Siedlce też się starają :]
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja odrzuciłam wszelkie wiesiołki, lny, magnezy. Już nie mam siły! Biorę tylko kwas foliowy, jak sobie przypomnę.. W dodatku wydaje mi się, że przytyłam od wiesiołka.. w tym cyklu badania, od lutego leki na obniżenie testosteronu i clo, moze coś się ruszy.. ehh
-
rewelka wrote:Może i lepiej z mężem wejść bo sam sobie rady może nie dać.
Witamy Elizka
Jus kiedy idziesz na usg? 7 tydzień to już spokojnie możesz sprawdzać, jak ma być to będzie a tak w ogóle jest taki przesąd, że sny się tłumaczy na odwrót
Trzymam kciuki bardzo mocno za powodzenieElizkaa lubi tę wiadomość
-
Rewelka, wyszedł mi podwyższony testosteron, kiedyś już miałam z nim problemy, potem się unormował i potem zbagatelizowałam badania. W grudniu (czemu dopiero aż w grudniu, a nie wcześniej?) go zbadałam i wyszedł podwyższony, teraz czekam na wyniki androstendionu, 17oh progesteronu i dheas. Nie mam pcos, a to wrodzony przerost nadnerczy i niegdyś na lewym nadnerczu miałam guzek, który po braniu leków zniknął. Teraz 7 stycznia mam ponownie usg nadnerczy i zobaczymy. A chodzę do Goskowej. Dobra kobieta, swojego czasu po dokładnym przebadaniu, bodajże w 2005r skierowała mnie do szpitala bielańskiego, tam na tomografii komputerowej wyszedł mi ten guzek w 23dc mam jeszcze zrobić ponownie sam progesteron, no i M badanie nasienia Może zrobimy jakąś tabelkę?