Rocznik 92-95 zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Halo jest tu ktoś? Dziewczyny moje kochane mam następujący problem błagam pomóżcie;) mianowicie 6i7maja miałam lekkie plamienie ale nie było różowe tylko brazowawe a do wczoraj miałam może tak jakby lekko zoltawe plamki na początku myślałam że to @ ale teraz nie wiem:/ na dodatek jestem taka niezdarna że nie wiem co... I dziś powinnam wziąć clo ale nie wiem co mam robić czy to była ta @ czy nie... Nie chce robić testu poza tym nawet nie mam jak bo s. Zabrał kartę i nie mam nic kasy... A wróci dopiero rano a pęk muszę wziąć dziś... Ale jeśli to bobo to nie chce mu zaszkodzić
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyniecierpliwa, zraziłam się do pinka, tak samo jak do quixxa, pokazywały mi jakieś cienie bez powodu, a pink raz się zakolorował cały…
w ogóle ostatnio parę osób też narzekało na pinka
u mnie @ nadal nie ma
sylwia, nogi razem to nic nie poleci
mi cały czas chodzi po głowie, ze może owulka nie była tak szybko, chociaż temp i śluz na to wskazywały i dlatego jeszce nie ma @sylwiaśta159 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ale mam meksyk.wczoraj troszke plamilam wieczorem i teraZ znow zaczelam po stasunku plamic czy to plamienie implatacyjne mozliwe??? Nie moglam byc dluzej cierpliwa i o 13 zrobilam test jakies 40 minut po stosumku i wyszedl negatywny co o tym. Sadzicie?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny