***S I E R P N I O W E 2 K R E S K I***
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie przyszła menda...ech no nie powiem,ze nie robiłam sobie nadziei- piękny pęcherzyk i edometrium na usg,potem te codzienne mdłości i mocne klucie w podbrzuszu...a i tak się nie udało.No nic pozostalo nadal próbować.2015/2016 - 2x cb, 1x cp
Nasze czwarte szczęście:)))
14.03- ⏸
15.03- beta 53,09 prog- 26,81
17.03-beta 142,46 (⬆167,9%)
20.03-beta 1024 (⬆ 168,3%)
24.03-beta 5830 (⬆ 138%)
06.04- 1 cm i jest ❤
27.04- 3,5 cm dzidziola:))
16.05- prenatalne, 6,5 cm człowieka
10.07-połówkowe,440g DZIEWCZYNKI 😍
15.09- malutka ma 1100 g:)
10.11- Marysia na świecie:)
"...czemu Ty się zła godzino, z niepotrzebnym mieszasz lękiem, jesteś a więc musisz minąć, miniesz a więc to jest piękne..."
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Natosia szkoooda..
Sung w Tobie nadzieja! Bo coś marniutki sierpień.. a taki piękny miesiąc..18tego poproszę same serducha w tabelce!
Tak teraz myślę,bo bylam w aqua..czy np. jacuzzi ,kwasy na twarz/ciało,intensywne bieganie ogą mieć wplyw na implantacje? Mam maraton 23dc(tydzien przed testowaniem) i kurcze mam wahania teraz.. -
Ja nie dalam wcześniej znac ale @ przyszła w pt.
Dziewczyny ma pytanie do osov ktore brały.metronidazol.
Zostal mi on przepisany na przerost flory bo mam bole zoladkowe po spożyciu roznych produktów.
Dzisian zaczelan kuracje 10 dniowa. Zazylan dopiero 1 porcje lekow i wlasnie boli mnie zoladek tak jak po jedzeniu. Czy ktoras z was ma doświadczenia z tym? Czy to normalne i przejdzie? Wiem ze triche nie na temat ale w temcir lipcowym ktos mowil ze to bral..
Bede wdzieczna za pomoc.
Dzieki!
-
Natosia wrzesień będzie twój!
Przedszkolanka kwasów lepiej nie stosować w ciąży ponoć to pewnie przy staraniach też lepiej nie.
A ja dzisiaj kolejny owulak zrobiłam, buźka migająca, a dwa dni temu wyświetlała się cały czas. Nie wiem co myśleć. Czy już po owu. Zostalo mi 5 testów z datą ważności do końca miesiąca więc chyba i tak lepiej je wykorzystać.przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
💊Acard, Neoparin, Luteina, Pregna, Bonjesta
PAI homo
ANA typ homogenny 1:640
IBS
09.10.2024
beta hcg 9,62 mIU/ml; progesteron 14,86 ng/ml
11.10.2024
beta hcg 30,01 mIU/ml; progesteron 17 ng/ml [acard 75 mg]
14.10.2024
beta hcg 92,54 mIU/ml; progesteron 17,62 ng/ml [neoparin 0,4 mg]
16.10.2024
beta hcg 272,33 mIU/ml; progesteron 13,53 ng/ml
24.10.2024 wizyta
06.11.2024 wizyta nfz - [7+3] jest ❤️
14.11.2024 wizyta - [8+4] 1,98 cm 🐯
27.11.2024 wizyta nfz - [10+3] 3,65 cm 🐯
09.12.2024 wizyta
13.12.2024 prenatalne
04.2024 cb (7cs)
10.2023 wznowienie starań
04.2020 cp - zaśniad groniasty częściowy (7cs)
02.2020 cb (6cs)
08.2018 rozpoczęcie starań
01.2016 córka 💙
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2019, 09:13
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Koktajlowa dziękuję, to w razie W póki co zrezygnujè z nich.
Teczova moja przyjaciolka to ma..cholerstwo okropne,w stanie zaawansowanym..ale ma córkę wiec wszystko jest możliwe
U mnie test negatywny więc jak miała być to już po owu. -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2019, 09:13
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Teczova mojej koleżance pr u tarczycy powiedzieli ze nie może mieć dzieci wiec odstawili antykoncepcję No po co i po 2 miesiącach w ciąży była. Chyba u Ciebie to grunt znaleźć do tego lekarza który dobre leki dobierze.
Dziś mnie tak mdli od rana i mam biegunkę jednak chyba za szybko pochwaliłan dupka w piątek zrobię betę będzie 12-13dpo jak będzie ujemna to odstawiam dupka i od nowa plus będzie tali ze będę mogła jeździć w legolandzie na wszystkimWiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2018, 15:35
-
tęczova wrote:Ech to fakt, jest... z tego co czytam prawdopodobienstwo zajścia w danym cyklu w ciążę z endometriozą wynosi ok 1-2%. Brzmi bosko.
Myślę,że większy moja przyjaciolka miała krwotok po kilku miesiącach od porodu i musiała mieć operacje,dlatego juz 2 ciąża to dla niej ryzyko juz. Ale w pierwsza zaszła naturalnie bez wspomagaczy. Dodam,ze choruje od zawsze.. -
kozgo wrote:Teczova mojej koleżance pr u tarczycy powiedzieli ze nie może mieć dzieci wiec odstawili antykoncepcję No po co i po 2 miesiącach w ciąży była. Chyba u Ciebie to grunt znaleźć do tego lekarza który dobre leki dobierze.
Dziś mnie tak mdli od rana i mam biegunkę jednak chyba za szybko pochwaliłan dupka w piątek zrobię betę będzie 12-13dpo jak będzie ujemna to odstawiam dupka i od nowa plus będzie tali ze będę mogła jeździć w legolandzie na wszystkim
Mi też zdecydowanie dupek nie służy, ja dopiero 3 dzień biorę, nie wiem jak jeszcze tydzień przetrwam27 lat
9cs -
U mnie najgorszy był pierwszy miesiąc kolejne było coraz lepiej aż do dziś normalnie chyba coś mi zaszkodziło bo wymiotowałam w pracy bo na objawy to stanowczo za wcześnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2018, 16:11
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Naprawdę ciężko jest nie wkręcać sobie objawów. U kobiet cykle mogą się różnić od siebie a staraczki i tak wmówią sobie, że każde odstępstwo od reguly to OBJAW! Ja juz po sobie widzę, że 2 połowa cyklu będzie dla mnie zawsze trwała wieki! Testowanie ustawiłam sobie na 3 dni po spodziewanej @, żeby nie zwariować wolę chyba zobaczyć krew na majtach niż biel na teście
Mój M zapytał, czy dzisiaj tez robimy "dzidziusia", odpowiedziałam, że tak nie potrafi ogarnąć cyklu, ufa mi, w jakim punkcie teraz jesteśmy, a ze Lubie serducha to będzie pracował nad dzieckiem jeszcze kolejny tydzieńIsaura81, MałaMi90, Nona, KasiaH, przedszkolanka:), RudaAnna lubią tę wiadomość
-
Niezapominajka2 wrote:Naprawdę ciężko jest nie wkręcać sobie objawów. U kobiet cykle mogą się różnić od siebie a staraczki i tak wmówią sobie, że każde odstępstwo od reguly to OBJAW! Ja juz po sobie widzę, że 2 połowa cyklu będzie dla mnie zawsze trwała wieki! Testowanie ustawiłam sobie na 3 dni po spodziewanej @, żeby nie zwariować wolę chyba zobaczyć krew na majtach niż biel na teście
Mój M zapytał, czy dzisiaj tez robimy "dzidziusia", odpowiedziałam, że tak nie potrafi ogarnąć cyklu, ufa mi, w jakim punkcie teraz jesteśmy, a ze Lubie serducha to będzie pracował nad dzieckiem jeszcze kolejny tydzieńIsaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:Natosia szkoooda..
Sung w Tobie nadzieja! Bo coś marniutki sierpień.. a taki piękny miesiąc..18tego poproszę same serducha w tabelce!
Tak teraz myślę,bo bylam w aqua..czy np. jacuzzi ,kwasy na twarz/ciało,intensywne bieganie ogą mieć wplyw na implantacje? Mam maraton 23dc(tydzien przed testowaniem) i kurcze mam wahania teraz..
Kwasów nie wolno. Jacuzzi to gorące, chyba też średnio. No i jeśli nie własne to ja bym się bała. Ale to ja. Po przejsciach.
Mi minęło wszystko co można by podpiąć pod objawy. Za to boli podbrzusze.
Ale test zrobię. A co tam. -
Ja się dowiedziałam że koleAnka z pracy zaszła w ciążę za pierwszym strzałem. Cieszyłam się i powiedziałam mojemu mężowi. Kurde ale biedny miał minę. Kurcze nie sądziłam że się mi tak przykro zrobi.Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3