Rocznik 92- starania
- 

WIADOMOŚĆ
- 

Maleńka1592 wrote:Mari gratuluję !! U mnie po przełomowych 5 mi utach drugiej kreski brak więc czekam na @ więc czekam na @
 Może coś z testem jest nie tak?

- 

A no tak my we dwie idziemy a czujesz się na okres? Ja totalnie nic nie czuje a czujesz się na okres? Ja totalnie nic nie czuje trochę piersi wrażliwsze ale to bywało z nimi gorzej przed okresem trochę piersi wrażliwsze ale to bywało z nimi gorzej przed okresem  
- 

Sali w sumie to nic nie czuje piersi pobolewaja ale nie tak samo jak na @ ale to może sprawka cyclodynonu bo w tym cyklu biorę trochę w sumie nerwowa jestem jak przed @ ale nie aż tak bo musi mnie naprawdę coś wkurzyc nie mam pojęcia I nie chce myśleć I tym bo jak @ przyjdzie to się rozczaruje a tak najwyżej będzie niespodzianka
- 

Chociaż ja tam jakiś cień cienia widzę na teście ale wiem że czasem się widzi to co chce się widzieć ale wiem że czasem się widzi to co chce się widzieć
 U mnie ten cykl dziwny bo w 10dc endometrium miało 12 mm A w sumie nawet nie pamiętam czy widział pecherzyk
- 

Masz rację 

Mi się wydaje, że dupek mnie tylko rozregulował i nic więcej, a te temperatury to też chyba po nim. Niby jestem 7 dni po odstawieniu... Może z tydzień jeszcze poczekać i co dalej?
- 

Ja jak narazie zostaje z Tobąklitra wrote:Ależ tu się dzieje 
 Czekam która pierwsza oznajmi, że zafasolkowała 
 Ja się boję, że sama tu zostanę ze staraczek 
 Mari92 ode mnie też gratulacje fantastyczna nowina fantastyczna nowina
- 

Nie wiem, zapytałam na grupie to dziewczyny piszą, że i 17 dni po dupku nie miały albo 11 a miały podobno regularne a miały podobno regularne ja mam dwa razy 29 i raz 26 dni... A dupka skończyłam brać te 7 dni temu. Dziś 27 dzień... Więc powinnam we wtorek dostać, a na sto procent nie dostanę ja mam dwa razy 29 i raz 26 dni... A dupka skończyłam brać te 7 dni temu. Dziś 27 dzień... Więc powinnam we wtorek dostać, a na sto procent nie dostanę bo wiem bo wiem Nie wiem tylko czy temperatury takie będą Nie wiem tylko czy temperatury takie będą  

[/url]
[/url]