Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Maleńka1592 wrote:Mari gratuluję !! U mnie po przełomowych 5 mi utach drugiej kreski brak więc czekam na @
Może coś z testem jest nie tak?
-
A no tak my we dwie idziemy a czujesz się na okres? Ja totalnie nic nie czuje trochę piersi wrażliwsze ale to bywało z nimi gorzej przed okresem
-
Sali w sumie to nic nie czuje piersi pobolewaja ale nie tak samo jak na @ ale to może sprawka cyclodynonu bo w tym cyklu biorę trochę w sumie nerwowa jestem jak przed @ ale nie aż tak bo musi mnie naprawdę coś wkurzyc nie mam pojęcia I nie chce myśleć I tym bo jak @ przyjdzie to się rozczaruje a tak najwyżej będzie niespodzianka
-
Chociaż ja tam jakiś cień cienia widzę na teście ale wiem że czasem się widzi to co chce się widzieć
U mnie ten cykl dziwny bo w 10dc endometrium miało 12 mm A w sumie nawet nie pamiętam czy widział pecherzyk -
Masz rację
Mi się wydaje, że dupek mnie tylko rozregulował i nic więcej, a te temperatury to też chyba po nim. Niby jestem 7 dni po odstawieniu... Może z tydzień jeszcze poczekać i co dalej? -
klitra wrote:Ależ tu się dzieje
Czekam która pierwsza oznajmi, że zafasolkowała
Ja się boję, że sama tu zostanę ze staraczek
Mari92 ode mnie też gratulacje fantastyczna nowina -
Nie wiem, zapytałam na grupie to dziewczyny piszą, że i 17 dni po dupku nie miały albo 11 a miały podobno regularne ja mam dwa razy 29 i raz 26 dni... A dupka skończyłam brać te 7 dni temu. Dziś 27 dzień... Więc powinnam we wtorek dostać, a na sto procent nie dostanę bo wiem Nie wiem tylko czy temperatury takie będą