X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik 92-95 zapraszam :)
Odpowiedz

Rocznik 92-95 zapraszam :)

Oceń ten wątek:
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    truskavvkowa wrote:
    Mizzelka, nam też się uda! Chyba powinnyśmy zacząć w to wierzyć bo co nam zostało :* !
    a to prawda... nic więcej.. a negatywnie myślenie aby dobija.. ja jedynie co czuje to strach przed jutrem jak nigdy... chyba już bym wolała na nowo prawko zdać :)

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2014, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje Mizzelka ;-)
    Musimy bo chemy tego predzej czy pozniej dojdziemy do celu ;-)

mizzelka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2014, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bedzie dobrze musimy wierzyc ;-)

mizzelka, truskavvkowa lubią tę wiadomość

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oby! dziewczyny ogarniacie jak liczyć ciążę? bo ja sama nie wiem.. miałam późną owulkę.. w 25dc.. bo jak jutro bd wynik to zebym jakos prawidlowo odczytala.. wedlug miesiączki 6 tyg, wedlug zaplodnienia to prawidlowy 2 i pol tyg, a niby fasolka się tworzy 2 tyg przed owulką okolo.. więc liczyć 4, max 5 tydzien czy ten 6 ? zgłupiałam.

czrnula 22 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2014, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciaze liczy sie od pierwszego dnia ostatniej miesiaczki Mizzelka. .W takim razie jest to 6 tydzien

• Zaruzaz Koleżanka

Wysłany: 14 maja 2014, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po raz pierwszy od wielu miesiecy zauwazylam u siebie spora ilosc sluzu plodnego. Wczesniej albo nie bylo albo strasznie malo wewnatrz. Ciekawi mnie co sie poprzestawialo we mnie :P zadnych wiekszych zmian nie wprowadzilam w zycie. Jedyne co to dowiedzialam sie o tej torbieli i zdecydowalam na operacje... Ehh... Dziwny ten moj organizm...

Ewa99 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2014, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaruzaz nie martw sie, ja tez mam problemy z torbiela, ale lekarz zapewnil mnie ze to nie przeszkodzi w zajsciu w ciaze.

Zaruzaz lubi tę wiadomość

• katarzynnn Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej moje kochane wlasnie pol godziny temu zobaczylam swoja fasolke ale sie rozplakalam dalej sie uspokoic nie moge najlepsze jest to ze moj byl przy mnie

Zaruzaz, truskavvkowa, mizzelka, cath, Ewa99, Jula222 lubią tę wiadomość

w57v3e3kp7087rpf.png Rocznik 92 starajacy sie o mlucha. .
  • Zaruzaz Koleżanka

Wysłany: 14 maja 2014, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko ja mam ten problem ze zle to wplywa na nasze zycie seksualne. Po stosunku bardzo mnie boli dlatego tez on sie boi cokolwiek zaczynac. Takze mimo wszystko nie bedzie bobo... trzeba czekac :)

• truskavvkowa Przyjaciółka

Wysłany: 14 maja 2014, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katarzynnn wrote:
    Hej moje kochane wlasnie pol godziny temu zobaczylam swoja fasolke ale sie rozplakalam dalej sie uspokoic nie moge najlepsze jest to ze moj byl przy mnie

Aaaa, widzisz, wszystko dobrze! Niepotrzebnie się kochana martwiłaś! Wiesz już coś dokładniej ;> Oj mamuśka mamuśka, narobiłaś nam stracha!

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2014, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja czesto tez mam tak ze mnie boli ale przechodzi i wtedy zaczynamy dzialac ;-)

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiu zazdroszczę takiego widoku <3

katarzynnn lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2014, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Katarzynnn Moje Gratulacje ;-)

• katarzynnn Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daej sie martwie bo jest zagrozona ale troszke truskawka mi ulzylo bo myslalam ze sie yego nie doczekam :-) a mialyscie racje jak narziie czeka mnie leze ale czego sie nie robi dla malucha

mizzelka, truskavvkowa, Jula222 lubią tę wiadomość

• Zaruzaz Koleżanka

Wysłany: 14 maja 2014, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czrnula 22 wrote:
    Ja czesto tez mam tak ze mnie boli ale przechodzi i wtedy zaczynamy dzialac ;-)

Ostatnio prawie codziennie czuje bol w podbrzuszu i troche kregoslup. On wie ze tak jest i nici :D Wczoraj mimo wszystko probowalam bo mialam ochote ale on twardy w postanowieniu :P Pewnie ponad miesiac abstynencji :(

• katarzynnn Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mizelka tez sie doczekasz

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hihi nie wiem kiedy... może za rok z takim cyklem jak ja mam :)

• Zaruzaz Koleżanka

Wysłany: 14 maja 2014, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I Gratuluje Kasia :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2014, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja czesto teMoj facet tez jest twardy w postanowieniu ja sie nie narazam na bol przechodzi i dajemy czadu ;-) ale odpukac juz dawno nie mialam tego bolu

Zaruzaz lubi tę wiadomość

• katarzynnn Autorytet

Wysłany: 14 maja 2014, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje.ogolnie to czuje sie bez zmian goraczke mi zbili na cale szczescie..doczekasz doczekasz mowie ci

‹‹ 172 173 174 175 176 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ