X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik 92- starania
Odpowiedz

Rocznik 92- starania

Oceń ten wątek:
  • Seli Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2018, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panipuchatkowa wrote:
    A ja juz chce do mieszkaniaaaa. Jak dobrze że jutro piątek.

hahaha skąd ja to znam :D

Ja już chciałam spać za wszelką cenę tam :D

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

Więcej cudów nie będzie 😔
  • panipuchatkowa Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2018, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahah Seli doskonale mnie rozumiesz.☺

3i49krhm19wid3ce.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2018, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak :D A teraz muszę te moje wysprzątać :P i mi się nie chceeeeeeeeee a mam jeszcze tyle roboty dziś :(

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

Wysłany: 25 stycznia 2018, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale fajnie ze masz wolne ja tez chce!

3i49krhm19wid3ce.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2018, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi się kończy :P Jutro ostatni dzień, w weekend studia i w poniedziałek robota :)

Przygotowuje szarpaną wieprzowinę :D Ciekawa jestem co mi z tego wyjdzie.

dZhdp1.png

• terka Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2018, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    Mi się kończy :P Jutro ostatni dzień, w weekend studia i w poniedziałek robota :)

Przygotowuje szarpaną wieprzowinę :D Ciekawa jestem co mi z tego wyjdzie.

No ciekawe ciekawe :D

https://www.maluchy.pl/li-73421.png
    Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
    21.01 69cm :)
  • terka Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2018, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panipuchatkowa wrote:
    Ale fajnie ze masz wolne ja tez chce!

Do weekendu niedługo ;)

• Seli Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2018, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    terka wrote:
    Do weekendu niedługo ;)

A mnie to martwi :D

dZhdp1.png

• terka Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2018, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    A mnie to martwi :D

Hahahaha :D

Wysłany: 25 stycznia 2018, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej dziewczyny ktore kupowaly mieszkanie od developera. Ile placilyscie za notariusza?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2018, 14:49

3i49krhm19wid3ce.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2018, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ma się z czego hahać :P Ehh... A tak się już zakochałam w moim szlafroczku i mogę tak w domu siedzieć :D i siłowni nie wychodziłam ;(

dZhdp1.png

• Seli Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2018, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panipuchatkowa wrote:
    Ej dziewczyny ktore kupowaly mieszkanie od developera. Ile placilyscie za notariusza?

Jakoś koło tysiąca

dZhdp1.png

• alex0806 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2018, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    A i ze szpitala nie możesz l4 wziąć?
    Nie dali mi L4 bo nie było przyjęcia na oddział. Więc sobie muszę wziąć urlop. Jutro już do pracy.
    Po powrocie do domu puściłam męża w obroty, bo musiałam się wyżyć normalnie z nerwów. Od razu człowiekowi lepiej :D Na badaniu powiedziała lekarka, że mam dużo rozciągliwego śluzu, więc może jednak owu będzie i żadne badanie mi nie będzie potrzebne! :D Jajniki mnie znowu dzisiaj bolą.

Przełożyłam sobie wizytę do endo z 1 lutego znowu na 25, więc idę zaraz. Akurat miejsce było :) Nie zmarnuję tego dnia urlopu całkowicie, bo bym chyba ze złości padła. Bo w maju chcemy wziąć urlop i pojechać na te wakacje, więc szkoda tych dni.

Ogólnie czułam, że tego HSG nie będzie. Jakoś psychicznie bałam się bardziej tego, czy mnie przyjmą, niż samego badania. Oby wszystko było dobrze następnym razem.

Seli lubi tę wiadomość

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • Mari92 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2018, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alex to musisz się w cierpliwość uzbroić. Głowa do góry i będzie dobrze :-). A teraz odpoczywaj :-)
    Już kiedyś pisałam, my staraliśmy się 18 miesięcy. I 18 zaskoczyło.
    Do gina umówiłam się na 6 lutego. Bo takie miała terminy wolne.
    Dziewczyny Wam też się uda. Ja też traciłam nadzieję, a tu taka niespodzianka :-)

<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marek💙
    <a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marta 💓
  • Seli Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2018, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na spokojnie na razie do tego podchodzę :) Tym bardziej, że choć bałam się tych czopków i nadal trochę boje bo na razie to tylko jeden :P to cieszę się, że ktoś mi zwrócił na to uwagę i... Mniej mnie będzie boleć - mam nadzieję :P

dZhdp1.png

• terka Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2018, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alex0806 wrote:
    Nie dali mi L4 bo nie było przyjęcia na oddział. Więc sobie muszę wziąć urlop. Jutro już do pracy.
    Po powrocie do domu puściłam męża w obroty, bo musiałam się wyżyć normalnie z nerwów. Od razu człowiekowi lepiej :D Na badaniu powiedziała lekarka, że mam dużo rozciągliwego śluzu, więc może jednak owu będzie i żadne badanie mi nie będzie potrzebne! :D Jajniki mnie znowu dzisiaj bolą.

Przełożyłam sobie wizytę do endo z 1 lutego znowu na 25, więc idę zaraz. Akurat miejsce było :) Nie zmarnuję tego dnia urlopu całkowicie, bo bym chyba ze złości padła. Bo w maju chcemy wziąć urlop i pojechać na te wakacje, więc szkoda tych dni.

Ogólnie czułam, że tego HSG nie będzie. Jakoś psychicznie bałam się bardziej tego, czy mnie przyjmą, niż samego badania. Oby wszystko było dobrze następnym razem.

Przynajmniej skorzystasz z wolnego i pójdziesz ;) ona Ci wprawdzie L4 nie wypisze ale będziesz miała szybciej wizytę ;)

• alex0806 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2018, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dlatego idę dzisiaj skoro termin mieli wolny :) bo tak to bym za tydzień musiała lecieć z pracy na złamanie karku żeby zdążyć a dzisiaj w sumie luz. Czekam na mzk i jadę. Jeszcze przed wizytą spotkam sie z koleżanką w tej przychodni bo jest tam położna. Ta co ze mną pracowała wcześniej. Wcisnie mnie między pacjetkami :)
    Ogólnie to trochę zrezygnowana przez to jestem, znowu za miesiąc siedzenie i czekanie i wymaz, zobaczymy czy wtedy będzie ok. Mam brać leki do samej wizyty.
    Przy dopochwowych globulkach nie można <3 ?

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • Kasiula092 Znajoma

Wysłany: 25 stycznia 2018, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Łooo, trochę mnie tu nie było dziewczyny(bo tu mąż w szpitalu, tu ja miałam gasrtro i jeszcze kolęda a wiadomo do pracy niestety też iść trzeba, w domu też się samo nic nie zrobi...a nie przepraszam,brudzi się samo hehe). Ale o 1 lekarza na liście mniej, a im lekarzy mniej na liście, to jest to dla mnie krok bliżej starania się o dziecko. :)

• Seli Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2018, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kasiula :)

dZhdp1.png

• terka Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2018, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiula092 wrote:
    Łooo, trochę mnie tu nie było dziewczyny(bo tu mąż w szpitalu, tu ja miałam gasrtro i jeszcze kolęda a wiadomo do pracy niestety też iść trzeba, w domu też się samo nic nie zrobi...a nie przepraszam,brudzi się samo hehe). Ale o 1 lekarza na liście mniej, a im lekarzy mniej na liście, to jest to dla mnie krok bliżej starania się o dziecko. :)

Pewnie ze tak-każdy mały nawet krok jest krokiem do przodu :D z mężem juz lepiej? ;) zawsze co w domu to w domu ;)
    O tak brudzi sie samo ale żeby posprzątać to już chętnych nie ma :P

‹‹ 406 407 408 409 410 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ