X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Segregatory z wynikami badań - jak sobie z tym radzicie?
Odpowiedz

Segregatory z wynikami badań - jak sobie z tym radzicie?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Aga888 Nowa

Wysłany: 15 października 2021, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć jestem Agata,

Piszę do Was w nietypowej sprawie. Od dwóch lat staramy się z mężem o dziecko. Leczymy się w klinice niepłodności.

Podczas jednej z wizyt w klinice, zauważyłam, że wszystkie kobiety chodzą z grubymi segregatorami wypełnionymi wynikami badań, notatkami itp. - dokładnie tak jak ja! Zauważyłam, że występuje problem z przechowywaniem historii choroby i badań w bardziej przystępnej formie niż segregator pełen papierów.

Jestem przedsiębiorcą i chciałabym zostawić ten świat lepszym niż go zastałam. Dlatego zaczęłam się zastanawiać nad rozwiązaniem tego problemu. Aby bardziej go poznać stworzyłam krótką (9 pytań) ankietę. Odpowiedzi pomogą mi zidentyfikować czy ten problem rzeczywiście istnieje, nie ubzdurałam go sobie i w jaki sposób możemy go rozwiązać.

Jeżeli chcesz pomóc, wypełnij proszę ankietę - https://forms.gle/ouwVYb8qprq6qr2T9

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ