***S I E R P N I O W E 2 K R E S K I***
-
WIADOMOŚĆ
-
Isaura81 wrote:Ja się dowiedziałam że koleAnka z pracy zaszła w ciążę za pierwszym strzałem. Cieszyłam się i powiedziałam mojemu mężowi. Kurde ale biedny miał minę. Kurcze nie sądziłam że się mi tak przykro zrobi.
Chociaż ja mojego trochę krytykuje. Codziennie piwo pije jedno albo więcej i ja mu mówię, że tym sposobem dziecka nie spłodzi jak nie będzie dbał o siebie... bo piwo raczej szkodzi na nasienie niż poprawia?💊Acard, Neoparin, Luteina, Pregna, Bonjesta
PAI homo
ANA typ homogenny 1:640
IBS
09.10.2024
beta hcg 9,62 mIU/ml; progesteron 14,86 ng/ml
11.10.2024
beta hcg 30,01 mIU/ml; progesteron 17 ng/ml [acard 75 mg]
14.10.2024
beta hcg 92,54 mIU/ml; progesteron 17,62 ng/ml [neoparin 0,4 mg]
16.10.2024
beta hcg 272,33 mIU/ml; progesteron 13,53 ng/ml
24.10.2024 wizyta
06.11.2024 wizyta nfz - [7+3] jest ❤️
14.11.2024 wizyta - [8+4] 1,98 cm 🐯
27.11.2024 wizyta nfz - [10+3] 3,65 cm 🐯
09.12.2024 wizyta
13.12.2024 prenatalne
04.2024 cb (7cs)
10.2023 wznowienie starań
04.2020 cp - zaśniad groniasty częściowy (7cs)
02.2020 cb (6cs)
08.2018 rozpoczęcie starań
01.2016 córka 💙
-
nick nieaktualny
-
Nona kurczę oby jednak nie a ty powinnaś w środę mieć okres ?
Kurde ja ginę tak mnie brzuch boli spodenki każde mnie uciskają dół brzucha boli i żołądek masakra i mam 37,3 coś mnie rozbiera
Isaura może wziął to do siebie ze inni umieją od razu a on nie mój mąż tez jest czuły na tym punkcie -
koktajlowa wrote:Faceci są strasznie wrażliwi na tym punkcie. Trzeba uważać co się mówi. Pewnie źle to odebrał jak to facet.
Chociaż ja mojego trochę krytykuje. Codziennie piwo pije jedno albo więcej i ja mu mówię, że tym sposobem dziecka nie spłodzi jak nie będzie dbał o siebie... bo piwo raczej szkodzi na nasienie niż poprawia?
Mój pije jedno na rok. Wódki zero, jak już to kilka lampek winaIsaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
Nona wrote:Kuzmoni buuu
U mnie 25dc I niestety plamienie... Rozkręca się ech..Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
nick nieaktualny
-
Sung wrote:Co za palanty można ją było wcześniej leczyć. Współczuję Wam
Sung lubi tę wiadomość
-
Nona wrote:Nie miałam plamien od lat. Plamienia miałam ostatnio w 2014 mimo brania dupka i w cyklu w którym zaciazylam plamienie sie nie pojawiło. @ w środę na być. Jednorazowy beż kawa z mlekiem na wkładce wieczorem. Zero objawów na ciąże już, zero na @ też. Zawsze mam wkurw I chęć na słodkie... Ech czekam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2018, 21:12
Nona lubi tę wiadomość
Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
nick nieaktualny
-
Sung wrote:Kwasów nie wolno. Jacuzzi to gorące, chyba też średnio. No i jeśli nie własne to ja bym się bała. Ale to ja. Po przejsciach.
Mi minęło wszystko co można by podpiąć pod objawy. Za to boli podbrzusze.
Ale test zrobię. A co tam.
Kwasy i reszte odpuszczam,ale z maratonem nie wiem co zrobić bo w rodzinie będą wypytywac..Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kuzmoni1 wrote:Ja nie dalam wcześniej znac ale @ przyszła w pt.
Dziewczyny ma pytanie do osov ktore brały.metronidazol.
Zostal mi on przepisany na przerost flory bo mam bole zoladkowe po spożyciu roznych produktów.
Dzisian zaczelan kuracje 10 dniowa. Zazylan dopiero 1 porcje lekow i wlasnie boli mnie zoladek tak jak po jedzeniu. Czy ktoras z was ma doświadczenia z tym? Czy to normalne i przejdzie? Wiem ze triche nie na temat ale w temcir lipcowym ktos mowil ze to bral..
Bede wdzieczna za pomoc.
Dzieki! -
nick nieaktualny