X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pytanie o mdłości
Odpowiedz

Pytanie o mdłości

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • zaborowj Koleżanka

Wysłany: 26 października 2016, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy mogłybyście powiedzieć mi co dokladnie oznacza termin mdłości ? Wiem że to głupie pytanie ;-)
    Ale mdłości w ciązy to cos takiego że jest niedobrze i chce się wymiotować czy że cały czas sie wymiotuje ? :)
    Niedawno zaczęłam nową pracę, nie mam mozliwości biegania co chwilke do toalety i chyba tego najbardziej się boję

• Martuśka86 Nowa

Wysłany: 27 października 2016, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mldlosci to jakbys miala odruchy wymiotne moze mdlic mozesz wymiotowac

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2016, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak jak koleżanka wyżej napisała. Mdłości to takie uczucie zbliżających się wymiotów z nimi lub bez nich. A np. nudności (przynajmniej ja tak je odczuwałam) to taka pewność, że się nie zwymiotuje, ale 'coś siedzi na żołądku'.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ