Rocznik 83 zapraszam ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
śliczne choinki , dziewczyny
aż się świątecznie na wątku zrobiło..
żeby jeszcze nasze życzenia świąteczne się spełniały...Anastazjaaa, renieczka, Helen lubią tę wiadomość
"Nie miłuje się tego, czego wcale się nie zna. Jeśli się zaś miłuje to, co się zna, to ta miłość sprawia, iż można to poznać coraz lepiej i coraz pełniej"
/św. Augustyn/ -
Anastazjaaa wrote:hej laseczki,
to i ja się pochwalę moją choinką
muszę dokupić tych koralików...w każdym sklepie się dostanie?
a gwiazdki na szydełku sama robiłaś?
moja będzie kolorowa
choć też miałam ochotę na takie cudo jak masz:) ale bym musiała wymienić cały asortyment
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
A ja mam taką na 50 cm i ma światłowody w igliwiach i się mienią na rózne kolory, więc nie potrzebuję swiatełek No cudo takie fajne...
Powiesimy cukierki jak co roku, i szklana bombeczkę z szopką w środku, taka fajna miniaturka.
09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy -
U mnie ja z coinki jestem zadowolona, mój syn niebardzo... Stwierdził że nasza choinka jest "taka czysta" pewnie dlatego ze wszystko białe
Gwiazdki kupowałam a z koralikami to nie pomogę bo już tok temu je kupiłam i juz nie pamiętam gdzie.
Choinka ze swiatlowodami pierwsze słyszę, ale pomysł super bez kabla, chciałabym taka -
No dziewczyny, melduję że nie mam co liczyc na Mikołaja w tym roku, o mnie zapomniał. Może w przyszłym szczęście się do mnie w końcu uśmiechnie Juz mam zaklepany termin na styczeń, badanie na te wszystkie chlamydie a jak nic nie wyjdzie to hsg Bo zaczyna to byc juz dla mnie conajmniej dziwne.
A w piątek badanie FSH, LH i estradiol, żeby mam nadzieje się uspokoić, bo nigdy nie miałam zlecanego.Niby nei było potrzebne, bo na USG owulacje są, dlatego w zasadzie robię żeby się uspokoić, przynajmniej tyle na Święta.
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam dziewczyny
Kasiarzyna tulę mocno! I życzę powodzenia na następny cykl. Może na sylwestra coś zmajstrujecie Trzymam kciuki.
Tak bym chciała, żeby nam się tu wszystkim udało.
Ja mam leki na ostatni cykl ze stymulacją, nie tak to sobie wyobrażałam, myślałam, że jak podejmiemy leczenie to raz dwa i będę w ciąży, a tu niestety. W styczniu kończę stymulację robię kilkumiesięczną przerwę i zaczynam działać z inseminacją.
Długa ta moja droga do macierzyństwa, a i nie wiem jaki będzie jej finał ;(
Które jeszcze testują w grudniu? Trzymam kciukiEvaa lubi tę wiadomość
-
Evaa wrote:Ja lubie zmieniac co roku cos czy to w domu czy choinke moj juz sie przyzwyczail.... Na poczatku i on byl w szoku hehe np.wraca z pracy a w pokoju dxiennym sciany Maja inny kolor
Renieczka zlotko uda się nam wszystkim, choć wiem jakie jest frustrujące to czekanie to jednak staram się nie denerwować bo nic na to nie poradzę
Trzymam kciuki -
nick nieaktualnyGdzieś czytałam, że dziecko pobiera wartościowe składniki odżywcze z pokarmu matki do ok 1 roku życia. Później jest to chyba tylko przyzwyczajenie. A poza tym jakoś tak niesmacznie mi się kojarzy karmienie piersią 4-latka. A poza tym, karmienie, albo nie, to sprawa bardzo indywidualna i osobista i takie narzucanie komuś zdania jest po prostu nie na miejscu. Tak jak komentowanie imion jakie wybrali rodzice dla swojej pociechy. Każdy ma prawo decydować o swoim życiu.
Evaa, Nona lubią tę wiadomość