Rocznik 1998🎈
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc dziewczyny! Stworzyłam ten wątek żeby Nasz rocznik mógł się odnaleźć na forum. Z chęcią powymieniam się swoimi spostrzeżeniami. Mam nadzieje, ze trochę Nas tutaj jest 💚🍀
Aliicja lubi tę wiadomość
-
Czasami czuje się obco 😅 A tutaj w swoim roczniku nie ma presji, ze jestem za młoda albo co 😅😅 Cieszę się, ze jesteś! 🙂
aliciaaa lubi tę wiadomość
-
Niereanimuj wrote:Czasami czuje się obco 😅 A tutaj w swoim roczniku nie ma presji, ze jestem za młoda albo co 😅😅 Cieszę się, ze jesteś! 🙂
Ja też właśnie tak czasami mam 🤪
Ciekawe czy jeszcze jakieś dziewczyny się odezwa 😀
Widzę, że ten straciłaś swoje maleństwo, bardzo mi przykro. U mnie strata w grudniu. I cały czas walka o następne -
aliciaaa wrote:Ja też właśnie tak czasami mam 🤪
Ciekawe czy jeszcze jakieś dziewczyny się odezwa 😀
Widzę, że ten straciłaś swoje maleństwo, bardzo mi przykro. U mnie strata w grudniu. I cały czas walka o następne -
nick nieaktualnyHej dziewczyny
Cieszę się, że powstał ten wątek bo możliwe, że dużo dziewczyn się tutaj odezwie i nie będzie czuło się obco, zbyt młodo ❤️
W końcu każda z nas ma tutaj historię i nie chce czuć się gorzej a zwłaszcza z powodu wieku ❤️Niereanimuj , aliciaaa lubią tę wiadomość
-
Hej hej!😘
W ogóle zauważyłam, ze dopóki nie podam wieku to każdy traktuje mnie ok. A kiedy już się ujawnię to wychodzą czasami jakieś uprzedzenia 😔 Mam nadzieje, ze w Waszym przypadku jest inaczej ☺️
Ja czuje się jakbym miała 30 lat 🤣
-
nick nieaktualnyNiereanimuj wrote:Hej hej!😘
W ogóle zauważyłam, ze dopóki nie podam wieku to każdy traktuje mnie ok. A kiedy już się ujawnię to wychodzą czasami jakieś uprzedzenia 😔 Mam nadzieje, ze w Waszym przypadku jest inaczej ☺️
Ja czuje się jakbym miała 30 lat 🤣
Także pewnymi osobami nie ma co się przejmować ponieważ czasem się okazuje, że osoby w naszym wieku są bardziej rozsądne i nauczone życia niż osoby z 10 lat starsze.
Lece do pracy dziewczyny. Odezwę się wieczorem
Miłego dnia ❤️ -
Niereanimuj wrote:Jedna dziewczynę znalazłam na wykresie, napisze to zapewne zajrzy 😊 Tak, niby 3 miesiące minęły ale nadal świeża rana 😔 Ah przykro mi, ze musiałaś przez to przechodzić.. Mam nadzieje, ze niedługo los się do Nas uśmiechnie 🍀💚 Tylko boje się, ze sytacja się powtórzy😔
U mnie ostatnio minęło 5 miesiący i nic się nie zmieniło. Im bliżej terminu gdzie miałam rodzic tym gorzej mi czasami. Też mam nadzieję, że w końcu będzie dobrze i uda się nam. Myślałam, że może teraz się uda ale niestety czekam na okres. I rozumiem twój strach, ja tak samo się boję... -
Z wiekiem też tak mam czasami 😀 że w naszym wieku to o dzieciach się nie myślało itp. Ja o pierwsze starałam się jak miałam 19 lat więc już w ogóle 😅
a.kaczm1998 ciszę się, że dołączyłaś. W grupie będzie nam raźniej ✊🏻
Jak macie dziewczyny na imię i skąd jesteście?
Ja mam na imię Alicja i jestem z Kalisza, wielkopolska. 🤗Niereanimuj lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaliciaaa wrote:Z wiekiem też tak mam czasami 😀 że w naszym wieku to o dzieciach się nie myślało itp. Ja o pierwsze starałam się jak miałam 19 lat więc już w ogóle 😅
Ja mam na imię Alicja i jestem z Kalisza, wielkopolska. 🤗
Pewnie że będzie raźniej ❤️ jedna może drugą wspierać i każda z nas wie że nie zostanie źle odebrana ze względu na wiekNiereanimuj lubi tę wiadomość
-
aliciaaa wrote:Z wiekiem też tak mam czasami 😀 że w naszym wieku to o dzieciach się nie myślało itp. Ja o pierwsze starałam się jak miałam 19 lat więc już w ogóle 😅
Ja mam na imię Alicja i jestem z Kalisza, wielkopolska. 🤗
Ja tez już w wieku 19 lat myślałam o dzieciach, ale nie miałam warunków 😔 Mam na imię Magda i jestem z okolic Łodzi 🙂 Ale aktualnie mieszkam w Norwegii 😃 -
a.kaczm1998 wrote:Właśnie ja też czuję się bardziej dorosło. Może dlatego, że jeszcze z 3 lata temu nie pomyślałabym o tym, że będę starać się o dzidzie bo będzie to dla mnie ostatni dzwonek. Na szczęście mogę liczyć na swojego partnera, rodzeństwo czy rodziców i rozumieją mnie doskonale. Za każdym razem kibicują a zwłaszcza tata który dzwoni i pyta czy dostałam okres bo on liczy na to że nie😁
Także pewnymi osobami nie ma co się przejmować ponieważ czasem się okazuje, że osoby w naszym wieku są bardziej rozsądne i nauczone życia niż osoby z 10 lat starsze.
Lece do pracy dziewczyny. Odezwę się wieczorem
Miłego dnia ❤️ -
aliciaaa wrote:U mnie ostatnio minęło 5 miesiący i nic się nie zmieniło. Im bliżej terminu gdzie miałam rodzic tym gorzej mi czasami. Też mam nadzieję, że w końcu będzie dobrze i uda się nam. Myślałam, że może teraz się uda ale niestety czekam na okres. I rozumiem twój strach, ja tak samo się boję...
-
nick nieaktualnyNiereanimuj wrote:Czytałam Twój wpis, ze masz niska rezerwę jajnikowa, przykro mi😕 Trzymam mocno kciuki aby Ci się udało 🤞🏻 Z reszta jak za każda z Nas 🍀 U mnie mama tez już nie może się doczekać, cała rodzina wie przez to, Ze już raz byłam w ciąży i teraz wiedza, ze się staramy. Fajnie, ze masz wsparcie ☺️
Teraz gdy jestem pod opieką to jest znacznie lepiej prócz tego że czasem mam ochotę poćwiczyć wyżyć się a nie mogę bo od razu mam problemy z męskimi hormonami
Mam nadzieję że niedługo każda z nas tutaj będzie mogła cieszyć się ciąża ❤️
Trzymam za nas kciuki 😍❤️ -
Hej dziewczyny, u mnie dzisiaj 1 dc i 1 dzień ciąży. Okres przyszedł o czasie więc super, nie muszę się nim Przejmować 😉
Postanowiłam, że codziennie będę pić minimum 1,5 litra wody, bo bardzo słabo pije. Zrobiłam sobie tabletkę na lodówkę i wykreślam tylko szkalnki, które wypiłam. No i też chcę trochę zdrowiej jeść haha. Wracam do treningów pełna parą jak tylko zmniejszy się krwawienie.
Dalej będę robić testy owu, a akurat po owu pójdę do gina zobaczyć czy owulacja była 😀
No i mam nadzieję, że tym razem się uda 🍀a.kaczm1998 , Niereanimuj lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaliciaaa wrote:Hej dziewczyny, u mnie dzisiaj 1 dc i 1 dzień ciąży. Okres przyszedł o czasie więc super, nie muszę się nim Przejmować 😉
Postanowiłam, że codziennie będę pić minimum 1,5 litra wody, bo bardzo słabo pije. Zrobiłam sobie tabletkę na lodówkę i wykreślam tylko szkalnki, które wypiłam. No i też chcę trochę zdrowiej jeść haha. Wracam do treningów pełna parą jak tylko zmniejszy się krwawienie.
Dalej będę robić testy owu, a akurat po owu pójdę do gina zobaczyć czy owulacja była 😀
No i mam nadzieję, że tym razem się uda 🍀
Później niestety latam do WC ale cóż
Dbaj o siebie i staraj się właśnie myśleć że to już początek ciąży. Mam nadzieję że nas zaskoczysz pozytywnym testem ❤️Niereanimuj lubi tę wiadomość
-
Hej 😊 Mogę do was dołączyć? Co prawda jestem rocznik '97 🙈
Mam na imię Angelika i ja również jestem z Kalisza / Wielkopolska 😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2020, 10:54
22 lata
08.2018 - początek starań
27.09.2019 - ⏸️
Poronienie w 5 tygodniu..
05.10.2019 - zabieg łyżeczkowania 😞
01.2020 - wznowienie starań ❤️
06.2020 - HSG
Prawy jajowód niedrożny.
Lewy jajowód znacznie zwężony, udało się delikatnie udrożnić.
07.2020 - Start stymulacją Aromkiem 1x1
14.08.20 - ⏸️ (24cs)
14.08.20 - Beta 400
17.08.20 - Beta 1661
19.08.20 - Beta 3389
▪️ Neoparin
▪️ Duphaston
▪️ Femibion 1
28.08.20 -?
,, Rozgość się kruszynko... 🙏"
-
Angelinaaa wrote:Hej 😊 Mogę do was dołączyć? Co prawda jestem rocznik '97 🙈
Mam na imię Angelika i ja również jestem z Kalisza / Wielkopolska 😊Angelinaaa lubi tę wiadomość
-
aliciaaa wrote:Hej dziewczyny, u mnie dzisiaj 1 dc i 1 dzień ciąży. Okres przyszedł o czasie więc super, nie muszę się nim Przejmować 😉
No i mam nadzieję, że tym razem się uda 🍀
To będzie udany cykl!🍀 Akurat ja nie mam problemu z woda, mam problem jak jej nie mam przy sobie 🤣 Wszędzie nosze butelkę 😅 Treningi są super! Ja tez ćwiczę 💪🏻 W sumie monitoring prawdę Ci powie 😁