sa tutsj mamy ktore juz maja dzieci a planuja nastene???
-
nick nieaktualnyJak w tytule. Ja dodam ze moze nie ze sie super staramy, ale nie zabezpieczamy sie od 3 miesiecy pozostawiajac sprawe losowi Mam trzech chlopcow w domu i marzy nam sie dziewczynka, ale chlopiec na pewno nie bedzie mniej kochany byle zdrowe malenstwo
rybka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny:) ja dzis robilam test ciazowy i ovu o oczywiscie ovu pozytywny jak cza zato ciazowy neg... to moj 10 dpo i myslalam ze juz bedzie wiadomo. Ale skrzydla mi opadly nie powiem. czekam juz teraz z testowaniem do czwartku... zobaczymy. Maran atha ty o synka a ja corke;) powodzenia dziewczyny!!!
-
Hej, ja również mam syna 1,5 rocznego, żeby było zabawniej nie planowanego, po prostu bach i zjawił się na świecie kochany malutki od trzech miesięcy staramy się intensywnie o rodzeństwo. Jak można się domyślić bez skutku. Wczoraj kolejna miesiączka, obyło się już bez łez, choć właściwie byłam pewna, że się udało...cóż przed nami kolejny cykl! Pozdrawiam i powodzeniaSophie90
-
nick nieaktualny
-
No to i ja dołączę, bo syna mam już prawie 14-letniego a od kilku lat staramy się o rodzeństwo.....syn oczywiście wyskoczył jak Filip z konopi :-)Z drugim maleństwem nie tak łatwo...po drodze ciągle jakieś kłopoty. Trzymam za Was &&&&&&&&&&&&
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2014, 07:29
weronika86 lubi tę wiadomość
-
Hej. Ja mam 13 letnią córeczkę i od roku staramy się o drugie dziecko. Cztery miesiące temu poroniłam, teraz jestem juz w trzecim cyklu starań.
Powodzenia dla wszystkich mam, które starają się o rodzeństwo dla swoich pociechCóreczka 16.11.2017❤
Synuś 31.05.2015❤
Córeczka 09.12.2000❤ -
nick nieaktualnyHej doswiadczone mamusie. Napiszcie jakie ojbawy macie w kolejnej ciazy? U mnie dzis test negatywny ale nie trace nadzieje. Z objawow ktore sa pewne a nie wkrecone sa wdecia niesamowite, odbija mi sie ciagle i do tego biegunka... ( dodam nie taka ze latam co dwie minyty, ale jak juz ide to rewoluja;))no a co ze wdeciami idzie mdlosci. Nie myslalam bym o tym gdybym te objawy miala 1, 2 dni ale nie od 4, 5 dzien w dzien... Mdlosci przyszly przedwczoraj a biegunka wczoraj. Piersi nie sa obolale ani nic w tym stylu, troche wrazliwe jak przed @...Pozdrawiam:)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny ja @ jeszcze nie dostalam a temp.nie spada, moze w ogole nie spadnie... ale piesi bola bardzo, az mrowia, wzdecia mdlosci i BEKA mi sie jak staremu pijakowi... calllly czas... kobietki ma ktoras tak czy tez moze w poprzedniej ciazy bo ja tak bekam 1 raz w zyciu!!!
-