Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Magdaa21 wrote:Alex, super, że szyjesz ja też sama uszylam kocyki i poszewki
Mi lekarz powiedział, że nie ma sensu robić badania na cytomegalie bo to nic nie zmieni.. No i racja.
Kurcze mąż mi zarazil dziecko katarem, jestem taka zła. A jutro ma mieć szczepienia na pneumokoki i rotawirusy... I teraz nie wiem co będzie temperatura w pupie 37,9,niby odejmuje się pół stopnia więc koło 37,5, a niby dzieci mogą taka mieć. Eh już sama nie wiem
Rada dla przyszłych mam : jak karmicie dziecko w swoim łóżku to warto dać podkład.. U mnie dziś rano podczas karmienia była kupka.. I to taka że przeszło przez body, pajaca, prześcieradło i poszło na materac. Masakra
Haha hahaha
Ja karmie na łóżku i mam tylko tetre na wysokości główki podłożoną jakby miał wylac/puścić pierś itdhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Witajcie dziewczyny
Mam do Was pytanie ile trzeba pić wody w ciąży? Bo mam taki problem że jak wstaje rano to przez całą noc bardzo mało moczu mi się zbiera na pewno mniej niz zwykle... A pije rano szklanke herbaty, w pracy 0.5l herbaty i po pracy może po szklance herbaty i wody do tego w pracy chodzę co godzinę do wc, po pracy trochę rzadziej a w nocy w ogóle i rano też mało jest -
Puszek ja pije tylko miętowa herbatę a ona nie odwadnia organizmu zupełnie zrezygnowałam z kawy a wcześniej piłam dwie- to już duży postęp
Ale tak sobie policzylam że nawet z tą moją herbatą to nawet 1.5l nie wychodzi jejku chyba po pracy będę się wodą zalewac bo w pracy nie chce chodzić co pół h do wc A ja wieczorem pije najmniej i może dlatego w nocy nie wstaje -
Terka, też tak miałam dotychczas ale od dzisiejszej nocy podkład
Miss, mi było bardzo ciężko zacząć więcej pić, ale zaznaczalam sobie w aplikacji ile pije (ta aplikacja z której korzystałam w czasie starań i ciąży - Flo - ma opcje dodawania ile wypiłas) - pomagało więc polecam -
puszek369 wrote:Hej dziewczyny
Miss zazdroszczę, że w nocy nie chodzi siku :p ogólnie dobrze by było te 2-2.5litra wypic. Kawa i herbata odwadnia, więc powinnas wtedy uzupełnić wodę.
Ja zbieram się zaraz do gina:) miłego dnia
Czekamy na wiescihttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Miss tak jak dziewczyny piszą, 2,5 l conajmniej
Mnie w ciąży tak suszyło, że ciągle coś piłam.
Puszek powodzenia na wizycie
Magda aż sprawdzę to, bo brzmi fajnie<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Miss miałam to samo też mało sikałam i mimo wrażenia pełności pęcherza nie mogłam. Trzeba dużo pić, bo jak zaczęłam to przeszło. Woda z cytryną albo malinami mrożonymi, zielona herbata, jakies owocowe. Ja co chwile cos pije mam taki wysoki kubek 0.7 l i tam sobie wszystko robie
Puszek czekamy na wieści z wizyty
Magda ja też sprawdzę zaraz nie wyświetliło mi się bo mam insta mojego psa zalogowane ;pMissKathy92 lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Slicznosci, jak te dzieciaczki szybko rosną
A ja witam się z łóżka, zaraz lecę coś zjeść. I oby do 16, dziś wizyta streske jest. Oby było wszystko dobrze22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
Lelek wrote:Dziewczyny, przepraszam ale chyba znikam stad, przynajmniej na jakis czas. Wczoraj moje serce peklo na pol, a swiat mi sie zawalil. Wczoraj mialam badanie polowkowe, na ktorym wyszlo, ze moj synek nie ma prawej dloni i czesc przedramienia. Najprawdopodobniej pepowina okrecila sie wokol raczki w skutek czego stalo sie co sie stalo... nie wiem jak mam dalej zyc, nie wiem jak mam funkcjonowac nie wiem jak mam myslec o innych rzeczach, cala noc nie spalam.
Pisze to tylko informacyjnie, zebyscie wiedzialy co u nas slychacLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵