Rocznik 92-95 zapraszam :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyhaha, Ctah, to u nas się to podzieliło. Bo ja mam 1000000 pomysłów na minutę a mąż problem z ich wykonaniem :p
On wie, ze ja non stop coś wymyślam(tarasu tez nie miało być, tylko werandka, po zakupie materiałów na werandkę, wymyśliłam, ze może jednak taras ) i dlatego tak ciężko mi go przekonać teraz do czegoś -
Krew oddana, teraz mam stresa.
Kto wsiada, który jedzie nie wiadomo gdzi? Ja!Ewa99 lubi tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
Jula222 wrote:Kasiu jak Ty sie czujesz ? nadal w szpitalu ? Jak maluszki ?
-
nick nieaktualny
-
ja wlaśnie jestem taka ze jak wymyśle to sie trzymam tego moze jakieś drobne zmainy ale mój M to chciał energie z naturalnych źródeł wiec było tak:
- kolektory słoneczne (ale nie bo to w jak słońca nie ma to lipa)
- wiatrak (energia wiatrowa super ale na taki wiatrak full kasy no i jak nie wieje to lipa)
- energia z wody (mamy duży staw na naszej dzialce i juz budowal cos tam aby ta energie mieć, ale wyszło że już full kasy włożył to stwierdził , ze nie)
- teraz jest etap pozyskiwania energii z ziemi. Trzeba jakiś dół wykopać i coś wkopac. aj cuda na kiju doslownie Więc jak on juz cos mówi to ja przytakuję i móię tak kochanieEwa99 lubi tę wiadomość
-
katarzynnn wrote:Hej jula jak sie czujesz jak twoj szkrab? Ja nadal w szpitalu na szczescir juz nie goraczkuje plamienie powoli mija wczoraj widzialam wyraznie maluszki lekarz mowi ze jest z nimi dobrze chodz ciaza jest zagrozona kazdy wysilek itd.jest zagrozeniem. .Ciagle jestem bardzo oslabiona ale daja mi kroplowki tak jak luteine nadal biore
Mój malec wczoraj dał znać Mamusi ze jest w brzusiu po serii kichania zrobił w brzuszku puk puk az sie popłakałam
a jak uniego nie wiem :* zobacze 4 czerwca juz sie doczekac nie mogę
masz fotki Maluszków ?
odpoczywaj, spokojnie bedzie dobrze maluszki silnekatarzynnn, Ewa99 lubią tę wiadomość
-
Po 15 wyniki.
mizzelka, cath lubią tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
Jak narazie jednorazowy ruch ale było cudownie
juz sie doczekac nie mogę kopniaczków
tobie dopiero Maluchy dadzą popalić
La będzie dobrze idz na lody dobrze ci zrobią