Sierpień- testujemy!
-
WIADOMOŚĆ
-
zyrcia wrote:Mialam czekac do jutra ale nie wytrzymalam...
Pierwszy raz robilam ten test co sie sika.na pasek. Cos mi tam sie zacieniowalo rozkrecilam dziadostwo no i jest jak byk cien. Nie wiem czy widac na zdjeciu...
Jutro zeobie drugi ale nie moge w to uwierzyc jestem w szoku... powtatza siw sytuacja sprzed dwoch lat. W 27dc tez byl cien prawie nie widoczny...
Matko Bosko...
Gratuluje dzisiejszych kredeczek:**2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJeeej juz jak Wy widzicie a na zdjeciu ledwo co to jakos latwiej mi to przyswoic...
Pierwsza proba po porodzie i tak od razu..tak jal to sobie wymarzylam z terminem 7 maja... i dwa chinskie kalendarze wzkazuja na dziewczynka :Ddddbita_smietana lubi tę wiadomość
-
zyrcia wrote:Jeeej juz jak Wy widzicie a na zdjeciu ledwo co to jakos latwiej mi to przyswoic...
Pierwsza proba po porodzie i tak od razu..tak jal to sobie wymarzylam z terminem 7 maja... i dwa chinskie kalendarze wzkazuja na dziewczynka :Dddd2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
zyrcia i s1985 gratuluje!
dziewczyny, jestem troche skolowana, lekarz kazal sie wstrzymac z probowaniem po cb z zeszlego cyklu..ale ja nie umialam..po wczorajszym dniu z ciaza urojona na calego postanowilam dzisiaj zaryzykowac...zrobilam tani z allegro...wyszla rozowa bladziutka kreseczka...postanowilam zatestowac jeszcze raz clearblue i.................
11 cs 11dpo (nie wiem czy uda mi sie wstawic zdjecie)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f3433cce5bd8.jpg
bylam juz na becie bo mialam darmowe badanie bety i proga - zaczne sie cieszyc jak bedzie ladny przyrost bety....
skarpetki zgapilam od Jagah muaaa kocieWiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2016, 08:26
ojejku, ktosiowa, doty22, Jagah, Morwa, Kim8, Migracja, s1985 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybita_smietana wrote:zyrcia i s1985 gratuluje!
dziewczyny, jestem troche skolowana, lekarz kazal sie wstrzymac z probowaniem po cb z zeszlego cyklu..ale ja nie umialam..po wczorajszym dniu z ciaza urojona na calego postanowilam dzisiaj zaryzykowac...zrobilam tani z allegro...wyszla rozowa bladziutka kreseczka...postanowilam zatestowac jeszcze raz clearblue i.................
11 cs 11dpo (nie wiem czy uda mi sie wstawic zdjecie)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f3433cce5bd8.jpg
bylam juz na becie bo mialam darmowe badanie bety i proga - zaczne sie cieszyc jak bedzie ladny przyrost bety....
skarpetki zgapilam od Jagah muaaa kociebita_smietana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-