X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik 92-95 zapraszam :)
Odpowiedz

Rocznik 92-95 zapraszam :)

Oceń ten wątek:
  • katarzynnn Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez myslalam o jakis ziulkach ale musze narazie odpuscic dzis czeka mnie noc w szpitalu ;(

w57v3e3kp7087rpf.png Rocznik 92 starajacy sie o mlucha. .
  • katarzynnn Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tak mam od kilku dni moj cos powie i jest ok a ja w. Ryk

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2014, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mialam tak w tamtym miesiacu bez powodu plakalam non stop ;-) Smiali sie ze mnie wszyscy

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja właśnie w ryk przez tą teściową, ale i te testy moje mnie dobijają.. a wieczorem śmiałam się z filmików ... jestem poje..chana :O

katarzynnn lubi tę wiadomość

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • katarzynnn Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poje....nie jestes przezywasz to wszystko kochana to normalne

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2014, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysle ze to wykonczenie :-\ moze jest nadzieje na fasolke u Ciebie

mizzelka lubi tę wiadomość

• Zaruzaz Koleżanka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe :D ja to pierwsze placz a gdy moj jest w poblizu to sie smieje i moj placz tez sie w smiech przeradza :D mowi na mnie glupiutka malutka :)

• katarzynnn Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uciekam pielegniarka krzyczy ze zabiera m ie na badania

• Zaruzaz Koleżanka

Wysłany: 14 maja 2014, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny :) najwiekszy nasz blad to jest wlasnie zamartwianie. Calkiem niepotrzebny nam jest stres a wiele z nas zbyt czesto sie mu daje...

• mizzelka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powodzenia!

• katarzynnn Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj to ma niezly kabaret ja jednoczesnie sie smieje i placze bez konkrertnego powodu nic sie nie dzeje a ja placze

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaruzaz wrote:
    Dziewczyny :) najwiekszy nasz blad to jest wlasnie zamartwianie. Calkiem niepotrzebny nam jest stres a wiele z nas zbyt czesto sie mu daje...
    no tak ale weź wytłumacz to sobie samej :D bo ja to nie potrafię, rozum poszedl na wagary :D

Zaruzaz lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2014, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymaj sie Katarzynnn ;-)
    mialam tak w tamtym miesiacu ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2014, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juz Kobiety tak maja zamartwiaja sie o to co nie potrzebne. .Moj narzyczony tak mowi ale latwo powiedziec..

mizzelka, Zaruzaz lubią tę wiadomość

• Zaruzaz Koleżanka

Wysłany: 14 maja 2014, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od kilku miesiecy ja podchodze do tego bez presji. Jesli mysle o tym to z radoscia. Nie daje stresowi wniknac we mnie bo wiem ze z nim predzej sie pogorszy niz polepszy. Wiem ze czasem jest ciezko o taka kontrole ale trzeba probowac. Ja sobie mowie, ze jest czas i ktoregos dnia bede nosila w brzuchu moje malenstwo :) klade sie :) uspokajam. wlaczam do tego mila muzyczke i mysle o swoim dziecku ktore niedlugo do mnie zawita :)

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dokładnie, u nas jest burza hormonow

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2014, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tylko zdążyłam wrócić z pracy i obiad zrobić a te już nabazgrały kilka stron :D ale tu jest dzisiaj tempo…

cześć Czarna! :) no to już jesteśmy 3 (ty, cath i ja) co zaczęłyśmy starania w styczniu. coś nam ten początek roku jeszcze szczęścia nie przyniósł

Kaśka, ogromnie się cieszę, że fasoleczka jest :D daj znać co po kolejnym badaniu :)
    dobrze, że nas posłuchałaś i pojechałaś jednak do tego szpitala :)

my wszystkie to powinnyśmy w sumie się szykować na wirtualne mamy chrzestne "naszych" wątkowych dzidzi :D

Zaruzaz, mizzelka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2014, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Ewa 99 wlasnie zauwazylam ze kilka nas jest;-) ale trzeba chyba cierpliwosci i tak ja Katarzynnn bedziemy sie cieszyly ;-)

Ewa99 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2014, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej kochane:*
    castagnus posiadam 6 opakowan. jedno opakowanie sprzedam za 15 zl z przesylka.
    Ziola ojca sroki na owulacje duze opakowanie kupowalam za 47 sprzedam za 35 z przesylka. testy owulacyjne paskowe 40 sztuk. sztuka 1 zl przesylka 0zl. mikroskop owulacyjny donna 35 zl z przesylka. [email protected]

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2014, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja szczerze zaruzaz od dwoch miesiecy podchodze do tego ze spokojem.Jestem przekonana ze stres nie jest dobrym doradca i nie sprzyja zajsciu w ciaze. Narzeczony mnie podnosi na duchu wiem ze sie nam uda.Mam nadzieje wiem ze nie jest latwo trzeba uzbroic sie w cierpliwosc.I my tak jak inne babeczki tu bedziemy mialy nasze maluchy ;-)

Zaruzaz, Ewa99 lubią tę wiadomość

‹‹ 174 175 176 177 178 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ