Sierpień- testujemy!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykate trzymam kciuki żeby się udało jak najszybciej chociaż podziwiam bo ja bym się tak nie zdecydowała widzę po koleżance która 3cykl po porodzie zaszła jaka wykończona Mówi że gdyby wiedziała to chyba by poczekała że znacznie za mała różnica wieku. Starszy przeszkadza młodemu, nie może mały usnąć. Jeszcze ja nie miałabym od nikogo pomocy to nie nie nie. Trzy lata i następne hahhah ale wiadomo, że wszystko wyjdzie w praniu. Jak pyknie wcześniej to będę bardzo szczęśliwa jeśli nie to nic się nie stanie teraz grunt by jedno mieć chociaż hahaha
-
Landryneczka ja też nie mam pomocy, mama daleko mieszka, teściowej nie angazuję wcale, mąż dużo pracuje i ja całymi dniami jestem sama z córeczką,ale jest grzeczna, tzn wstaję 2 razy w nocy,ale się przyzwyczaiłam, plus,że śpimy do 9 chcemy różnicę 2 lata, fajnie jakby się udało córeczka uwielbia dzieci, aż piszczy z radości jak widzi a jak ma się dziecko to jest mega organizacja zobaczysz, ja jeszcze ćwiczę 3 razy w tygodniu i biegam 2 razy w tyg, wiem,że wszystko się da
Morwa, Marmurkowa lubią tę wiadomość
-
A ja tam jak się uda kiedyś zajść w ciążę i przede wszystkim urodzić zdrowe dziecko to szybko zdecyduję się na kolejne , czy będzie ciężko czy też nie to mało ważne. Nikt nie obiecuje ,że będzie w życiu prosto zniosę wiele
Kjopa3, Mona_M lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMorwa wiadomo, ale jednak trzeba myśleć też o dzieciach... no ja wyraziłam swoje zdanie nie wykluczam dzidzi jednej po drugiej ale też nie planuje. Los pokaże jak ma być. A może jedno tylko albo w ogóle ... kto wie... ja jak już coś chciałabym się tym pierwszym trochę nacieszyć jak skończyło by dwa latka mogłabym się starać znów
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny