Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rozmawiałam z bocianami i pocieszam!
Odpowiedz

Rozmawiałam z bocianami i pocieszam!

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2013, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MalutkaEve wrote:
    proszę 2333437m614nuhk5l.gif

Ten bocian wygląda jakby był na haju ;)

MalutkaEve lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2013, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martynika wrote:
    .nie wyobrażam sobie nie być mamą! :)

ja mam tak samo :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2013, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anoolka wrote:

a popatrz na dziecko :)
    hahaha :)

Katha81 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2013, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze Malutka...skoro Ty rozmawiałaś z bocianem to też musisz być na haju, pewnie jakieś grzybki jedliście 982319w0yuo5k43x.gif
    Powinnam zostać detektywem 02icon_mryellow.gif

Katha81, MalutkaEve lubią tę wiadomość

• ivv Autorytet

Wysłany: 20 września 2013, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pierwszy raz w życiu zobaczyłam lecącego bociana w wakacje 2011 roku. Od razu wiedziałam, że się uda :) niestety w tym roku ani jeden nie zechciał (przy) mnie przelecieć ;) ale skoro bociany obiecały... :)

tb73ej2889smms8d.png
    tb73qtkfof50vibw.png
  • Martynika Autorytet

Wysłany: 20 września 2013, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pierwszy raz w życiu zobaczyłaś lecącego bociana dwa lata temu?Dziewczyno,gdzieś Ty się uchowała? ;)

• Katha81 Autorytet

Wysłany: 20 września 2013, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anoolka wrote:

Alez mi Malutka bociana zprezentowala ;) chyba sama musze cos zielonego zajarac zeby bylo zielone ;) hihiiihihi

Anoolka, biedronka1982, MalutkaEve lubią tę wiadomość

sv8qt8h.png
    04.06.2015. Termin cc
  • Katha81 Autorytet

Wysłany: 20 września 2013, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivv wrote:
    Pierwszy raz w życiu zobaczyłam lecącego bociana w wakacje 2011 roku. Od razu wiedziałam, że się uda :) niestety w tym roku ani jeden nie zechciał (przy) mnie przelecieć ;) ale skoro bociany obiecały... :)

ja w tym roku tez niewidzialam bociana :( pewnie juz wszystkie odlecialy z Polski a tu ich nie ma :/

sv8qt8h.png
    04.06.2015. Termin cc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2013, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja co dzień jak idę z psem to widzę na działkach, na altanie takie gipsowe cztery boćki.... Takie się też liczą ???? :-P

Martynika, MalutkaEve lubią tę wiadomość

• mindusia Autorytet

Wysłany: 20 września 2013, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nawet z okazji założenia takiego wątku o bocianach, sprawiłam sobie też taki suwaczek :D bociany mnie zainspirowały

MalutkaEve, Elinn lubią tę wiadomość

m3sx3e3ky5bi25o3.png
    https://www.maluchy.pl/ci-67721.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2013, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elinn wrote:
    Ja co dzień jak idę z psem to widzę na działkach, na altanie takie gipsowe cztery boćki.... Takie się też liczą ???? :-P

jak Ci taki dziecko przyniesie to czemu nie :)

Anoolka, Elinn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2013, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mindusia wrote:
    Ja nawet z okazji założenia takiego wątku o bocianach, sprawiłam sobie też taki suwaczek :D bociany mnie zainspirowały

hehehe :) i jak się miło zrobiło od razu :)

• rewelka Autorytet

Wysłany: 21 września 2013, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bociany nie zawsze się sprawdzają, w tym roku widziałam ich bardzo dużo i nic nie przynoszą (chyba że jeszcze w drodze powrotnej).
    Dziewczyny teraz KAPUSTA jest na czasie, akurat wyrasta, tam trzeba szukać!!

Martynika, Anoolka, Elinn, MalutkaEve, Lillenka, celia lubią tę wiadomość

23-02-2013 [*] 8 tc
    211xj44j3k4hck0m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2013, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rewelka wrote:
    Bociany nie zawsze się sprawdzają, w tym roku widziałam ich bardzo dużo i nic nie przynoszą (chyba że jeszcze w drodze powrotnej).
    Dziewczyny teraz KAPUSTA jest na czasie, akurat wyrasta, tam trzeba szukać!!

u mnie kapusta w lodówce siedzi, jutro będę z niej pichcić, a nóż coś wynajdę :D

Elinn lubi tę wiadomość

• Agamońka Debiutantka

Wysłany: 22 września 2013, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorwaliśmy dziś Pana Bociana i złożyliśmy oficjalne zamówienie. Niech nie wraca na wiosnę na pusto! Po co przelot marnować, gdy można coś nam przynieść w dziobku. ;)
    Tak więc Panie Bocianie do zobaczenia na wiosnę na teście.
    Miłej podróży życzymy! :)

"... coś mi mówi, że jeszcze wszystko będzie możliwe..."
  • ivv Autorytet

Wysłany: 22 września 2013, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jakaś taka spostrzegawcza jestem :) poważnie nigdy wcześniej nie widziałam :) a z tą kapustą to trzeba uważać, bo moja mama powiedziała mi jak byłam mała, że w sklepie przed klatką znalazła mnie w kapuście (i tu wskazała półkę). Wiecie jaką traumę przeżyłam jak mi dzieci W SZKOLE powiedziały, że to nie prawda? :)

Elinn, Lillenka, rewelka, MalutkaEve lubią tę wiadomość

tb73ej2889smms8d.png
    tb73qtkfof50vibw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2013, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahaha :D umarłam :D

wiecie co apropos kapusty, od rana kapustę czuję i zbiera mi się na wymioty...

miałam dzisiaj coś w domu gotować też z kapusty ale pierdzielę...

• Martynika Autorytet

Wysłany: 23 września 2013, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, może ten temat działa, może bociany mi "coś" przyniosły :).

Trzeci dzień z rzędu mam jaśniutką drugą kreskę. Jeszcze przed testowaniem moją uwagę zwróciło takie rozpierające ciągnięcie w macicy, zwłaszcza przy wysiłku fizycznym. Oby to było "to" :). Idę na 15 do lekarza, wezmę skierowanie na betę. Mogłabym sama polecieć z rana i wydać 40zł, ale nie chcę dać się zwariować, już raz latałam co drugi dzień na betę, wydałam majątek, analizowałam przyrost, po to, żeby potem obserwować jak spada, więc... spokojniutko :). MalutkaEve, czuję, że te mdłości, to nie z powietrza się biorą ;).

MalutkaEve, Anoolka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2013, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martynika wrote:
    Dziewczyny, może ten temat działa, może bociany mi "coś" przyniosły :).

Trzeci dzień z rzędu mam jaśniutką drugą kreskę. Jeszcze przed testowaniem moją uwagę zwróciło takie rozpierające ciągnięcie w macicy, zwłaszcza przy wysiłku fizycznym. Oby to było "to" :). Idę na 15 do lekarza, wezmę skierowanie na betę. Mogłabym sama polecieć z rana i wydać 40zł, ale nie chcę dać się zwariować, już raz latałam co drugi dzień na betę, wydałam majątek, analizowałam przyrost, po to, żeby potem obserwować jak spada, więc... spokojniutko :). MalutkaEve, czuję, że te mdłości, to nie z powietrza się biorą ;).

życzę Ci pięknej bety i dawaj znać Kochana, bo wiruski są nam potrzebne :D

a te mdłości to obawiam się siła sugestii...

• Martynika Autorytet

Wysłany: 23 września 2013, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dam znać, chociaż wyniki, ze względu na późną porę, będą pewnie dopiero jutro. Oj, chciałabym, jak bardzo bym chciała, żeby tym razem było dobrze :). Trzymajcie kciuki!

1 2 3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ