Rocznik 92-95 zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
witam ponownie cath ja tez bylam nazywana i kocia i psia mama teraz mam 2 koty
jejku nie mg nadrobic tyle naskrobalyscie
a tak wg to prawie zaslablam dzis przed praca potem posiedzialam z 2 h i musialam wyjsc bo czuje sie wypompowana poszlam do lekarza i jutro mam badanie krew tarczyca i cos tam jeszcze i pow ze musze isc do gin bo to ze zrobilam test nie wyklucza ciazy i tak o
teraz jest juz lepiej ale jestem straaasznie spiaca -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam. Jestem tu nowa. O tym portalu dowiedzialam sie od siostry wiec postanowilam sprubowac.Z narzyczonym o dzidzie staramy sie od stycznia. I nadal nic.Wiem ze to nie dlugo i staram sie uzbroic w cierpliwosc.Bylam opiekunka do dzieci od zawsze lubi dzieci tak jak moj narzeczony postanwilismy postarac sie o swojego bobasa.Ciezko jest z miesiaca na miesiac liczyc ze to juz. ..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
najpierw go nam udostępnij
wejdz w bierzący wykres na samym dole masz zaraz pod nim po lewej stronie opcje wydruk / udostępnij wykres, wez udostępnij potem na drugą kartę i udostępnij wszystkim i jak chcesz mieć podpis na forum to weź kliknij na miniatura to bd trzecia karta, skopiuj wygenerowany adres i wklej go potem jak wrocisz na górze masz ustawienia i dodaj do podpisu