Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Różowe nitki w śluzie
Odpowiedz

Różowe nitki w śluzie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Paczos1. Znajoma

Wysłany: 6 sierpnia 2024, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. Mam taką zagadkę dzisiaj 😅 w piątek skończyła mi się miesiączka, była jak na mnie bardzo bolesna ale też skąpa. W niedzielę współżyłam z partnerem, wczoraj bardzo dużo wodnistego śluzu a dzisiaj lekkie kłócie jajnika i śluz z widocznymi różowymi nitkami… jakieś pomysły dlaczego tak to wygląda? Z góry dzięki za odpowiedzi :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2024, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć. To typowe objawy owulacji, jak długie masz cykle?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2024, 10:51

• Paczos1. Znajoma

Wysłany: 14 września 2024, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, sorki że dopiero teraz ale chwilowo straciłam nadzieję i dałam sobie spokój a tu nagle dwa tygodnie temu pozytywny test. Cieszyłam się jak głupia a teraz rozpaczam bo mój partner, który wcześniej chciał dziecka teraz nagle chyba zmienił zdanie. Powiedziałam mu we wtorek, nie rozmawiamy od tamtej pory. Wiem, że w poważnych sprawach zamyka się w sobie ale to już chyba przesada. Nie wiem co myśleć i co robić. Boję się, że jak będę naciskać to pogorszę sytuację. Z drugiej strony nie da się tak funkcjonować

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ