Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
alex0806, szefowa pewnie miała gorszy dzień i musiała się do czegoś przyczepić, olej i nie przejmuj się wysyłam duuuuużo pozytywnych fluidów ;*
alegzi, dziękuję kochana!
Pomysł jest a co najważniejsze zapotrzebowanie w mojej okolicy również, więcc będziemy działać
Terka, wiem że są papiery ale jest ich mniej niż w szkole, uwierz mi wiem coś o tym. W szkole wszystko musisz udokumentować a na koniec roku napisać sprawozdanie z tego co pisałaś wcześniej- jest masakra!
Ja od rana miałam "TĘ MOc" do pracy na 10.55 rano betę zrobiłam, zjadłam z męzulkiem śniadanie, nastawiłam sobie na obiad, zrobiłam 3 prania, wywaliłam pościele na balkon i jeszcze ogarnełam blaty, meble i podlogi
teraz pije kawkę z mężem, tzn on kawkę a ja mleko spienione z karmelem i dodatkiem kawy haha
i czekam , aż dziewczynka na korki przyjedzie więc chwile mnie nie będzie, nie piszcie za dużó bo będę nadrabiać z godzinę! :*27.06.15r.
-
An_ja, kobieto! Ty się masz oszczędzać, a nie robić za dwóch
Co do papierkowej roboty to wiadomo, że mając własną działalnośc też ich będzie trochę. Ale za to jaka satysfakcja wypełniać je widząc, że człowiek po pierwsze robi to co kocha, a po drugie jest na swoim1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
Pewnie macie rację, chociaż z niej taka zołza, że ona taka prawie codziennie. Najlepiej jak jej w żłobku nie ma Więc jutro będzie cudowny dzień, bo wyjeżdża
My z mężem też mamy plan gdzieśtam z tyłu głowy, żeby kiedyś swój żłobek otworzyć. Ale to za jakiś czas, na razie są takie małe marzenia. I to w rodzinnej miejscowości, bo tam jest zapotrzebowanie. Wrócilibyśmy na stare śmieci. Tam została rodzina, znajomi. Byłoby zawsze wsparcie, a nie ciągle sami we dwoje...Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alegzi wrote:An_ja, kobieto! Ty się masz oszczędzać, a nie robić za dwóch
Co do papierkowej roboty to wiadomo, że mając własną działalnośc też ich będzie trochę. Ale za to jaka satysfakcja wypełniać je widząc, że człowiek po pierwsze robi to co kocha, a po drugie jest na swoim
ja się oszczędzam właśnie, odkurzacz odkurzył sam bo to samojezdny;) ja tylko go włączyłam i wyłączyłam dobrze się czułam i miałam dużo siły to ogarnęłam, ale był dzień chyba we wtorek, że po pracy spałam cały dzień do wieczora bo nie miałam na nic siły27.06.15r.
-
An_ja, wyślij ten Twój odkurzacz do mnie. Z chęcią go wpuszczę do mieszkania
alex0806, grunt to mieć plany i marzenia na przyszłość. Mi się od dawna marzy coś swojego. Mamy z mężem pszczoły i idziemy w tym kierunku. Powolutku, bo powolutku, ale to cudowne uczucie budować coś swojego.
Życzę nam wszystkim, aby nasze plany się spełniły1cs z CLO
-
alegzi, ja miodek uwielbiam Rodzice do dzisiaj wspominają, że jak byłam mała i dostawałam smoczek to było do tego "Miodku, miodku" i musiałam go sobie w miodzie pomaczać, zanim do buzi włożyłam Teraz też swojski miód z pasieki kupujemy, do herbaty, albo lubię płatki ryżowe na mleku ugotować i z miodem właśnie A dobrej pasieki to teraz ze świeczką szukać.
U mnie plany na razie dalekosiężne. Na razie najważniejsze zdrowie i dziecko
Dzisiaj już mam mocne plamienie, pewnie jutro się @ rozkręci w końcuLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806, miło czytać takie piękne wpisy o miodku
Oczywiście zdrowie i dziecko na pierwszym planie. Co do tego chyba żadna z nas nie ma wątpliwości. Bez tego nie ma nic i po co człowiek ma się starać czy zakładać swoją firemkę?
1cs z CLO
-
Mój mąż zawsze filozoficznie powtarza "Ja chciałbym, żeby coś po mnie pozostało. I nie chciałbym, żeby moje dziecko było samo. Chcę mieć co najmniej dwójkę, żeby nie były tak same jak ja" - bo jest jedynakiem. I to jego "żeby coś po mnie pozostało" jest zawsze powtarzane podczas rozmowy o rodzinie Ja mam młodszą o 4 lata siostrę i chociaż nie zawsze było dobrze między nami, to teraz mamy naprawdę dobry kontakt. A mój mąż ma tylko mnie, rodziców i babcię, która głównie go wychowywała. Rodzice to tak jedno sobie, drugie sobie - lekkoduchy.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Ale ma powiedzonko No, ale dobrze mówi. Polać mu A tak na serio to ja chciałabym mieć trójeczkę. Przynajmniej zawsze tak z P. mówiliśmy. Ostatnimi czasy ja już przebąkuję, że jakbyśmy mieli chociaż jedno to bym dziękowała, chociaż jedno.
Jedynak na pewno nie ma lekko. Wiadomo z rodzeństwem się pokłócisz, pobijesz, ale nie pozwolisz żeby ktoś obcy zrobił mu krzywdę. Wiem coś na ten temat, bo sama mam rodzeństwo1cs z CLO
-
Piękne te Wasze wpisy dzisiaj aż miło się czyta
Ja w domu byłam po 20. A tu jeszcze znajomi nas odwiedzili i tak mi czwartek szybko zleciał, że nie wiem. Mykam spać i Wam również życzę miłych snów
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Cześć Kobitki!
Ja dopiero usiadłam przed komputerem. Dziś miałam ciężką noc, tzn. późno zasnęłam. No, ale dziś piątek, więc jutro odeśpię Właśnie czekam na herbatkę.
Miłego dnia.1cs z CLO
-
Ja dzisiaj za to spałam jak dziecko może perspektywa weekendu tak na mnie działa: ) właśnie idę do pracy. Jest taka mgła ze świata nie widać. I już mega zimno się zrobiło. Wczoraj słoneczko a tu taka zmiana.
Po pracy od razu torby do auta pakujemy i wyjeżdżamy:)Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵