X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Salve Medica Wilanowska - naciągacze
Odpowiedz

Salve Medica Wilanowska - naciągacze

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ewadb Koleżanka

Wysłany: 14 października, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć,

uważajcie na Salve Medica na Wilanowskiej w Warszawie.
    Żeby dostać się do doc. P. wymagają wizyty kwalifikacyjnej, na której zlecaja paręnaście badań, które potem nawet nie są istotne (lekarz nie miał moich badań z kliniki, tylko te, które dosłałam mu dodatkowo - co też jest nawiasem mówiąc śmieszne ze strony kliniki, ale ok). Poprosił może o 3 z PARUNASTU!! Czyli wyrzuciłam 5k w błoto. Taka tam "wizyta kwalifikacyjna", że hej (oczywiście, że to czyste naciągactwo).

Organizacja tej kliniki to nawiasem mówiąc śmiech na sali. Recepcja nie odpisuje na żadne maile, o głupią fakturę się upominałam 2 tygodnie, po czym wystawili mi ją z przyszła datą (co sprawia, ze nie dostanę zwrotu za tę wizytę z pracy).

Byłam w kilku beznadziejnych klinikach, ale serio... Ta powala na kolana.

Baylee lubi tę wiadomość

33 lata
    Ponad 2 lata staran
    Endometrioza, adenomioza, niedoczynność tarczycy
    Obniżone AMH
    Kariotyp ok
    2 IUI - nieudane
    W trakcie drugiego transferu - pozostały 2 zarodki.

Diagnoza immunologiczna w trakcie (raczej kolorowo nie będzie :))
  • Justa90 Nowa

Wysłany: 20 października, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,
    Takie praktyki to niestety codzienność w polskich klinikach. Tak samo jest w Krakowie - Parens, Macierzyństwo oraz KrakoVi. Zraziłam się strasznie - lekarze zajmujący się problemem płodności chcą ekstra zarobić kokosy pomimo świetnej refundacji z NFZ. Aktualnie leczę się w Ostrawie u dr Lachciny i czuję się wreszcie uczciwie traktowana.

• Lena887 Autorytet

Wysłany: 20 października, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justa90 wrote:
    Hej,
    Takie praktyki to niestety codzienność w polskich klinikach. Tak samo jest w Krakowie - Parens, Macierzyństwo oraz KrakoVi. Zraziłam się strasznie - lekarze zajmujący się problemem płodności chcą ekstra zarobić kokosy pomimo świetnej refundacji z NFZ. Aktualnie leczę się w Ostrawie u dr Lachciny i czuję się wreszcie uczciwie traktowana.

Justa a masz jakieś info jak działa teraz ich laboratorium po odejściu Pani Lenki? Mam obawy czy nadal jest na wysokim poziomie

Eurofertil Ostrava
    Listopad 2021 start stymulacji
    4 zarodki klasy A, po PGT-A tylko jeden ❄️
    Styczeń 2022 transfer
    6 dpt - beta 40
    10 dpt - beta 455
    14 dpt - beta 2400
    7+2 - 12mm, ❤️155
    nifty - OK
    prenatalne - OK
    12+1 - 66mm, ❤️168
    20+1 - połówkowe 370 g, ❤️ 143
    26+3 - 960 g
    30+2 - 1500 g
    33+4 - 2100 g
    36+3 - 2700 g
    38+1 - 3000 g
    38+4 - CC, 3100 g, 54 cm 👣
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ