Rocznik 83 zapraszam ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNo moze warto zroboc wiec jakieś testy alergiczne.
Ale tu cisza, wszystkie moje kolezanki pewnie odpoczywają gdzies nad woda albo na grillu. Tylko ja siedze sama w domu. Maz gdzies jeździ po polach, ma robotę nawet w wolne. Ale jutro jedziemy do znajomych do Augustowa wynajeli domek nad woda wiec bedzie fajnie. Słonko, woda, grill i piwko dla niektórych
Milego weekendu dziewczynyHelen lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhej... nie było mnie tu trochę, lecz z jednej strony z braku czasu z drugiej ... potrzebowała się zdystansować .... i pragnę się z Wami podzielić moim szczęściem... po 7 miesiącach się udało.... w drugim cyklu z luteiną.... dziwne uczucie... szczęście i obawa jednocześnie.... ogromnie się cieszę, że się udało, ale teraz odczuwam ten swoisty niepokój czy wszystko będzie ok...
Renieczka.... trzymam mocno kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2015, 21:28
Evaa, renieczka, Anastazjaaa, Domili, paula1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGezanew cudowne wieści Oby Twoja ciąża przełamał ta zła passę na naszym wątku. Życzę zdrowej i nudnej ciąży. Obawy są normalne, przecież dziecko było długo wyczekiwane. Gratuluję z całego serca
Oj Ewa a co psiakowi dolega? A facet jak facet ma do tego inne podejście. Jak mój kocur ząbkowa to ja z bekiem do weterynarza biegłam, a mój mąż na luzaku
A mnie dopada dołek. Tak się boję ze znowu nic z tego nie będzie W czwartek mam zrobić test i się boję Teraz chociaż mogę myśleć ze mam groszka w brzuszku a jak zobaczę negatyw to co mi zostanie? Czarna rozpacz -
nick nieaktualny