Rocznik 83 zapraszam ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEvaa super te widoki. Zazdroszczę tych nart. Mnie mąż od kilku sezonów namawia, ale ja nigdy nie jeździłam i się panicznie boję. Znając życie i moją koordynację to byłby mó jedyny raz Połamałabym wszystkie członki i na tym by się skończyła przygoda z nartami A z resztą ja jestem z mazur i bliżej mi do żagli, kajaka czy łódki
Evaa lubi tę wiadomość
-
witam się serdecznie,
trafiłam na ten wątek przypadkiem a że też mój rocznik dlatego wpadłam się przywitać i poplotkować
Część z was znam z innych wątków
renieczka ja też mam to samo mąż od jakiegoś czasu namawia mnie na narty a ja uparcie preferuję wypoczynek w słońcurenieczka, kasiarzyna lubią tę wiadomość
-
Witaj Anastazja fajnie,że wpadłaś,na pewno bedzie razniej2015🤰Syn👦
Oboje po 40, ja Hashimoto, AMH ok 1, on zdrowy, nasienie ok.
1 IVF 08/24 3pęcherzyki ale brak komórek jajowych
2 IVF 10/24 4pęcherzyki-->4 komórki jajowe--> tylko 1zarodek,który przestał się rozwiać w 3 dobie😢
3 IVF 11/24 Menopur 450,Aromek, Orgalutran ...
Walczymy dalej! 💚✊️🍀💪 -
Anastazja jak fajnie, że do nas zajrzałaś Co tam u Ciebie? Z wątku 30stek zwiałam, bo tam straszna rotacja i nie nadążałam z czytaniem Wolę ten nasz kameralny wątek
Ja na nartach też nigdy nie szosowałam, wolę basen i kajaczki :)Ogólnie wolę zimę oglądać za oknem
renieczka, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy -
nick nieaktualny
-
ja mam szanse na II krechy juz 22grudnia wiec moze być miło w święta2015🤰Syn👦
2 IVF 10/24 4pęcherzyki-->4 komórki jajowe--> tylko 1zarodek,który przestał się rozwiać w 3 dobie😢
Walczymy dalej! 💚✊️🍀💪 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona serducho juz bije dzieciątku????
Nona lubi tę wiadomość
2015🤰Syn👦
Walczymy dalej! 💚✊️🍀💪