Sama w domu....
-
WIADOMOŚĆ
-
Jus1985 wrote:Staram się dokładnie sprzątać po sobie zanim Skarb wróci, ale pewnego razu mnie zaskoczył i taką miałam karę że musiałam jeść w kuchni
Jus1985 lubi tę wiadomość
26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
nick nieaktualnyA ja wczoraj wieczorem, jako że mój P wyjechał w środę i miał wrócić w piątek, zaprosiłam koleżanki (w tym żonę kumpla, który wyjechał razem z P) na dietetyczny babski wieczór. Fura pizzy i wino Siedzimy, gadamy, śmiejemy się, na podłodze stoi już kilka pustych butelek i nagle pika domofon. My konsternacja, zapadła cisza, ja już w nerwach chcę lecieć po nóż, otwierają się drzwi.... a tu stają w przedpokoju uśmiechnięci Panowie (P i mąż koleżanki), bo pomyśleli, że nam zrobią niespodziankę Jedyne, co udało mi się wydukać, to przeciągłe dzieeeń dooobry zakończone soczystym beknięciem
myszkaazi, MalutkaEve, ivv, Makak lubią tę wiadomość
-
Ja wczoraj też samotny wieczór, bo M został na noc w pracy i oczywiście "salon piękności" w łazience, muzyka na maksa (M nie lubi jak gra tak głośno, więc korzystam), później zaległości serialowe i leczenie przeziębienia, bo w pierwszym dniu pracy po powrocie z l4 po poronieniu się rozchorowałam. Felice, to Wam niespodziankę zrobili ;)Tak bez zaproszenia na babski wieczór dietetyczny
-
No ja będę miała swojego w końcu dzisiaj ale tylko do niedzieli :-[ a później znowu do piątku czekanie :'( ale to podobno już ostatni raz taki wyjazd więc muszę korzystać
Chyba cały tydzień zaplanuje żeby nie zmarnować ani jednej chwilifelice gatto, Amaranta lubią tę wiadomość
-
Jus.. ani jednej chwili na porobienie cos dla siebie ? wiem co to znaczy dlugie oczekiwanie ja swojego po 3 msc dorwalam ale na tydzien tylko i pojechal znowu .. moze wroci :p
MalutkaEve, Jus1985 lubią tę wiadomość
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
O,temat dla mnie,bo od 2 miesięcy jestem sama i jeszcze 2 tyg,a potem chłop wróci na tydzień i znów wyjedzie pewnie do świąt.
Ja pracuje,spaceruje z psem,spotykam się z przyjaciółmi,chodze na fitness,siedze do pólnocy przy kompie,ogladam co chce w tv,nie musze gotować,jem co chce.
Ogólnie jest git,tylko czasem tęskno jest. -
nick nieaktualny
-
Japoneczka z Porcelany wrote:Jus.. ani jednej chwili na porobienie cos dla siebie ? wiem co to znaczy dlugie oczekiwanie ja swojego po 3 msc dorwalam ale na tydzien tylko i pojechal znowu .. moze wroci :p
Najgorsze jest to że będzie wtedy owu :-[ a ja sama -
nick nieaktualny
-
O rany to ja jakaś wyrodna jestem, bo uwielbiam, kiedy gdzieś wychodzi i mam czas tylko dla siebie. Pewnie dlatego, że to są straszne rzadkie chwile, bo on kategoria leniwy domator
A rzeczywistość jest taka, że ciągle myślę, co ja bym nie zrobiła, gdybym tylko miała wieczór dla siebie. A kiedy taki wieczór wolności nadchodzi ... to:
1) sprzątam, przymierzam i układam swoje ciuchy
2) oglądam po raz 13845 Dumę i uprzedzenie (serial 5h)
3) czytam
4) zwołuję sabat ze znajomymi kobietami
i właściwie sama nie wiem co ze sobą zrobić Poza tym trochę się w nocy boję sama spać
-
MalutkaEve wrote:mamy gdzieś tu na forum wibrator hand made in vitro, może być?
MalutkaEve lubi tę wiadomość
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
nick nieaktualny
-
A ja proszę o wytłumaczenie o co z tym wibratorem chodzi i jak można stac się jego tymczasowa właścicielka26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹