Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Segregatory z wynikami badań - jak sobie z tym radzicie?
Odpowiedz

Segregatory z wynikami badań - jak sobie z tym radzicie?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Aga888 Nowa

Wysłany: 15 października 2021, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć jestem Agata,

Piszę do Was w nietypowej sprawie. Od dwóch lat staramy się z mężem o dziecko. Leczymy się w klinice niepłodności.

Podczas jednej z wizyt w klinice, zauważyłam, że wszystkie kobiety chodzą z grubymi segregatorami wypełnionymi wynikami badań, notatkami itp. - dokładnie tak jak ja! Zauważyłam, że występuje problem z przechowywaniem historii choroby i badań w bardziej przystępnej formie niż segregator pełen papierów.

Jestem przedsiębiorcą i chciałabym zostawić ten świat lepszym niż go zastałam. Dlatego zaczęłam się zastanawiać nad rozwiązaniem tego problemu. Aby bardziej go poznać stworzyłam krótką (9 pytań) ankietę. Odpowiedzi pomogą mi zidentyfikować czy ten problem rzeczywiście istnieje, nie ubzdurałam go sobie i w jaki sposób możemy go rozwiązać.

Jeżeli chcesz pomóc, wypełnij proszę ankietę - https://forms.gle/ouwVYb8qprq6qr2T9

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ