X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Razem czekamy na bobasa
Odpowiedz

Razem czekamy na bobasa

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • veronica29 Nowa

Wysłany: 28 czerwca 2014, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakładam nowy wątek dla staraczek i tych, które dopiero zaczynają jak ja i dla innych. Witajcie i razem czekajmy na bobasa, piszmy o swoich radościach i smutkach :)

• Magda_lena88 Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2014, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    już jest taki temat :) https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/staraczki-1-cykl,3430.html bez urazy ale chyba nie ma sensu powielać kolejny raz tematu ;)

Lena87 lubi tę wiadomość

relghdgecegtmzr9.png

P6dtp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2014, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wg mnie fajny wątek, właśnie mało jest takich, a dziś patrzę a są dwa tematy :D
    Vernonica ile sie starasz? :D

Truskaffeczka lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ