Rocznik 92-95 zapraszam :)
- 

WIADOMOŚĆ
- 

katarzynnn wrote:Jestem szczesliwa i to bardzo ale tez martwie sie ze nie beda na tyle silne by rosnac 

muszą być silne zobaczysz sliczne maluchy beda w 7/8 tyg zobaczysz sliczne maluchy beda w 7/8 tyg 
 wytrzymac do 12 tygodnia i bedzie wiecej spokoju   katarzynnn lubi tę wiadomość katarzynnn lubi tę wiadomość
- 

O to akurat ni emusze sie martwic non stop bede pod kontrola raz w tygodniu mam.byc u lekarza jesli wypuszcza mnie do domu pozatym moj tez jak lekarz chucha i dmucha na mniemizzelka wrote:ale jak będą kontrolowane to wszystko bd w porządku  mizzelka lubi tę wiadomość mizzelka lubi tę wiadomość
- 

Mam nadzieje ze masz racje..w moim przypadku trzeba czasuJula222 wrote:muszą być silne zobaczysz sliczne maluchy beda w 7/8 tyg zobaczysz sliczne maluchy beda w 7/8 tyg 
 wytrzymac do 12 tygodnia i bedzie wiecej spokoju  ale wierze ze daja rade bynajmniej ja zrobie wszystko by bylo ok ale wierze ze daja rade bynajmniej ja zrobie wszystko by bylo ok

Podziwiam Cie!  na poczatku mieszac nie moglam
 Podziwiam Cie!  na poczatku mieszac nie moglam 

widziałaś kasiu juz zarodki ?
 widziałaś kasiu juz zarodki ? leze leze kochana
 leze leze kochana 

ktorym pokaze
 ktorym pokaze