Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne sa tutsj mamy ktore juz maja dzieci a planuja nastene???
Odpowiedz

sa tutsj mamy ktore juz maja dzieci a planuja nastene???

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak w tytule. Ja dodam ze moze nie ze sie super staramy, ale nie zabezpieczamy sie od 3 miesiecy pozostawiajac sprawe losowi :) Mam trzech chlopcow w domu i marzy nam sie dziewczynka, ale chlopiec na pewno nie bedzie mniej kochany ;) byle zdrowe malenstwo :)

rybka lubi tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka dolanczam do ciebie..mam synka ktory liczy juz osiem wiosen staramy sie o drugie juz dllluuugggooo za dlugo ale nadzieja jest i bedzie do konca pozdrawiam :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki za ciebie, Was powinnam napisac :) Dzieci jak dla mnie to najwiekszy skarb na swiecie! :)

rybka lubi tę wiadomość

• livia30 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2014, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam już 11 letnią córeczkę a teraz od roku walczę o rodzeństwo dla niej ;-)

rybka, weronika86, Zakochana lubią tę wiadomość

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • Flexi Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja dołączam, mam synka 14 miesięcznego :) i od czasu kiedy skończył 5-6 miesięcy staramy się o drugie maleństwo.

f2w3rjjgkobxpkau.png
    7a1668a4ff.png
    relgi09kqit9qz9a.png
  • Tolcia25 Przyjaciółka

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez sie dolanczam mam syna 7letniego i 2,5letniego dolanczam sie staram sie od 3 cykli idzie mi 4ty gdyz niestety test negatywny

" To one sa przyszloscia-
    tak nieskazitelne, niewinne, doskonale,
    niosace tak wielkie nadzieje"
    425b3eaaa3f5c5f0239a4983fd78c0a9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej wam, tez dołączam :] Mam bąbla który we wrześniu skończy 2,5 roku :] od listopada kombinujemy nad drugim Bąblem ;]

• Evaa Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2015, 08:08

Indiana1980 lubi tę wiadomość

,,Dopoki walczysz,jestes zwyciezca,, Sw.Augustyn
  • maran-atha Nowa

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc I ja sie staram :) mam już 2 coreczki 5,5 I 3,5 I teraz przydał by sie synek :)

i8Xtp1.png457up1.png
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia 2014, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja planuje srugie za 3 lata :-)

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 06:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny:) ja dzis robilam test ciazowy i ovu o oczywiscie ovu pozytywny jak cza zato ciazowy neg... to moj 10 dpo i myslalam ze juz bedzie wiadomo. Ale skrzydla mi opadly nie powiem. :( czekam juz teraz z testowaniem do czwartku... zobaczymy. Maran atha ty o synka a ja corke;) powodzenia dziewczyny!!!

• Sophie Nowa

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, ja również mam syna 1,5 rocznego, żeby było zabawniej nie planowanego, po prostu bach i zjawił się na świecie kochany malutki :) od trzech miesięcy staramy się intensywnie o rodzeństwo. Jak można się domyślić bez skutku. Wczoraj kolejna miesiączka, obyło się już bez łez, choć właściwie byłam pewna, że się udało...cóż przed nami kolejny cykl! :) Pozdrawiam i powodzenia

Sophie90
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No u nas też było niezapowiedziane i nieplanowane :D tym bardzije, że mi mówili że dzieci mieć nie będę. A tu o i synek jest :D ale jak już idzie o starania to nirestety jest problem :/ bo by tez się chciało już a nie da się

• jeju Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to i ja dołączę, bo syna mam już prawie 14-letniego a od kilku lat staramy się o rodzeństwo.....syn oczywiście wyskoczył jak Filip z konopi :-)Z drugim maleństwem nie tak łatwo...po drodze ciągle jakieś kłopoty. Trzymam za Was &&&&&&&&&&&& :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2014, 07:29

weronika86 lubi tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • aciulka Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2014, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Ja mam 13 letnią córeczkę i od roku staramy się o drugie dziecko. Cztery miesiące temu poroniłam, teraz jestem juz w trzecim cyklu starań.
    Powodzenia dla wszystkich mam, które starają się o rodzeństwo dla swoich pociech :-)

Córeczka 16.11.2017❤
    Synuś 31.05.2015❤
    Córeczka 09.12.2000❤
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej doswiadczone mamusie. Napiszcie jakie ojbawy macie w kolejnej ciazy? U mnie dzis test negatywny ale nie trace nadzieje. Z objawow ktore sa pewne a nie wkrecone sa wdecia niesamowite, odbija mi sie ciagle i do tego biegunka... ( dodam nie taka ze latam co dwie minyty, ale jak juz ide to rewoluja;))no a co ze wdeciami idzie mdlosci. Nie myslalam bym o tym gdybym te objawy miala 1, 2 dni ale nie od 4, 5 dzien w dzien... Mdlosci przyszly przedwczoraj a biegunka wczoraj. Piersi nie sa obolale ani nic w tym stylu, troche wrazliwe jak przed @...Pozdrawiam:)

• aga.just Autorytet

Wysłany: 26 sierpnia 2014, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/starania-o-rodzenstwo,1725.html

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 00:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam to i ja moge sie dolaczyc do staran o Maluszka moj Synek ma juz 10latek chcialabym uszczesliwic nasz zwiazek o kolejnego czlonka rodziny no ale zegar robi tyk tyk i ciekawe czy zdarzymy...

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 06:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja @ jeszcze nie dostalam a temp.nie spada, moze w ogole nie spadnie... ale piesi bola bardzo, az mrowia, wzdecia mdlosci i BEKA mi sie jak staremu pijakowi... calllly czas... kobietki ma ktoras tak czy tez moze w poprzedniej ciazy bo ja tak bekam 1 raz w zyciu!!!

• maran-atha Nowa

Wysłany: 30 sierpnia 2014, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fredka ja nie mialaz zadnych objawów w zadnej ciazy, poprostu mialam wrazliwe piersi sutki I to wszystko

i8Xtp1.png457up1.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ