Rocznik 92-95 zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zaruzaz wrote:Dziewczyny najwiekszy nasz blad to jest wlasnie zamartwianie. Calkiem niepotrzebny nam jest stres a wiele z nas zbyt czesto sie mu daje...
Zaruzaz lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Od kilku miesiecy ja podchodze do tego bez presji. Jesli mysle o tym to z radoscia. Nie daje stresowi wniknac we mnie bo wiem ze z nim predzej sie pogorszy niz polepszy. Wiem ze czasem jest ciezko o taka kontrole ale trzeba probowac. Ja sobie mowie, ze jest czas i ktoregos dnia bede nosila w brzuchu moje malenstwo klade sie uspokajam. wlaczam do tego mila muzyczke i mysle o swoim dziecku ktore niedlugo do mnie zawita
-
nick nieaktualnytylko zdążyłam wrócić z pracy i obiad zrobić a te już nabazgrały kilka stron ale tu jest dzisiaj tempo…
cześć Czarna! no to już jesteśmy 3 (ty, cath i ja) co zaczęłyśmy starania w styczniu. coś nam ten początek roku jeszcze szczęścia nie przyniósł
Kaśka, ogromnie się cieszę, że fasoleczka jest daj znać co po kolejnym badaniu
dobrze, że nas posłuchałaś i pojechałaś jednak do tego szpitala
my wszystkie to powinnyśmy w sumie się szykować na wirtualne mamy chrzestne "naszych" wątkowych dzidziZaruzaz, mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhej kochane:*
castagnus posiadam 6 opakowan. jedno opakowanie sprzedam za 15 zl z przesylka.
Ziola ojca sroki na owulacje duze opakowanie kupowalam za 47 sprzedam za 35 z przesylka. testy owulacyjne paskowe 40 sztuk. sztuka 1 zl przesylka 0zl. mikroskop owulacyjny donna 35 zl z przesylka. [email protected] -
nick nieaktualnyJa szczerze zaruzaz od dwoch miesiecy podchodze do tego ze spokojem.Jestem przekonana ze stres nie jest dobrym doradca i nie sprzyja zajsciu w ciaze. Narzeczony mnie podnosi na duchu wiem ze sie nam uda.Mam nadzieje wiem ze nie jest latwo trzeba uzbroic sie w cierpliwosc.I my tak jak inne babeczki tu bedziemy mialy nasze maluchy
Zaruzaz, Ewa99 lubią tę wiadomość