Rocznik 83 zapraszam ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie dziewczynki Dawno mnie tu nie było ale nie zapomniałam o Was przyszłe ciężaróweczki
Gazanew,Renia gratuluje Wam bardzo,mocno liczyłam na takie właśnie cudowne wieści od Was wszystkich na tym wątku ale powoli,nic na siłę,wszystko młotkiem na najlepsze trzeba poczekać aby sie doczekać
Ja już po wakacjach w Polandii,cudnie było,w koncu sie dogrzalam,bo byly upaly po 30st.C szkoda,że tylko 12 dni byliśmy ale to zawsze coś,bo potrzebowalam tego ciepełka U mnie wszystko ok,w pl robilam usg połówkowe i wiemy już ze nosze w brzuchalu malego wiercipiętę,ktory jest SYNUSIEM!!! Mąż jest przeszczęśliwy,ja w sumie tez,bo jest wszystko w najlepszym porządku i liczę na Amelkę przy kolejnym podejściu Wszystkie markery genetyczne i pomiary są w normie,narządy wykształcone poprawnie wiec bedzie zdrowy,piękny chłopczyk czego i Wam Kochane życzę z całych sił!!! PozdrówkiWiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2015, 22:54
renieczka, Helen lubią tę wiadomość
2015🤰Syn👦
Oboje po 40, ja Hashimoto, AMH ok 1, on zdrowy, nasienie ok.
1 IVF 08/24 3pęcherzyki ale brak komórek jajowych
2 IVF 10/24 4pęcherzyki-->4 komórki jajowe--> tylko 1zarodek,który przestał się rozwiać w 3 dobie😢
3 IVF 11/24 Menopur 450,Aromek, Orgalutran, Decapeptyl, Ovitrelle
Punkcja->3komórki jajowe->2zarodki->1zamrożona blastocysta😍💪🍀
Walczymy dalej! 💚✊️🍀💪 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, strasznie Wam gratuluję dobrych wieści
mnie też tu bardzo dawno nie było, stąd nie jestem na bieżąco. Ale - trzymam za Was kciuki żeby wszystkie dzieciaczki się pięknie rozwijały.. i by oczywiscie ciężarówek było coraz więcej w tym wątku (w tym mam nadzieję, że kiedyś i ja..)"Nie miłuje się tego, czego wcale się nie zna. Jeśli się zaś miłuje to, co się zna, to ta miłość sprawia, iż można to poznać coraz lepiej i coraz pełniej"
/św. Augustyn/ -
nick nieaktualnyHej koleżanki
Aga gratuluję synka, niech zdrowo rośnie chłopaczek Super że wszystko ok i że odpoczęłaś.
Domili ja takie lody sorbetowe z owoców właśnie lubię najbardziej. Są super na pały i nie tak ciężkie jak te śmietanowe. Jak znajdziesz ten przepis to się podziel.
Lea15 dawno cię nie było, co u ciebie?
Ja po weekendzie zamiast odpocząć jestem wykończona. W sobotę pracowałam, a w niedzielę przy garach bo męża kumpel przyjechał na weekend i na koncert i trzeba było chłopaków nakarmić.
Dziś już przed 5 wstałam, a o 6 byłam w laboratorium.
Powtórka Bhcg.
Miłego dnia dziewczynyagnes175 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Renieczka, trzymam kciuki. zaraz daj znać jak odbierzesz wyniki. chociaż. .. I tak wiem ze będzie dobrze02.2016 - start z Gameta Gdynia (zaniżona rezerwa 0.94 + hashimoto)
05.2016 - hsg, drożne
21.10.2016 - pierwsza IUI - nieudana
26.01.2017 - druga IUI - nieudana
28.04.2017 - Chińczyk + dieta
07.2018 - pierwsze IVI 1 zarodek 8aa
03.2019 - drugie IVI 3 zarodki 4aa, 2x3aa, jest Igi ❤
02.2021 - krio cykl sztuczny (-)
03.2021 - krio cykl sztuczny (?) -
nick nieaktualnyPrzepraszam nie miałam jak napisac, dopiero wrocilam z pracy.
No więc jest dobrze pierwsze bhch 132, po 4 dobach 656. Takze przyrost jest i czyba zaczyna to do mnie docierac!
Kochane dzięki za kciuki! Jesteście najlepsze!Anastazjaaa, agnes175, Helen, paula1 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny dołączam do grupy jako nowicjuszka - dopiero zaczynamy starania. Założyłam sobie wiec konto, aby prowadzić wykresy , dużo poczytalam na forum i znalazłam Waszą grupkę : Mam nadzieję że jeśli będę mieć jakieś pytania znajda się pomocne osobki właśnie tu.
Serdecznie Was pozdrawiam!!!!
renieczka lubi tę wiadomość
3 lata starań....
Niskie AMH, poza tym wszystkie inne wyniki "w normie"
2 nieudane Inseminacje
1 Nieudane Invitro (1 zarodek 5 dniowy)zero mrozaków
Początek kolejnej stymulacji - koniec maja? -
Renieczka, strasznie się ciszę no i teraz już gratuluję
Witaj Parysada śmiało się rozgosc
renieczka lubi tę wiadomość
02.2016 - start z Gameta Gdynia (zaniżona rezerwa 0.94 + hashimoto)
05.2016 - hsg, drożne
21.10.2016 - pierwsza IUI - nieudana
26.01.2017 - druga IUI - nieudana
28.04.2017 - Chińczyk + dieta
07.2018 - pierwsze IVI 1 zarodek 8aa
03.2019 - drugie IVI 3 zarodki 4aa, 2x3aa, jest Igi ❤
02.2021 - krio cykl sztuczny (-)
03.2021 - krio cykl sztuczny (?) -
nick nieaktualnyDziękuję dziewczyny :*
Ewa to udanego urlopu, wypocznij i wracaj do nas. No i od czasu do czasu wklej jakaś fotkę ze nam się milej zrobiło
Teraz oficjalnie, choć jeszcze w strachu będę was zarażać &&&&&
Witamy tez nowicjuszkę. Paryska forum to skarbnica wiedzy, a na wątku zawsze ktoś będzie służył radą. Tak więc rozgoscil się i napisz coś o sobie