Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rozmowy niekontrolowane
Odpowiedz

Rozmowy niekontrolowane

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • lollita Ekspertka

Wysłany: 10 lutego 2017, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wpadajcie dziewczyny pogadać o wszystkim... O tym co sie dziś wydarzyło, o naszych facetach dziciach rodzinach itp. Ogólnie luźny temat w sam raz na czekanie...:D

4 cs:)
  • Gosia2708 Przyjaciółka

Wysłany: 10 lutego 2017, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej lolita :) chyba taki luźny temat się przyda przy staraniach :D jutro mój mąż wraca z holandii na 2 tyg i już czekam z niecierpliowśćią :) będziemy próbować :D

Ogólnie , aby odetchnąć od tego wszystkiego wybieramy się do Zakopanego i oczywiście obowiązkowo muszę go wyciąnąć na 2 część Greya :D

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ