X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pytanie o mdłości
Odpowiedz

Pytanie o mdłości

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • zaborowj Koleżanka

Wysłany: 26 października 2016, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy mogłybyście powiedzieć mi co dokladnie oznacza termin mdłości ? Wiem że to głupie pytanie ;-)
    Ale mdłości w ciązy to cos takiego że jest niedobrze i chce się wymiotować czy że cały czas sie wymiotuje ? :)
    Niedawno zaczęłam nową pracę, nie mam mozliwości biegania co chwilke do toalety i chyba tego najbardziej się boję

• Martuśka86 Nowa

Wysłany: 27 października 2016, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mldlosci to jakbys miala odruchy wymiotne moze mdlic mozesz wymiotowac

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2016, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak jak koleżanka wyżej napisała. Mdłości to takie uczucie zbliżających się wymiotów z nimi lub bez nich. A np. nudności (przynajmniej ja tak je odczuwałam) to taka pewność, że się nie zwymiotuje, ale 'coś siedzi na żołądku'.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ