Sierpień- testujemy!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:Koniecznie powtórz badanie w tym laboratorium co dzisiaj po 48 h . Nie można nawet robić bety w innym laboratorium tej samej firmy , a co dopiero dwóch całkiem innych firm. U mnie jedna i ta sama firma w różnych miejscowościach wykonuje badanie tego samego hormonu w różnych jednostkach, różną metodą i na różnym sprzęcie. Także póki nie masz bet z tego samego laboratorium to nie możemy mówić o tym ze ciąża nie ma szans na przetrwanie w Twojej macicy aż do ukończenia 9 miesiąca ! Więc głowa do góry i daj mu szansę !
Dzięki :*
Może faktycznie zrobie jak piszesz...powtórzę ja ostatni raz, bo wtedy juz chyba bedzie wiarygodna.Morwa, ojejku, emikal123 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyK22 wrote:Sylwia_80 - wszystko będzie dobrze. Zobaczysz. Przyrost jest i to jest najważniejsze, a wynik napewno jest taki ze względu na zmianę laboratorium. Spokojnie podejdź jeszcze raz do tego pierwszego laboratorium i zrób betę jeszcze raz albo faktycznie poczekaj na wizytę u gin. Tylko pamiętaj, że stres źle wpływa na ciążę, więc z uśmiechem na twarzy ciesz się ciążą.
Bitter - nie mogę uwierzyć, że nie miałaś owu. Masz piękny ciążowy wykres. Trzymam za Ciebie mocno kciuki i jak do Ciebie przyjdzie @, to ja już w nic nie uwierzę.
Dzięki :* -
nick nieaktualnykarolka22 wrote:Sylwia to ma ogromne znaczenie gdzie robisz badanie!! różne urządzenia mają różną czułość, dokładność pomiaru. gdybyś jednoczesnie zrobiła badanie w dwóch labach zobaczyłabyś jaka ogromna różnica może być w wyniku z jednej próbki!! Także tym bardziej niczym się nie denerwuj
Dzięki! Tak zrobie i oczywiście zamelduje jaki wynik
Kochane jesteście !!!!!! -
nick nieaktualnyemikal123 wrote:Dziewczyny, jutro idę na betę, ale boję się niesamowicie, że zobaczę 0. Niech ktoś pójdzie za mnie. Zaczynam się zastanawiać czy wysoki progesteron mógł być przez 2 owulki? No i co za tym idzie nie ma sensu robić bety...
Sylwia, zrób betę w tym samym laboratorium, na razie nie denerwuj się, będzie dobrze.
Gratuluję kolejnym zafasolkowanym.:-*
Trzymam kciuki! Będzie dobrze, wykres masz bardzo bardzoemikal123 lubi tę wiadomość
-
BitterSweetSymphony wrote:Doty świetny wynik A w którym dpo robiłaś test?Antek ur.24-06-2005 Janek ur. 29-04-2017
Aniołki [*] (14 tc) 15-09-1998, (9 tc) 02-04-2008 (6tc) 26-03-2018, Gabrysia 11.06.2018 (11tc)
Szósta ciąża w toku -
Sylwia_80 wrote:Dzięki Justyna, ale szczerze, nie wiem czy jest sens sie katować kolejna betą...
Nie wiem, moze jakiś minimalny wpływ miało to, że badanie było w innym laboratorium...Wiem, nie powinno sie tego robic, ale chciałam miec wynik szybciej. No to mam. Na razie przygotowuje się na najgorsze. Tak będzie łatwiej.Antek ur.24-06-2005 Janek ur. 29-04-2017
Aniołki [*] (14 tc) 15-09-1998, (9 tc) 02-04-2008 (6tc) 26-03-2018, Gabrysia 11.06.2018 (11tc)
Szósta ciąża w toku -
Sylwia_80 wrote:Dzięki Justyna, ale szczerze, nie wiem czy jest sens sie katować kolejna betą...
Nie wiem, moze jakiś minimalny wpływ miało to, że badanie było w innym laboratorium...Wiem, nie powinno sie tego robic, ale chciałam miec wynik szybciej. No to mam. Na razie przygotowuje się na najgorsze. Tak będzie łatwiej. -
Sylwia musi byc dobrze sprawdz bete ak pisza dziewczyny w tym samym labo i dalej bedziemy sie z toba cieszycDemsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Isia93, Madziulla, Jagah, Corcula, Morwa, emikal123, Kjopa3, Demsik, s1985, Arwi, Ania-nowa, Migracja, farmaceutka77, justyna14, ktosiowa lubią tę wiadomość
Antek ur.24-06-2005 Janek ur. 29-04-2017
Szósta ciąża w toku -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny