Sierpień- testujemy!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny!
Trzymam kciuki za wszystkie testujące!
U mnie dziś 38dc, robiłam dziś rano test Pink super czuły i negatyw, jestem rok po porodzie i 13 lipca dostałam dopiero pierwszy okres, cały czas karmię piersią i nie wiem jak długi mam cykl, przed ciążą miałam zazwyczaj 33dc, więc wychodzi,że jakby 5 dni się spóźnia @,ale nie wiem w sumie jakie teraz mam cykle. To jest pierwszy cykl starań,ale nie wiem czy miałam owulację, miała któraś z Was podobną sytaucję? -
nick nieaktualny
-
PaulaG wrote:Dziewczyny ... Test niby był negatywny ale jak zajrzałam później jest białe miejsce na kreske ale obok tego jakby lekko różowa kreska ? Sama nie wiem... Okresu nie ma, niby boli lekko podbrzusze. Mam planienie koloru kawy z mlekiem.. No ale biore urofuragine bo mialam zapalenie i jeden dzień krwiomoczu, myślałam że to krwiomocz ale po dwóch siuskach zniknął i było go kilka kropel.. Nie wiem co o tym myślex. Urofuragina mogła opóźnić okres tylko?
Jak białe to negatyw, zrób betę dla pewności albo powtórz test za kilka dni. -
No białe to wiem ale obok taka cieniuteńka różowa.... No powtórzę w niedziele albo poniedziałek jak małpa nie przyjdzie..🇮🇪
IO, niedoczynność tarczycy, arytmia,
28cs - 05.2018 👱♂️🥰
1 cs - 09.2019👱♀️🥰
6cs ⏸️ zdrowy bobas 🥰
Cukrzyca ciążowa na insulinie, clexane, aspiryna.. ciąża wysokiego ryzyka.
Wizyty: 24.10 ginekolog Polska, 25.10 prenatalne II trym, 4.11 scan 20/22 tc, 20.11 (echo), 19.12, 16.01, 13.02 i wywołanie 😳
[/url] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
To i ja nie śmiało i po cichu napiszę, że dzisiaj jest mój 9 dpo i miałam testować jutro ale ciekawość wzięła górę. Zrobiłam test i cień cienia ledwo, ledwo widoczny. Drugi test zrobiony po dwóch godzinach druga kreseczka już bardziej widoczna więc długo nie myśląc poleciałam na betę i co...? Wynik 50.06. Jestem już po jednym poronieniu dlatego cieszę się tak niepewnie
ojejku, Morwa, Madziulla, aaandzia, Magda87, PaulaG, VillemoVilo, kate851, Jagah, Teklaa, Kjopa3, Marteczka93, Demsik, AJA_S lubią tę wiadomość
Córeczka 16.11.2017❤
Synuś 31.05.2015❤
Córeczka 09.12.2000❤ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny