X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Różowe nitki w śluzie
Odpowiedz

Różowe nitki w śluzie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Paczos1. Znajoma

Wysłany: 6 sierpnia, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. Mam taką zagadkę dzisiaj 😅 w piątek skończyła mi się miesiączka, była jak na mnie bardzo bolesna ale też skąpa. W niedzielę współżyłam z partnerem, wczoraj bardzo dużo wodnistego śluzu a dzisiaj lekkie kłócie jajnika i śluz z widocznymi różowymi nitkami… jakieś pomysły dlaczego tak to wygląda? Z góry dzięki za odpowiedzi :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć. To typowe objawy owulacji, jak długie masz cykle?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia, 10:51

• Paczos1. Znajoma

Wysłany: 14 września, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, sorki że dopiero teraz ale chwilowo straciłam nadzieję i dałam sobie spokój a tu nagle dwa tygodnie temu pozytywny test. Cieszyłam się jak głupia a teraz rozpaczam bo mój partner, który wcześniej chciał dziecka teraz nagle chyba zmienił zdanie. Powiedziałam mu we wtorek, nie rozmawiamy od tamtej pory. Wiem, że w poważnych sprawach zamyka się w sobie ale to już chyba przesada. Nie wiem co myśleć i co robić. Boję się, że jak będę naciskać to pogorszę sytuację. Z drugiej strony nie da się tak funkcjonować

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ