Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Segregatory z wynikami badań - jak sobie z tym radzicie?
Odpowiedz

Segregatory z wynikami badań - jak sobie z tym radzicie?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Aga888 Nowa

Wysłany: 15 października 2021, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć jestem Agata,

Piszę do Was w nietypowej sprawie. Od dwóch lat staramy się z mężem o dziecko. Leczymy się w klinice niepłodności.

Podczas jednej z wizyt w klinice, zauważyłam, że wszystkie kobiety chodzą z grubymi segregatorami wypełnionymi wynikami badań, notatkami itp. - dokładnie tak jak ja! Zauważyłam, że występuje problem z przechowywaniem historii choroby i badań w bardziej przystępnej formie niż segregator pełen papierów.

Jestem przedsiębiorcą i chciałabym zostawić ten świat lepszym niż go zastałam. Dlatego zaczęłam się zastanawiać nad rozwiązaniem tego problemu. Aby bardziej go poznać stworzyłam krótką (9 pytań) ankietę. Odpowiedzi pomogą mi zidentyfikować czy ten problem rzeczywiście istnieje, nie ubzdurałam go sobie i w jaki sposób możemy go rozwiązać.

Jeżeli chcesz pomóc, wypełnij proszę ankietę - https://forms.gle/ouwVYb8qprq6qr2T9

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ