X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rozlany test ciążowy???
Odpowiedz

Rozlany test ciążowy???

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Blondlove Nowa

Wysłany: 26 stycznia 2017, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam kochane mam do was pytanie może już takie było z gory przepraszam ale zrobiłam dzisiaj test bo niestety już nie wytrzymałam a na teście zamiast kresek w polu T jakby coś się rozlało kontury kreski jednak widać . Czy jednak ciąża może być??? Miała któraś z was tak ??? Dziękuję za odpowiedź:*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2017, 16:25

• livia30 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2017, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może być i może nie być - zrób drugi test.

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ