Rocznik 83 zapraszam ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
renieczka ehh sama nie wiem co mam Ci powiedzieć...myślę, że w końcu nam się uda i tyle szkoda tylko, że to tak długo trwa....strasznie to niesprawiedliwe.
Ja się rzucam w wir pracy, miłego dzionka
09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy -
nick nieaktualny
-
Nona wrote:Powodzenia w grudniu kochane ciekawe która na Mikołajki a która pod choinkę znajdzie swoje szczęście
Nie dziękuję Nona ja w oczekiwaniu na owu....2015🤰Syn👦
Oboje po 40, ja Hashimoto, AMH ok 1, on zdrowy, nasienie ok.
1 IVF 08/24 3pęcherzyki ale brak komórek jajowych
2 IVF 10/24 4pęcherzyki-->4 komórki jajowe--> tylko 1zarodek,który przestał się rozwiać w 3 dobie😢
3 IVF 11/24 Menopur 450,Aromek, Orgalutran ...
Walczymy dalej! 💚✊️🍀💪 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hehe, Nona jesteś fajna, wiesz? aż mi się uśmiech pojawił jak przeczytałam, pewnie ze ze mnie żadne lelum polelum . Nie mogę się za bardzo śmiać bo mam szwy na brzuchu .
Dzisiaj już jest całkiem ok, z godziny na godzinę wracają siły, piję sok z buraków na wzmocnienie, jest super, szczególnie dla babek .
Wiem, własnie, jestesmy płodni i to bardzo, bez zbędnych starań. Zaszalejemy w Sylwka i później do roboty tylko będę celować w lewego tego zdrowego.
Buziaki NonaNona lubi tę wiadomość
-
Ojej zielone drzewa...Tak mi brakuje tego ciepełka...
U nas dzis było skrobanie szyb w samochodzie
Helen głowa do góry, teraz się uda, Nowy Rok należy do nas, bo przynajmniej ja w ten już wątpięEvaa, Helen lubią tę wiadomość
09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy -
nick nieaktualny
-
Evaa wrote:ciao witam sie z rana... przesylam wam super fotke z Trieste... widok piekny wczoraj sie tam znajdowalam....
http://naforum.zapodaj.net/fb29039eef5e.jpg.html
Wow Eva ale tam pięknie,szczęściara Moj maz uwielbia Wlochy,byl tam wiele razy,raz nawet sie zasiedzial pol roku niezle gada po wlosku i generalnie lubi Włochow,w tym roku mielismy leciec do Wloch ale mial problem z urlopem bo zaczal nowa prace w UK wiec kto wiem,moze w przyszlym roku i mi bedzie dane zobaczyc piekna Italy
Helen co nas nie zabije to nas wzmocnij!
Pozdrówka dla Was wszystkich,babeczki!!!!!
2015🤰Syn👦
Oboje po 40, ja Hashimoto, AMH ok 1, on zdrowy, nasienie ok.
1 IVF 08/24 3pęcherzyki ale brak komórek jajowych
2 IVF 10/24 4pęcherzyki-->4 komórki jajowe--> tylko 1zarodek,który przestał się rozwiać w 3 dobie😢
3 IVF 11/24 Menopur 450,Aromek, Orgalutran ...
Walczymy dalej! 💚✊️🍀💪