Rocznik 92-95 zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyna mojego w kwestii rzucenia nic długo nie pomagało... obiecał, a za tydzień przyłapywałam go z fajką. aż zmarł jego ojciec na raka płuc, wcale nie od fajek zachorował, ale jakoś to na niego wpłynęło. sam rzucił zwykłe i palił elektroniczne, a od ponad roku nie pali już nic
mizzelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jula222 wrote:Cath również jestem nianią
ale nie chcialam podjac studiów pedagogicznych
Ja studia pedagogiczne ponieważ mam całą rodzinę nauczycieli i chciałam dalej ciągnąć rodzinną tradycję a drugim powodem też jest to, ze wraz z przyjaciółką wykonujemy sesje dziecięce (od niemowlęcych po duże dzieci) co prawda dopiero zaczynamy ale dobrze by było aby jedna z nas miała wykształcenie pedagogiczne -
Ewa99 wrote:dziewczyny wiecie co się dzieje z lenką, młodą.mamą, landryneczka itd? udzielały się tu u nas dużo i cisza teraz...
ja jestem nianią raz w tygodniu, jeden wieczór :p
a mogłabym codziennie
lenka z tego co wiem chyba pisze na rocznik 91 czeka na IIkreseczki czy jakos tak, z mloda mama nie mam pojecia a landryneczka od czasu do czasu wpada:) -
cath wrote:Ja studia pedagogiczne ponieważ mam całą rodzinę nauczycieli i chciałam dalej ciągnąć rodzinną tradycję a drugim powodem też jest to, ze wraz z przyjaciółką wykonujemy sesje dziecięce (od niemowlęcych po duże dzieci) co prawda dopiero zaczynamy ale dobrze by było aby jedna z nas miała wykształcenie pedagogiczne
podziwiam tyle teraz ludzi idzie na pedagogike i pracy niema.. dlatego odbiłamcath lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
pewnie Głowa przestaje boleć! jest dobrze za to słońca nie ma..;/ porabana pogoda, człowiek po pracy chce sie przejsc na spacer zeby powietrzem swiezym pooddychc a tu co ? zimno..
Ewa99 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny