Rocznik 1998🎈
-
WIADOMOŚĆ
-
a.kaczm1998 wrote:A ja jestem 5 dni przed okresem i po prostu zdycham. Ciągle boli głowa i mam nudności przez co nic nie jem,piersi dotknąć nie mogę nawet przy kąpieli. Wczoraj miałam wolne i przeleżałam cały dzień w łóżku pod kołdrą mimo że w domu było ciepło a na dworze jeszcze ciepłej bo było 23 stopnie u mnie.
Mój to już lata i doszukuje się ciąży a wieczorem leży i się przytula do brzucha❤️
A ja po prostu czekam. Co będzie to będzie. Nie chcę się rozczarować
P.S on za każdym razem tak mocno się angażuje w każdy cykl i teraz chciałbym żeby było inaczej bo już za dużo zawodu w życiua.kaczm1998 lubi tę wiadomość
-
aliciaaa wrote:Oj rozumiem z tym rozczarowaniem. Ja też olewam już wszystkie objawy bo nie raz mnie zrobiły w balona. Mdłości, ból brzucha lub inne, wszystko to mam przed miesiączką 😅 a w obu ciążach cykl spisałam na straty, nic nie wskazywało na ciążę a tu jednak dwie kreski 😕
Trzymam mega mocno kciuki, żeby to jednak było wszystko ciążowe 💚✊🏻🍀 kiedy testujesz? -
a.kaczm1998 wrote:Będę testować 29 mają bo wtedy mam dostać okres i mam nadzieję że nie przyjdzie❤️
a.kaczm1998 lubi tę wiadomość
-
aliciaaa wrote:Numer wysłany
no właśnie to jest to. Idziesz do dobrego lekarza z opinii a tu rozczarowanie. A jeszcze kasa wydana. U mnie też sytuacja, że jak zobaczę dwie kreski to heparyne dostanę. I tak w 9dpo test mnie oszukał i mam zapas teraz i podpytam znajomą właśnie, czy brać od owulacji trzeba się wspomóc jakośNiereanimuj , aliciaaa lubią tę wiadomość
22 lata
08.2018 - początek starań
27.09.2019 - ⏸️
Poronienie w 5 tygodniu..
05.10.2019 - zabieg łyżeczkowania 😞
01.2020 - wznowienie starań ❤️
06.2020 - HSG
Prawy jajowód niedrożny.
Lewy jajowód znacznie zwężony, udało się delikatnie udrożnić.
07.2020 - Start stymulacją Aromkiem 1x1
14.08.20 - ⏸️ (24cs)
14.08.20 - Beta 400
17.08.20 - Beta 1661
19.08.20 - Beta 3389
▪️ Neoparin
▪️ Duphaston
▪️ Femibion 1
28.08.20 -?
,, Rozgość się kruszynko... 🙏"
-
nick nieaktualnyAngelinaaa wrote:Ja też myślałam teraz że się udało ale muliło mnie i piersi mega bolały i byky całe w żyłkach od luteiny 🙈😂
Jak miałam cykle nie udane to już po owulacji a teraz była cisza. Tak samo z brzuchem. Zawsze z tydzień przed boli a teraz nic. Cisza i spokój
A mdłości mam całe dnie a zwłaszcza z rana
Pozostaje mi tylko czekać i zobaczymy co z tego będzie 😁 -
nick nieaktualnyNiereanimuj wrote:A ja 6 dni przed! Czyli będziemy testować razem 💚 Ja właśnie mam takie dolegliwości jak biorę leki na prolaktyne i już nie zwracam na nie uwagi 😅 W ogóle mam taki plan, ze jak już będę w ciąży to nie pwiem mojemu od razu jak zobaczę dwie kreski tylko zrobię mu niespodziankę. Myślałam, żeby jakoś go oszukać i powiedzieć, ze znów cykl się rozjechał (kiedyś miałam cykl 127dni!) i po prostu pojechać do lekarza (i tak teraz nie można wchodzić z partnerem) i wziąć zdj usg, test ciążowy i kupić jakiś niemowlęcy ciuszek i po prostu mu podarować. Co o tym myślicie?
P.S on za każdym razem tak mocno się angażuje w każdy cykl i teraz chciałbym żeby było inaczej bo już za dużo zawodu w życiu
Już teraz zobaczył kiedy będę testować bo zna mój cykl i wie że maks 7 dni opóźnienia mam i powiedział że będzie przy mnie 😂
Ja już mam kocyki, śpioszki a nawet pościel dla dziecka bo wszystko mi rodzina dała tak na zaś razem z moim 😂 -
a.kaczm1998 wrote:Mnie pierwszy raz piersi zaczynają boleć dopiero przed 🐒
Jak miałam cykle nie udane to już po owulacji a teraz była cisza. Tak samo z brzuchem. Zawsze z tydzień przed boli a teraz nic. Cisza i spokój
A mdłości mam całe dnie a zwłaszcza z rana
Pozostaje mi tylko czekać i zobaczymy co z tego będzie 😁a.kaczm1998 lubi tę wiadomość
22 lata
27.09.2019 - ⏸️
06.2020 - HSG
Prawy jajowód niedrożny.
14.08.20 - ⏸️ (24cs)
14.08.20 - Beta 400
17.08.20 - Beta 1661
19.08.20 - Beta 3389
▪️ Neoparin
▪️ Duphaston
▪️ Femibion 1
28.08.20 -?
-
nick nieaktualny
-
a.kaczm1998 wrote:Jezu siedzę w pracy i zasypiam na stojąco
Wczoraj też przespałam cały dzień.
Marzy mi się łóżko a do 21 jeszcze trochę muszę wytrzymać😂
Wpadnę do domu to od razu do wanny a później łóżko 🛌22 lata
27.09.2019 - ⏸️
06.2020 - HSG
Prawy jajowód niedrożny.
14.08.20 - ⏸️ (24cs)
14.08.20 - Beta 400
17.08.20 - Beta 1661
19.08.20 - Beta 3389
▪️ Neoparin
▪️ Duphaston
▪️ Femibion 1
28.08.20 -?
-
Angelinaaa wrote:Ale się cieszę! Udało mi się umówić do niego na wizytę na przyszły piątek 🥰
Mega się cieszę, trzymam kciuki w takim razie za wizytę
Oczywiście daj znać jak po
Ja pójdę na wizytę dopiero 5 czerwca, żeby potwierdził mi owulację. Ale pierw napisze SMS, że jednak się nie udało i czy coś będzie chciał mi jeszcze zlecić z badańAngelinaaa lubi tę wiadomość
-
a.kaczm1998 wrote:Jezu siedzę w pracy i zasypiam na stojąco
Wczoraj też przespałam cały dzień.
Marzy mi się łóżko a do 21 jeszcze trochę muszę wytrzymać😂
Wpadnę do domu to od razu do wanny a później łóżko 🛌
Oooo proszę
Kto wie, czy to już nie jakieś ciążowe objawy haha
Miłego wypoczynku -
aliciaaa wrote:Mega się cieszę, trzymam kciuki w takim razie za wizytę
Oczywiście daj znać jak po
Ja pójdę na wizytę dopiero 5 czerwca, żeby potwierdził mi owulację. Ale pierw napisze SMS, że jednak się nie udało i czy coś będzie chciał mi jeszcze zlecić z badań
Oczywiście że dam znać ☺️
A wspomniał coś o stymulacji u ciebie? 🙂22 lata
27.09.2019 - ⏸️
06.2020 - HSG
Prawy jajowód niedrożny.
14.08.20 - ⏸️ (24cs)
14.08.20 - Beta 400
17.08.20 - Beta 1661
19.08.20 - Beta 3389
▪️ Neoparin
▪️ Duphaston
▪️ Femibion 1
28.08.20 -?
-
Angelinaaa wrote:Ja akurat będę mieć wizytę w 13 dc cyklu także też będzie możliwość podejrzeć co nieco 😊
Oczywiście że dam znać ☺️
A wspomniał coś o stymulacji u ciebie? 🙂
Nooo to akurat jak coś to go pytaj śmiało o wszystko , super facet do pogadania
Wiesz co na tą chwilę nie wchodziliśmy na ten temat, bo ja z zajściem aż tak problemu nie miałam. Teraz jakieś dziwne schody się robią więc jak będę pisać do niego SMS to zapytam czy ma jakiś jeszcze "plan". Poszłabym nawet jutro do niego na wizytę, ale nie chcę robić z siebie desperatki bo co tydzień tam jestem 😂. -
aliciaaa wrote:Nooo to akurat jak coś to go pytaj śmiało o wszystko , super facet do pogadania
Wiesz co na tą chwilę nie wchodziliśmy na ten temat, bo ja z zajściem aż tak problemu nie miałam. Teraz jakieś dziwne schody się robią więc jak będę pisać do niego SMS to zapytam czy ma jakiś jeszcze "plan". Poszłabym nawet jutro do niego na wizytę, ale nie chcę robić z siebie desperatki bo co tydzień tam jestem 😂.22 lata
27.09.2019 - ⏸️
06.2020 - HSG
Prawy jajowód niedrożny.
14.08.20 - ⏸️ (24cs)
14.08.20 - Beta 400
17.08.20 - Beta 1661
19.08.20 - Beta 3389
▪️ Neoparin
▪️ Duphaston
▪️ Femibion 1
28.08.20 -?
-
Angelinaaa wrote:Aaa rozumiem ☺️ Póki odbiera i odpisuje to jeszcze nie jesteś dla niego desperatką 😂😂😂😂
Na całe szczęście hahah 😂😂 i będę myśleć za kilka dni nad sensownym SMS 😂😂
Mój K. jak słyszy, że idę znowu na wizytę to już się śmieje, że do kochanka hahah ale sam go poznał i jest mu bardzo wdzięczny za to wszystko co dla nas zrobił podczas poronienia, że sam mówi nie raz jak mam wątpliwości czy problem żebym pisała do niego lub szła -
Czesc! 😘 U mnie znowu ovu przesunął owulacje 🤯 Ten cykl jest do bani 🤨 Jutro zatestuje, ale mam tylko testy o czułości 25 wiec tez lipa. Ale Wam życzę miłego dnia 🍀💚
a.kaczm1998 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNiereanimuj wrote:Czesc! 😘 U mnie znowu ovu przesunął owulacje 🤯 Ten cykl jest do bani 🤨 Jutro zatestuje, ale mam tylko testy o czułości 25 wiec tez lipa. Ale Wam życzę miłego dnia 🍀💚
Mój to już jajo znosi jak widzi te temperatury i jeszcze dodaje objawy i już myśli że ciąża, ale ja go studzę żeby się nie zawiódł ❤️
Ja będę testować dopiero w dniu miesiączki albo po jeśli nie przyjdzie
Może kup dzisiaj Pink test strumieniowy. On jest chyba o czułości 10. Testuj i pisz co wyszło a nawet jeśli nie wyjdzie to może wyjdzie za parę dni ❤️
Trzymam kciuki 😘 -
a.kaczm1998 wrote:Ja owulacje 16dc miałam, od tamtej pory temperatura 37 a dzisiaj 37,1
Mój to już jajo znosi jak widzi te temperatury i jeszcze dodaje objawy i już myśli że ciąża, ale ja go studzę żeby się nie zawiódł ❤️
Ja będę testować dopiero w dniu miesiączki albo po jeśli nie przyjdzie
Może kup dzisiaj Pink test strumieniowy. On jest chyba o czułości 10. Testuj i pisz co wyszło a nawet jeśli nie wyjdzie to może wyjdzie za parę dni ❤️
Trzymam kciuki 😘
I wysikasz ⏸ kreski! Trzymam kciuki ✊🏻🍀💚 No ja jestem teraz w 11dpo, ale i tak ten cykl idzie na starty nic mi się w nim nie podoba. Niestety nie mogę, mieszkam w Norwegii i tutaj bardzo ciężko o test z taka czułością. 🤷🏻♀️
Oby Tobie się udało w tym cyklu 😘