Rocznik 92-95 zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
truskavvkowa wrote:Mizzelka, nam też się uda! Chyba powinnyśmy zacząć w to wierzyć bo co nam zostało :* !
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Oby! dziewczyny ogarniacie jak liczyć ciążę? bo ja sama nie wiem.. miałam późną owulkę.. w 25dc.. bo jak jutro bd wynik to zebym jakos prawidlowo odczytala.. wedlug miesiączki 6 tyg, wedlug zaplodnienia to prawidlowy 2 i pol tyg, a niby fasolka się tworzy 2 tyg przed owulką okolo.. więc liczyć 4, max 5 tydzien czy ten 6 ? zgłupiałam.
czrnula 22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Po raz pierwszy od wielu miesiecy zauwazylam u siebie spora ilosc sluzu plodnego. Wczesniej albo nie bylo albo strasznie malo wewnatrz. Ciekawi mnie co sie poprzestawialo we mnie zadnych wiekszych zmian nie wprowadzilam w zycie. Jedyne co to dowiedzialam sie o tej torbieli i zdecydowalam na operacje... Ehh... Dziwny ten moj organizm...
Ewa99 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej moje kochane wlasnie pol godziny temu zobaczylam swoja fasolke ale sie rozplakalam dalej sie uspokoic nie moge najlepsze jest to ze moj byl przy mnie
Zaruzaz, truskavvkowa, mizzelka, cath, Ewa99, Jula222 lubią tę wiadomość
-
katarzynnn wrote:Hej moje kochane wlasnie pol godziny temu zobaczylam swoja fasolke ale sie rozplakalam dalej sie uspokoic nie moge najlepsze jest to ze moj byl przy mnie
Aaaa, widzisz, wszystko dobrze! Niepotrzebnie się kochana martwiłaś! Wiesz już coś dokładniej ;> Oj mamuśka mamuśka, narobiłaś nam stracha!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Daej sie martwie bo jest zagrozona ale troszke truskawka mi ulzylo bo myslalam ze sie yego nie doczekam a mialyscie racje jak narziie czeka mnie leze ale czego sie nie robi dla malucha
mizzelka, truskavvkowa, Jula222 lubią tę wiadomość
-
czrnula 22 wrote:Ja czesto tez mam tak ze mnie boli ale przechodzi i wtedy zaczynamy dzialac
Ostatnio prawie codziennie czuje bol w podbrzuszu i troche kregoslup. On wie ze tak jest i nici Wczoraj mimo wszystko probowalam bo mialam ochote ale on twardy w postanowieniu Pewnie ponad miesiac abstynencji -
nick nieaktualny