Rocznik 92-95 zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
JagodaP wrote:To taka bardziej optymistyczna wersja, skoro wszystko ładnie działa . U nas się udało właśnie w ostatnim miesiącu brania. Powodzenia!
Dobrze- oczywiście, że super - bo pękają tylko dlaczego nie ma ciąży (
Za każdym razem jak idę na monitoring i gin mówi, że są i to nawet czasem 2-3 pęcherzyki na pęknięcie to wychodzę taka uradowana i przepełniona ogromną nadzieją, że jak przychodzi z kolejnym miesiącem @ to najchętniej bym nie wiem co sobie zrobiła chyba strzeliła w głowę... bo kurcze tłumaczę sobie, skoro nie pomogło w zeszłym miesiącu to czemu niby teraz miało by się udać ?
Wydaje mi się, że jak stosuje 5 miesiąc CLO, a ciąży jak nie ma tak nie ma to o co chodzi ? ...
13 c.s. szczęśliwy !!
Synuś czekamy na Ciebie
-
Dlatego nie ma, że u zdrowej kobiety w każdym prawidłowym cyklu jest tylko 20% szans na ciążę, czylli niedużo... A u Ciebie potencjalny zarodek ma jeszcze kłopot ze względu na budowę macicy - jeśli zaimplantuje się na przegrodzie, ciąży nie będzie
A faceta masz przebadanego? -
JagodaP wrote:Dlatego nie ma, że u zdrowej kobiety w każdym prawidłowym cyklu jest tylko 20% szans na ciążę, czylli niedużo... A u Ciebie potencjalny zarodek ma jeszcze kłopot ze względu na budowę macicy - jeśli zaimplantuje się na przegrodzie, ciąży nie będzie
A faceta masz przebadanego?
Jasne:) wyniki ma wręcz idealne.
13 c.s. szczęśliwy !!
Synuś czekamy na Ciebie
-
Witam, ja jestem rocznik '92 Chciałabym się przyłączyć, w kupie raźniej
Staramy się pierwszy cykl, za dwa dni termin okresu i wielkie testowanie. Co prawda to pewnie byłby za duży fart, żeby w 1cs sie udało, ale i tak czekam ze zniecierpliwieniem -
Hej dziewczyny i ja sie dołączam. Rocznik 94, kilka miesięcy po ślubie. Drugi cykl starań, testowanie dopiero za tydzień. Mój problem polega na tym ze jestem dosyc niecierpliwa osobą. Aż boje sie pomyśleć ze moge na dzidziusia czekać rok albo więcej. Ale wiem wiem, nie da sie przyspieszyć
❤ Synek Aleksander ❤
2 cs - szczęśliwy
-