Rocznik 93 (staraczki)
-
WIADOMOŚĆ
-
welonka wrote:hej dziewczyny widzę że wszystkie zaczynamy nowy cykl prawie w tym samym czasie
dziewczyny co mam o tym myśleć , wczoraj wieczorem wyczułam w prawej piersi zgrubienia i kuleczkę , czy może być to spowodowane tabletkami antykoncepcyjnymi przyjmowałam tylko dwa miesiące? mam nadzieje że po @ wszystko zniknie. kurczę martwię się bo 3 lata temu miałam problem z węzłami chłonnymi... co o tym myślicie? -
nick nieaktualnywelonka wrote:hej dziewczyny widzę że wszystkie zaczynamy nowy cykl prawie w tym samym czasie
dziewczyny co mam o tym myśleć , wczoraj wieczorem wyczułam w prawej piersi zgrubienia i kuleczkę , czy może być to spowodowane tabletkami antykoncepcyjnymi przyjmowałam tylko dwa miesiące? mam nadzieje że po @ wszystko zniknie. kurczę martwię się bo 3 lata temu miałam problem z węzłami chłonnymi... co o tym myślicie?
Bedzie test za testem -
Dziewczyny dzwonił do mnie mój eM i czytał mi wyniki swoje
Pokonaliśmy asthenozoospermie a w rozpoznaniu mamy normospermie !! < jupi >
Jedynie co to morfologia jest równa 4% a była 4,59% ale pani w klinice powiedziała, że wyniki bardzo dobre i nie powinno być problemu z zajściem w ciąże, że mają dużo młodych pacjentek, które najpierw mają problem z zajściem, a później z donoszeniem, ale duży czynnik tego jest stres oraz nasze Płockie powietrze fundowane przez Orlen.
no cóż. musimy zrobić jeszcze posiew nasienia, czy tam żadnej bakterii nie ma i zobaczymy co z tego wyjdzie.
Wiem, że jest lepiej i tego będę się trzymaćAJA_S, Lilly_Ana, Agnieszka93, M@ziii, szatynkowato, Sept, Kara93 lubią tę wiadomość
Moj wczesniaczek z 33tc
Aniołki: 02.2015 & 06.2016 -
welonka wrote:hej dziewczyny widzę że wszystkie zaczynamy nowy cykl prawie w tym samym czasie
dziewczyny co mam o tym myśleć , wczoraj wieczorem wyczułam w prawej piersi zgrubienia i kuleczkę , czy może być to spowodowane tabletkami antykoncepcyjnymi przyjmowałam tylko dwa miesiące? mam nadzieje że po @ wszystko zniknie. kurczę martwię się bo 3 lata temu miałam problem z węzłami chłonnymi... co o tym myślicie?
Współczuje wszystkim które mają @ :*Córeczka 16.12.2018
Starania od listopada 2019.
Starania od maja 2014.
Aniołek 10tc [*] 11.04.2017
Aniołek 6tc [*] 5.12. 2017 -
Ale naskrobałyście
Dziewczyny z betą gratuluję, a z @ mocno tule :*
Ja pracuje w markecie... też nie łatwa praca pod względem psychicznym jak i fizycznym:/
A co do przerywanych @ też się z tym borykam. Gin o tym nic nigdy nie wspomina by coś z tym fantem zrobić
18lutego zaczęła się małpa a już 20 było czysto a wczoraj znów... irytujące to jest17.11.17-poronienie całkowite -
Paula. wrote:Dziewczyny dzwonił do mnie mój eM i czytał mi wyniki swoje
Jedynie co to morfologia jest równa 4% a była 4,59% ale pani w klinice powiedziała, że wyniki bardzo dobre i nie powinno być problemu z zajściem w ciąże, że mają dużo młodych pacjentek, które najpierw mają problem z zajściem, a później z donoszeniem, ale duży czynnik tego jest stres oraz nasze Płockie powietrze fundowane przez Orlen.
no cóż. musimy zrobić jeszcze posiew nasienia, czy tam żadnej bakterii nie ma i zobaczymy co z tego wyjdzie.
Wiem, że jest lepiej i tego będę się trzymać
Nawet nie wiesz kochana jak zazdroszczę wam tych wyników :*Paula. lubi tę wiadomość
17.11.17-poronienie całkowite -
nick nieaktualnyAJA_S wrote:Ale naskrobałyście
Dziewczyny z betą gratuluję, a z @ mocno tule :*
Ja pracuje w markecie... też nie łatwa praca pod względem psychicznym jak i fizycznym:/
A co do przerywanych @ też się z tym borykam. Gin o tym nic nigdy nie wspomina by coś z tym fantem zrobić
18lutego zaczęła się małpa a już 20 było czysto a wczoraj znów... irytujące to jest -
Hej dziewczynki. Dziś rano, rowniutko po 48h od ostatniej bety, znowu wykonałam badanie. Wyniki niestety dopiero jutro rano. Pani mnie nastraszyla w laboratorium, wystarczyłoby że by po prostu nic nie mówiła... eh. Zobaczymy, mam nadzieję że ta moja betka mocno podskoczy ze swoich 75mlU/ml. Ale strach jest. Staram się nie myśleć i zzajmuję się domem... eh. Ciężko naprawdę ciągle to rozgryzam i analizuję. Te ich głupie laboratoryjne normy...
-
AJA_S wrote:Ale to dopiero po ślubie... jeśli nie będzie za późno:(Moj wczesniaczek z 33tc
nick nieaktualny
-
Paula. wrote:Dziewczyny dzwonił do mnie mój eM i czytał mi wyniki swoje
Wiem, że jest lepiej i tego będę się trzymać
Nawet nie wiesz jak się cieszę! Gratuluję z całego serca ♥Paula. lubi tę wiadomość
♥ 28.10.2017 ♥
-
Dziękuje Kara ale gratulacje beda przyjmowac chyba dopiero jak zajde w ciaze i na usg zobacze bijace serduszko teraz poki co musze sie uzbroic w cierpliwosc i jeszcze czekac
A Ty Kara jak sie czujesz? Juz cos Cie mdli?Moj wczesniaczek z 33tc
PAULA to cudownie że wyniki nasienia się tak poprawiły czekamy teraz na kolejne dobre wieści :*
Ja dziś byłam w klinice. Miałam owulacje - dziś ginekolog mi potwierdziła Nawet nie wiecie jak się cieszę. Teraz tylko mam czekać na test... Kazała zrobić betę po ok 12 dniach od owulki. Kurde chciałabym już wiedzieć czy się udało.Paula. lubi tę wiadomość
Córeczka 16.12.2018
Starania od listopada 2019.
Starania od maja 2014.
Aniołek 10tc [*] 11.04.2017
Aniołek 6tc [*] 5.12. 2017 -
Paula. wrote:Dziękuje Kara ale gratulacje beda przyjmowac chyba dopiero jak zajde w ciaze i na usg zobacze bijace serduszko teraz poki co musze sie uzbroic w cierpliwosc i jeszcze czekac
A Ty Kara jak sie czujesz? Juz cos Cie mdli?
Najbardziej to boli mnie brzuch, chociaż dzisiaj przeszło, trochę rano mnie mdli, ale da się znieść
P.S. Druga beta po 48h 1366Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2017, 16:33
Agnieszka93, M@ziii, AJA_S, Lilly_Ana, Paula. lubią tę wiadomość
♥ 28.10.2017 ♥