Rocznik 83 zapraszam ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
kasiarzyna wrote:Agnes, tak jak Ci pisałam pod wykresem...owu masz 13-14 dc, wtedy miałas sluz płodny i bole owulacyjne, ovu Ci zle wyznaczyl sugerujac sie tempką.Jak sobie potwierdzisz w nastepnym cyklu testami owulacyjnymi to bedziesz miec pewnosc
A zaswiadczenie załatwiłam sobie wczoraj bezproblemowo,w minutę i nie zostawiłam ani grosza
Tak widziałam Kochana Twój komentarz i od początku tak też uważałam a pozniej OF mi zamącił w glowie i zgłupiałam.Nawet przyjmujac,ze owu byla 13dc to wykres pokazuje piekny jednodniowy spadek temp w 7dpo (20dc) na implantacje wiec po tym cyklu widac,ze chyba ze mna jest wszystko ok.
Chyba zrobie tak jak Nona radzi i pojde zaraz po przylocie do jakiegos innego gina,zeby mi tylko usg zrobil w 17dc i mi powie czy owulacja juz byla wczesniej (moje domniemania) czy dopiero bedzie (wyznaczenia OF),bo test owu powie mi tylko ze owu moze wystapic w ciagu 24-48h ale czy do niej dojdzie to nigdy nie wiadomo.
No i priorytet badanie nasienia,bo ja tu cyrkuje z owu a moze okazac sie ze żonek strzela ślepakami i tak to my do niczego nie dojdziemy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2014, 12:58
Nona lubi tę wiadomość
2015🤰Syn👦
Oboje po 40, ja Hashimoto, AMH ok 1, on zdrowy, nasienie ok.
1 IVF 08/24 3pęcherzyki ale brak komórek jajowych
2 IVF 10/24 4pęcherzyki-->4 komórki jajowe--> tylko 1zarodek,który przestał się rozwiać w 3 dobie😢
3 IVF 11/24 Menopur 450,Aromek, Orgalutran ...
Walczymy dalej! 💚✊️🍀💪 -
Evaa wrote:ciao dziewczeta dzis mam wywiadowke... ufff juz sie boje tych nauczycielek... bo moj mlody podstawil haka jego kolezance z lawki...co wywalila sie bidulka a nosi okulary wiec dzis na pewno bedzie gadane o tym.... a ja spala sie ze wstydu...
Milego dnia....
Ewa jak tam rozprawa z pania nauczycielką?Młody dostal upomnienie slowne czy nagane?2015🤰Syn👦
2 IVF 10/24 4pęcherzyki-->4 komórki jajowe--> tylko 1zarodek,który przestał się rozwiać w 3 dobie😢
Walczymy dalej! 💚✊️🍀💪 -
kasiarzyna wrote:Teraz wygląda to tak jakbym Cię wyprzedziła z odpowiedzią hehe
Kasia ale Ty jestes szybka,normalnie medium jakieś czy co,takie cuda tylko w ovufriendWiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2014, 13:03
2015🤰Syn👦
Walczymy dalej! 💚✊️🍀💪 -
nick nieaktualnyEvaa, uwielbiam Twój luz, no chłopak, niegrzeczny jak tatuś hehe trzeba pokiwać głową pani nauczycielce niech se pogada i dalej swoje hhee.
Jakies palny na Adrzejki/Mikolajki/Sylwestra?
My Andrzejki-nic, Mikołajki-weekend w Wawie- knajpy, teatr a Sylwester moze 1 pare zaprosimy do nas na kolacje.Evaa lubi tę wiadomość
-
W Andrzejki w sobotę zaprosiłam na swoje zaległe imieniny brata z bratową i chrzesniaczkiem, szykuje sie impreza bezalkoholowa Nawet mąż nie bedzie pił, bo jest na antybiotyku,jeszcze przez miesiac Tak sie zastanawiam,czy to ma wpływ na żołnierzyki...ale goraczki nie ma, a antybiotyk bierze na trądzik (niestety zaraził się gdzieś gronkowcem)
Mikołajki nic, Sylwester pod wielkim znakiem zapytania...mąż już ubolewa bo tyle imprez bedzie dla niego bezalkoholowych...moje imieniny,Święta,chrzciny,Sylwek
09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy -
Nona wrote:Babka na NFZ spoko.
jest bobas, jest serduszko, dostałam skierowanie na badania. Jestem szczęśliwa.Powodzenia dziewczynyNona lubi tę wiadomość
25.09.2015 urodził się mój ukochany Dawid
mój Aniołek 15.02.2014 r. (8tc)
mój Aniołek 01.06.2014 r. (6tc)
Św. Dominiku czuwaj nad nami... -
U nas jeśli chodzi o najblizsze imprezy to raczej dupy nie urywa W najblizszy weekend andrzejkowy żonek akurat ma 3 nocki pod rząd więc będzie spał do popołudnia a ja bede sie nudzic przed tv i kompem albo sprzątać i gotować korytko.W mikołajki jeszcze nie wiem co będziemy robić,w świeta wiadomo rodzinnie,najpierw pierwsza wigilia u moich rodzicow,pozniej druga wigilia u teściów,pierwszy dzień swiat u jednych,drugi dzien swiat u drugich i nazat na lotnisko,bo wylot do uk.Chyba,ze uda nam sie przebukować w jakiejś rozsadnej cenie bilety to wrocimy po nowym roku a sylwka spedzimy u znajomych na domówce2015🤰Syn👦
Walczymy dalej! 💚✊️🍀💪 -
nick nieaktualnyWitam sie dziewczyny. U mnie znowu awaria komputera, chyba czeka mnie zakup nowego. Z telefonu ciezko mi pisać wiec nie udzielałam sie ostatnio. Kończę kolejny cykl z clo, czuje, ze znowu nieudany. Odpuszczam starania w ogóle na miesiąc lub dwa bo psychicznie nie wyrabiam juz. Nie będę nawet brała lekow, totalny odpoczynek od starań.
My wczoraj bylismy u znajomych na domówce. Teraz pichcę obiad, wpadnie siostra z synkiem, będzie fajnie, później moze na łyżwy się wybierzemy, choć nie wiem jak dzis z moją koordynacja.
Evaa Ty to masz cieplutko, u mnie -10sC Brrrr. Też juz zaczynam myśleć o świętach, marzyłam żeby te byly juz we troje, ale niestety będą takie jak wszystkie poprzednie.
Pozdrawiam was cieplo z mroźnych Mazur! -
Hejka,u mnie 10st.C i sloneczko wiec w ogole nie czuc świat.Chyba dopiero jak polece do pl to je poczuje,bo tam już mrozi.Generalnie odliczam dni do wylotu,nie moge doczekac sie moich badan i wyzyty u mojej gin i jakiegos leczenia,nie wiem co ona wymysli,bo nie wiadomo jak wyjda badania,chociaz mam przeczucie,ze ok i mysle,ze ze mna jest wszystko ok,bo miesiaczkuje regularnie,mam sluz plodny,owuluje(tzn.mam bole owulujace)wiec problem moge miec tylko z hormonami np.TSH bo mama ma nadczynnosc a siostra niedoczynnosc ale ja sie kiedys badalam pod tym katem i bylo ok,chyba ze sie cos moglo zmienic ale to wszystko okaze sie po badaniach.Ginka kazala mi wszystkie hormony zrobic w 3-5dc ale to bedzie raczej niewykonalne,bo w pl bede w 17dc wiec bede musiala zaczekac do @ ktorej nie bedzie a wtedy nie bede musiala robic hormonow,tak to jest zajebisty plan i wlasnie tak zrobie,jestem genialna !!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2014, 12:33
2015🤰Syn👦
Walczymy dalej! 💚✊️🍀💪 -
nick nieaktualny