X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne reguła opryszczki
Odpowiedz

reguła opryszczki

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Nataja Debiutantka

Wysłany: 18 lipca 2018, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, staram się już prawie dwa lata i w tym czasie zauważyłam , niemal nagminne - comiesięczne! pojawianie się opryszczki. ( przed sama miesiączką zazwyczaj) Nawet heviran nie załatwia sprawy do końca, bo daje zaledwie miesięczna przerwę. Gin kazał mi skonsultować to z internista, zrobiłam badania i wszystko w zasadzie ok, a opryszczka się pojawia. Czy któraś z Was też tak miała/ ma?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ