Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Panipuchatkowa to masz szczęście, że Twój motoru nie chce

Super, że masz wizytę za tydzień
.
Ja w następny pon mam KTG, a we wtorek wizytę. Chyba, że urodzę do tego czasu to ani to, ani tamto
Dzisiaj w nocy tak się spociłam, że musiałam się cała przebrać
Goldfinch jak tempka spadła, to może być implantacyjne zagnieżdżenie. Ale jak się będzie utrzymywać cały czas na niskim poziomie, to niestety okres się pojawi. Ale tak czy siak musisz mieć dużo cierpliwości w sobie
panipuchatkowa, Goldfinch26 lubią tę wiadomość
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
panipuchatkowa wrote:Gold nic nie chce mówić ale 9dpo to dalej wcześnie:D u nas to raczej temat gitar mnie czasami doprowadzal do szału.
ale teraz ma jedną porządna dokupuje tylko bajery efekty itp.
Czyli jestem w gorącej wodzie kąpana? Hehe ale widziałam że niektórym dziewczynom już wychodzi pozytyw 9dpo, więc sobie mysle że i u mnie tak będzie :p no ale...
Ja od swojego męża cały czas słyszę oo górach i o szlakach górskich i zbiera wszystko tak jakby się szykował na wyprawę na Mount Everest. Mamy już chyba wszystko co potrzeba na taka wyprawę haha i obawiam się że któregoś pieknego dnia zostane poddtawiona pod ścianą :p juz mi mówi że jak będę w ciąży to bezpiecznie zostane sobie w domku a on wyskoczy tak na kilka dni polazic po górach :p
panipuchatkowa lubi tę wiadomość
-
Hej kobietki, ostatnio zaniedbuje forum ale muszę się oderwać trochę od tego wszystkiego.
Niestety zapowiada się kolejny cykl, już nawet nie mam siły płakać. A wszystko na ziemi i niebie mówiło mi że się udało, lecz los okazał się okrutny i @ dziś zawitała i się powoli rozkręca.
Mam już tak bardzo tego dość już nie wiem co robić, chyba będzie trzeba wkroczyć na ścieżkę kliniki, a ja się tak tego boję a przekonanie męża chyba będzie graniczyc z cudem. Więc nie wiem na który cud prędzej się doczekam.
Ostatnio miałam ochotę się napić ale nawet to mi nie wyszło bo nie miałam z kim kumpela nie mogła a do lusterka nie wypada
Miłego poniedziałku kobietki
22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
Kasia będzie dobrze masz nasze wsparcie

Dziewczyny, pamiętacie jak Terka pisała, że wszyscy ją atakowali pytaniami czy już urodziła? To u mnie właśnie się to zaczęło, mimo, że do terminu mam 17 dni jeszcze. To wczoraj dzwonił kuzyn od męża czy już urodziłam, a dzisiaj jego babcia
Z jednej strony to miłe, że się interesują, a z drugiej trochę to denerwujące.
terka lubi tę wiadomość
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Ja właśnie wróciłam od kosmetyczki , byłam na rzęsach mamusiu na 8 ,40
ale i tak przełożyłam wizytę bo planowo miałam w niedziele o 8
no ale nie dałabym rady wstać po tej imprezie niespodziance
;p
Ja mam jutro położna i wynaz na paciorkowca a za 2 tyg ostatnie usg już ...
mój mąż kiedy coś mi napominał o motorze ale zna moje zdanie i jakoś wolininwestowac w auto ... ma pierdolca na tym pobicie .. jeździ po Europie na jakieś zlot y , spoty i meetingi
ale jak to mówi jego Bunia ( BMW) to jedyna kobieta oprucz mnie w jego życiu
oczywiście ja jestem na pierwszym miejscu a jedyna kobieta z która mnie zdradza jest auto
z drugiej strony przynajmniej wiem gdzie jest i co robi i lepsze takie hobby jak siedzieć z kolegami i pic lub ćpać
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Zazdroszczę tym z was które nie mają mężów fanatyków motorów... Mój niestety ma na nie prawko, i tak żałuję że kilka lat temu sprzedal motor bo wszyscy mu wtedy mówili że jak sprzeda to już innego nie kupi... I się potwierdziło.. ale wtedy była też potrzebna gotówka na remont łazienki.. półtora roku temu mieliśmy umowę ze on rezygnuje z motoru i nie wspomina o nim, a ja przestaje brać tabletki anty... W sumie to był mój jedyny warunek w momencie kiedy podjęliśmy decyzję o dziecku... Bo ja widzę wszystko w czarnych scenariuszach i po prostu po ludzku się boje... Już czasami boje się jak sam jedzie gdzieś samochodem, bo wiem że czasem lubi sobie depnac... Ale jak on to mówi 'to jedyny sposób w jaki umie się odstresować'...
Dziewczyny zapomniałam wam powiedzieć że w końcu przyszlo mi wczoraj łóżeczko... Niestety, ale też i na moją korzyść w cenie 120x60 mam 140x70.. bo się pomylili w aukcji a mój robił wszystko by przyszło duże.. więc teraz muszę dzwonić o wymianę materaca... Bo mam mały..
Dziś na obiad robię leczo bo mam za dużo papryki a nie wiem co z nią zrobić.. -
Ojj Patulka to faktycznie .. ale powiem Ci ze ja mam do samo ale auta ... Kuba lubi szybka jazdę .. i jeśli ma nerwy z kimś się pokłóci nawet ze mną wsiada w auto .. mówi Że to go odstresowuje ... a ja za to się martwię ...
gold w takim razie spóźnione ale szczere życzenia z okazji rocznicy
)
My mamy na poczekaj listopada ;p śle prezent rocznicowy pewnie urodzi się chwilkę szybciej ;p
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Najlepszego z okazji rocznicy ślubu
Marek💙
Marta 💓 -
Gold, wszystkiego dobrego z okazji rocznicy:) nauka w szkole chyba wbrew pozorom jest ciężka.. szczególnie dla młodych nauczycieli bo dzieciaki robią z nimi wszystko co chcą..
Mała, no niestety, wiedziałam jaki jest.. nie mówię bo sama mam ciężka nogę w samochodzie i jak mnie coś podkurwi to też potrafię pocisnac.. naszczescie gdy się pokloce z K to mi nigdy nie pozwolił wsiąść do samochodu jak byłam roztrzęsiona... A kilka razy już spakowałam rzeczy i byłam gotowa do wyjścia
dlatego też wie odnośnie motoru że też nie żartuje i jak powiem tak zrobię..
-
Robilam praktyki w szkole i podziękowałam ... powiedziałam że to nie praca dla mnie i założyłam swoją własną szkółkę. Niewielką, dopiero zaczynam ale wygląda to zupełnie inaczej niż zajęcia w szkole. Dzieciaki się sluchaja i pracują na zajęciach tak jak to powinno wyglądać a i ja mam satysfakcję że czegoś nauczę bo w szkole uczyć jest naprawdę ciężko. Ty swoje a klasa swoje... A że nie należę do osób cierpliwych to wybrałam trochę inna drogę
zobaczymy czy się rozkręci a jak nie to będę myslala o czymś innym
-
Czesc babeczki

O tak-pamiętam te pytania. Wku...byly w pewnym momencie a nie tylko denerwujące
a jeszcze jak termin minął to już totalne szaleństwo smsowo-telefonowe 
Dziewczyny współczuje wam tych mężowskich pasji do motoru. Mój woli rower ale od roku czy dalej już nie jeździ bo mu się zniszczył a nowego do tej pory nie kupił
Strach o druga osobę jak wyjeżdża jest straszny... Macie racje kierowców debili nie brakuje... Nieraz widzimy na ulicy takich "dawców organów" jak to nazywamy. Bo co z takiego zostanie jak jeździ jak wariat?
A mysmy się wczoraj wybawili na festynie... parafialnym
Niby brzmi śmiesznie ale oni naprawdę dobre imprezy robią

W sumie z małymi przerwami na karmienie małego (szliśmy do domu bo mamy bliziutko) to od 12-20 prawie byliśmy
A potem znajomy do nas przyszedł i poszliśmy spać ok 1 w nocy!
mały za to spał dzisiaj zabity festynem- od ok 21 do 6 rano! Potem cyc chwila zabawy i do 10 znów wszyscy spaliśmy
ach piękny czas urlopu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2018, 13:55
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Pasja do motorów faktycznie jest niebezpieczna a stresująca dla rodziny bo to naprawdę nigdy nic nie wiadomo. To jest ogromna prędkość i przy zderzeniu z samochodem szanse są Naprawdę mizerne. Osobiście motory bardzo mi sie podobają i sama mogłabym jeździć ale że względu na bezpieczeństwo tego nie zrobię i nie chciałabym żeby ktos z moich najbliższych jeździł
tosz to osiwiec można ze stresu.