X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Razem czekamy na bobasa
Odpowiedz

Razem czekamy na bobasa

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • veronica29 Nowa

Wysłany: 28 czerwca 2014, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakładam nowy wątek dla staraczek i tych, które dopiero zaczynają jak ja i dla innych. Witajcie i razem czekajmy na bobasa, piszmy o swoich radościach i smutkach :)

• Magda_lena88 Autorytet

Wysłany: 28 czerwca 2014, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    już jest taki temat :) https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/staraczki-1-cykl,3430.html bez urazy ale chyba nie ma sensu powielać kolejny raz tematu ;)

Lena87 lubi tę wiadomość

relghdgecegtmzr9.png

P6dtp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2014, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wg mnie fajny wątek, właśnie mało jest takich, a dziś patrzę a są dwa tematy :D
    Vernonica ile sie starasz? :D

Truskaffeczka lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ