Siedlce też się starają :]
-
WIADOMOŚĆ
-
rewelka wrote:Kiedyś zawsze kupowałam Melisę Tekane cytrynoą, to był ideał meliski, ale chyb ajuż jej nie produkują, bo nigdzie znaleźć nie mogę.
A co myślicie o ziółkach O. Sroki?
Zastanawiam się czy sobie nie kupić.
rewelka ziółka mogę Ci udostępnić...jak pisałam wcześniej sama jes sobie mieszałam Możeż być pewna że co do gram są dokładnie odważone -
rewelka wrote:Lucy spróbuj w biedronie są takie małe sucharki, z pastą, np. łososiową ja uwielbiam
Pisselini trzymamy kciuki teraz najgorszy czas (dla mnie przynajmniej) czekanie, jeszcze dwa tygodnie przed Tobą.
-
rewelka wrote:Pisselini, z tego co Lucy pisała, nie można mieszać z tabletkami, a ja od nowego cyklu ruszam znowu z bromkiem i luteiną, więc podziękuję, nie chcę za bardzo mieszać, myślałam, że one aż tak na siebie nie wpływają
Dziękuję bardzo za chęciPisellini, Jus1985 lubią tę wiadomość
-
rewelka...u mnie też dupa blada..
temperatura wg założeń miła skoczyć...i nie skoczyła...to się wiąże z tym, że: nie mogę zrobić badania progesteronu...bo miałam go zrobić w 4, 7 i 10 dniu skoku..zakładając że temperatura skoczy jutro 4ty dzień wypada w niedzielę...czyli z badania nici...
W ubiegłym cyklu było podobnie...jeden dzień wypadał w niedzielę...konsultowałam to ze swoim ginekologiem...powiedział, że muszą być wszystkie 3 dni...
Bu!
rewelka..co do ziół to nie doczytałam, że będziesz przyjmować leki...