***S I E R P N I O W E 2 K R E S K I***
-
WIADOMOŚĆ
-
Przedszkolanka mi się zawsze wydawało ze po owu robi się sucho ale kurde wszystko jest możliwe
Pomarańczowa jutro koniecznie powtórka kiedy wracasz z wakacji? Ile jesteś po owu ? Czemu luteinę już wczoraj odstawiłas?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2018, 18:30
-
kozgo wrote:Przedszkolanka mi się zawsze wydawało ze po owu robi się sucho ale kurde wszystko jest możliwe
Pomarańczowa jutro koniecznie powtórka kiedy wracasz z wakacji? Ile jesteś po owu ? Czemu luteinę już wczoraj odstawiłas?
Jeszcze po bieganiu mialam doslownie wylew..ale już teraz nie aż tak. Ale tempka dzisiaj osiągla szczet niźszości od kilku dni już.. -
Pomarańczka83 wrote:Podobno maj to idealny miesiąc na rodzenie Córeczka jest z grudnia i dobrze nie wspominam tego całego ubierania w kilka warstw...
We wrześniu jeszcze nie wiem kiedy zatestuje bo czekam na @ ale może coś koło 19 IX
W każdym razie jeśli się poszczesci to jeszcze na maj się złapie
A Ty kiedy?
A ja byłam z zimowego malucha zadowolona ale może dlatego, że mam ze stycznia córkę a zawsze marzyłam mieć z pierwszej połowy roku dziecko a styczeń był tym wymarzonym, i jak tak patrzę w przedszkolu to dobrze, że jest najstarsza bo przynajmniej jest równo z rówieśnikami a jakby była z późniejszych miesięcy to nie wiem czy by nie odstawała od grupy.
Maj tez mi się podoba ogólnie to ja bym chciała z pierwszego półrocza dziecko do lipca, nie później chociaż miesiąc to akurat chyba najmniej istotna kwestia, najwazniejsze jest zajść w ciąże i urodzić zdrowe dziecko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2018, 19:07
Starania o drugie dziecko -
nick nieaktualny
-
kozgo wrote:Przedszkolanka mi się zawsze wydawało ze po owu robi się sucho ale kurde wszystko jest możliwe
Pomarańczowa jutro koniecznie powtórka kiedy wracasz z wakacji? Ile jesteś po owu ? Czemu luteinę już wczoraj odstawiłas?
Ja po owulacji mam nadal uczucie wilgoci, sucho mam tylko po okresie. Jedynie po owulacji śluz robi się kremowy i lepki więc po tym rozpoznaje
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Pomarańczka83 wrote:Dziewczyny co mam robić. Wróciłam właśnie z plaży zerknelam na test z rana A tam druga blada krecha!!! Dziś 26 dc. Wczoraj odstawiłam luteine. Czy to możliwe żeby była ciąża? Jestem na wakacjach do lekarza za daleko.
Wszystko jest możliwe, co prawda nie odczytuje sie testu po tylu godzinach ale ja wiem, że to są emocje i bardzo chce się w to wierzyć, musisz powtórzyc test Trzymam kciukiPomarańczka83 lubi tę wiadomość
Andii wrote:Ja po owulacji mam nadal uczucie wilgoci, sucho mam tylko po okresie. Jedynie po owulacji śluz robi się kremowy i lepki więc po tym rozpoznaje
Mnie boli ten jajnik,tzn.czuję go dzisiaj. Ale to nie oznacza owulki a ta by była cudem u mnie. -
Pomarańczka83 wrote:Dziewczyny co mam robić. Wróciłam właśnie z plaży zerknelam na test z rana A tam druga blada krecha!!! Dziś 26 dc. Wczoraj odstawiłam luteine. Czy to możliwe żeby była ciąża? Jestem na wakacjach do lekarza za daleko.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2018, 19:21
Pomarańczka83 lubi tę wiadomość
Starania od 01.2018
Kwiecień 2019 - [*] 6 tc
30.09.2019 - beta 124,5 ❤️ (4t+5)
02.10.2019 - beta 430,6 ♥️ (5t+0)
10.10.2019 - beta 5673,0 ♥️ (6t+2)
14.10.2019 - jest pęcherzyk z ciałkiem żółtym
28.10.2019 - jest już ♥️, fasolka ma 1,5 cm
Encorton
Duphaston
Heparyna