rady dla nowej staraczki
-
Cześć dziewczyny, pewnie się domyślacie dlaczego trafiłam na to forum - staramy się o dziecko 3 miesiąc i szczerze mówiąc sądziłam, że pójdzie to łatwiej Dlatego też po nieudanych próbach chciałam zaczerpnąć rady od bardziej doświadczonych, może nawet już mam (albo tych przyszłych mam) - na czym się skupić, co może pomóc przy planowaniu dziecka? Jakieś leki, które mogą wspomóc starania? Może warto zainwestować w testy owulacyjne i na tej podstawie działać? Poradźcie z własnego doświadczenia co zdaje egzamin i na co być może warto postawić
-
nick nieaktualny
-
Najważniejsze to znać moment owulacji - albo tak jak mówisz kupić testy owulacyjne lub chodzić na monitoring cyklu, ale 3 miesiąc starań to skorzystałabym jeszcze z pierwszej metody. Ja zaszłam w ciążę właśnie na monitoringu. Mąż brał suplementy pomagające prawidłowemu wzrostowi plemników a ja różne leki, ale najważniejszy to wiesiołek i kwas foliowy. Mąż brał androvit, l-karnitynę, selen + cynk od 2 miesięcy. Po 1,5 roku starań się udałoTermin na 14 października
-