trzeba wchodzic w kazdy dzial i analizowac wszystkie watki?
Wiem, ze sa jakies powiadomienia na maila, ale mi chodzi o informacje bezposrednio na forum.
Bede wdzieczna za podpowiedzi, bo bardzo mi "niewygodnie" poruszac sie w tej chwili po forum.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2014, 20:41
Ania_84 lubi tę wiadomość
08.09 - transfer

-
n dole jak wpipsujesz tekst jest
powiadamiaj mnie o nowych wpisach w tym wątku zaznaczasz i ci powiadomienia przychodza ale nei wiem czy na ovu czy na maial ..a dwa czasteo dziewczyny tryzmaja sie zasady klikaja lubie daj sobie znac tym sposobem ze odp
Idgie lubi tę wiadomość
-
Hmmm...
Czyli juz wiem, ze Ania_84 odpowiedziala na mojego posta, bo go polubila
Ale jak znalezc te odpowiedz?
W powiadomieniu nie ma linka do tej odpowiedzi.
Czyli musze wejsc na forum i szukac.
Jesli nie bylo mnie tu kilka dni, to post jest juz pewnie na 2 lub 3 stronie wstecz i ciezko go bedzie wyszukac.
Dobrze mysle?
08.09 - transfer

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Na wielu forach pisze i to jest pierwsze, ktore jest tak skomplikowane.Landryneczka wrote:Wystarczy zapamietać albo zapisać sobie stronę nr. strony jak się długo nie będzie wchodzić a potem tylko cofnać do niej i nie ma problemu08.09 - transfer

-
IDgie - a takim razie trzeba glosic sugestie adminow

mio rusz na mial przychodzi powiadomienie ze pojawil sie nowy wpis w watku ktory obserwuje .. hoc ja tam juz na biezaca siedze i czytam bo sie wkrecilam
-