X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik 92-95 zapraszam :)
Odpowiedz

Rocznik 92-95 zapraszam :)

Oceń ten wątek:
  • katarzynnn Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez myslalam o jakis ziulkach ale musze narazie odpuscic dzis czeka mnie noc w szpitalu ;(

w57v3e3kp7087rpf.png Rocznik 92 starajacy sie o mlucha. .
  • katarzynnn Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tak mam od kilku dni moj cos powie i jest ok a ja w. Ryk

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2014, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mialam tak w tamtym miesiacu bez powodu plakalam non stop ;-) Smiali sie ze mnie wszyscy

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja właśnie w ryk przez tą teściową, ale i te testy moje mnie dobijają.. a wieczorem śmiałam się z filmików ... jestem poje..chana :O

katarzynnn lubi tę wiadomość

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • katarzynnn Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poje....nie jestes przezywasz to wszystko kochana to normalne

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2014, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysle ze to wykonczenie :-\ moze jest nadzieje na fasolke u Ciebie

mizzelka lubi tę wiadomość

• Zaruzaz Koleżanka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe :D ja to pierwsze placz a gdy moj jest w poblizu to sie smieje i moj placz tez sie w smiech przeradza :D mowi na mnie glupiutka malutka :)

• katarzynnn Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uciekam pielegniarka krzyczy ze zabiera m ie na badania

• Zaruzaz Koleżanka

Wysłany: 14 maja 2014, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny :) najwiekszy nasz blad to jest wlasnie zamartwianie. Calkiem niepotrzebny nam jest stres a wiele z nas zbyt czesto sie mu daje...

• mizzelka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powodzenia!

• katarzynnn Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj to ma niezly kabaret ja jednoczesnie sie smieje i placze bez konkrertnego powodu nic sie nie dzeje a ja placze

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaruzaz wrote:
    Dziewczyny :) najwiekszy nasz blad to jest wlasnie zamartwianie. Calkiem niepotrzebny nam jest stres a wiele z nas zbyt czesto sie mu daje...
    no tak ale weź wytłumacz to sobie samej :D bo ja to nie potrafię, rozum poszedl na wagary :D

Zaruzaz lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2014, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymaj sie Katarzynnn ;-)
    mialam tak w tamtym miesiacu ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2014, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juz Kobiety tak maja zamartwiaja sie o to co nie potrzebne. .Moj narzyczony tak mowi ale latwo powiedziec..

mizzelka, Zaruzaz lubią tę wiadomość

• Zaruzaz Koleżanka

Wysłany: 14 maja 2014, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od kilku miesiecy ja podchodze do tego bez presji. Jesli mysle o tym to z radoscia. Nie daje stresowi wniknac we mnie bo wiem ze z nim predzej sie pogorszy niz polepszy. Wiem ze czasem jest ciezko o taka kontrole ale trzeba probowac. Ja sobie mowie, ze jest czas i ktoregos dnia bede nosila w brzuchu moje malenstwo :) klade sie :) uspokajam. wlaczam do tego mila muzyczke i mysle o swoim dziecku ktore niedlugo do mnie zawita :)

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dokładnie, u nas jest burza hormonow

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2014, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tylko zdążyłam wrócić z pracy i obiad zrobić a te już nabazgrały kilka stron :D ale tu jest dzisiaj tempo…

cześć Czarna! :) no to już jesteśmy 3 (ty, cath i ja) co zaczęłyśmy starania w styczniu. coś nam ten początek roku jeszcze szczęścia nie przyniósł

Kaśka, ogromnie się cieszę, że fasoleczka jest :D daj znać co po kolejnym badaniu :)
    dobrze, że nas posłuchałaś i pojechałaś jednak do tego szpitala :)

my wszystkie to powinnyśmy w sumie się szykować na wirtualne mamy chrzestne "naszych" wątkowych dzidzi :D

Zaruzaz, mizzelka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2014, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Ewa 99 wlasnie zauwazylam ze kilka nas jest;-) ale trzeba chyba cierpliwosci i tak ja Katarzynnn bedziemy sie cieszyly ;-)

Ewa99 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2014, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej kochane:*
    castagnus posiadam 6 opakowan. jedno opakowanie sprzedam za 15 zl z przesylka.
    Ziola ojca sroki na owulacje duze opakowanie kupowalam za 47 sprzedam za 35 z przesylka. testy owulacyjne paskowe 40 sztuk. sztuka 1 zl przesylka 0zl. mikroskop owulacyjny donna 35 zl z przesylka. [email protected]

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2014, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja szczerze zaruzaz od dwoch miesiecy podchodze do tego ze spokojem.Jestem przekonana ze stres nie jest dobrym doradca i nie sprzyja zajsciu w ciaze. Narzeczony mnie podnosi na duchu wiem ze sie nam uda.Mam nadzieje wiem ze nie jest latwo trzeba uzbroic sie w cierpliwosc.I my tak jak inne babeczki tu bedziemy mialy nasze maluchy ;-)

Zaruzaz, Ewa99 lubią tę wiadomość

‹‹ 174 175 176 177 178 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ