***S I E R P N I O W E 2 K R E S K I***
-
WIADOMOŚĆ
-
koktajlowa wrote:KasiaH gratulacje ładnego farta mieliście.
Pomarańczka wrzesień będzie twój
A ja zaczynam żałować, że nie zaczęliśmy wcześniej starań. Czas leci...
Co do rozpoczęcia starań wcześniej to mąż też żałuję że nie zaczęliśmy kilka miesięcy temu...eh cóż kijem Wisły nie zawrócę.przedszkolanka:), koktajlowa lubią tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:A robiłaś test?
OlivkowaMama super fajnie. Dopiero co się cieszyłam bo proga tak ładnie ustawiłam! Szlag. U mnie nigdy takie cuda się nie działały! Mam książkowo co do dnia praktycznie.Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
nick nieaktualny
-
Zapomniałam się pochwalić. Przestałam być bezrobotna. Kurde nie zdążyłam kuchni pomalować. Ale przynajmniej knedliki że sliwkami wczoraj zrobiłam i trochę zamrozilam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2018, 12:53
Nona, Izaw lubią tę wiadomość
Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
Isaura81 wrote:Zapomniałam się pochwalić. Przestałam być bezrobotna. Kurde nie zdążyłam kuchni pomalować. Ale przynajmniej knedliki że sliwkami wczoraj zrobiłam i trochę zamrozilam.
Ja mojego wyslałam po testy owu.. -
nick nieaktualny
-
przedszkolanka:) wrote:Gratuluje czym się bedziesz zajmować?
Ja mojego wyslałam po testy owu..przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
KasiaH gratulacje!
Isaura, również gratulacje, mam nadzieję że następnym razem będziemy gratulować II kresek, ale przynajmniej póki co zajmiesz czymś głowę
Ja byłam dzisiaj na becie, ale dla formalności żeby mieć potwierdzenie do odstawienia duphastonu. Oby wrzesień był łaskawszy...KasiaH lubi tę wiadomość
27 lat
9cs -
nick nieaktualny