X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pytanie o mdłości
Odpowiedz

Pytanie o mdłości

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • zaborowj Koleżanka

Wysłany: 26 października 2016, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy mogłybyście powiedzieć mi co dokladnie oznacza termin mdłości ? Wiem że to głupie pytanie ;-)
    Ale mdłości w ciązy to cos takiego że jest niedobrze i chce się wymiotować czy że cały czas sie wymiotuje ? :)
    Niedawno zaczęłam nową pracę, nie mam mozliwości biegania co chwilke do toalety i chyba tego najbardziej się boję

• Martuśka86 Nowa

Wysłany: 27 października 2016, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mldlosci to jakbys miala odruchy wymiotne moze mdlic mozesz wymiotowac

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2016, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak jak koleżanka wyżej napisała. Mdłości to takie uczucie zbliżających się wymiotów z nimi lub bez nich. A np. nudności (przynajmniej ja tak je odczuwałam) to taka pewność, że się nie zwymiotuje, ale 'coś siedzi na żołądku'.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ