Sierpień- testujemy!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHmm dziwne ze dzis sluz wodnisty. Zawsze po malpie taki nie bardzo. Zaczynam sie zastanawiac czy to nie od tamponow. Teraz wyjatkowo nie uzywalam i w ogole niebo a ziemia :o widzicie jakas zaleznosc?
Ovu mi pokazuje dzis zielone swiatlo dzien plodny. W takim razi dzis startujemyAJA_S lubi tę wiadomość
-
Miałam na ten cykl trzy postanowienia: skoczyć ze spadochronu, zdać prawko i zajść w ciążę.
Ze spadochronu nie skoczyłam, bo mieli awarię samolotu
Prawko zdałam dziś!! Jeszcze w to nie wierzę
No i nie wiem co z trzecim postanowieniem. Odbije w górę, nie odbije? W zeszłym cyklu też mi w 12dpo tak spadła a w 13 już całkiem leżała...ojejku, ZakreconaŻona, Migracja, emerald_m, farmaceutka77, Kim8 lubią tę wiadomość
-
Ja tez zrezygnowalam z tamponow. Taka suchosc po nich czulam.. Nie ma jak podpaska. Wyleci co ma wyleciec nawilza sie w srodku i nic nie podraznia
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Gratuluje zdania prawka!! Ja tez nie dowiezalam jak zdalam
A temp odbije! Spadla teraz tak jak ty mialas ze spadochronem. Czyli punkt 1 tez odchacz. Jutro sie wzniesie i odchaczysz trzeci punktOmon lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
dziewczyny mam dość głupie pytanie...
Dziś rano przed kąpielą sprawdzałam szyjkę i była bardzo nisko i śluz mlecznowodnisty... teraz poszłam to toalety i na papierze był śliczny rozciągliwy... i tu moje pytanie. czy jak szyjka jest nisko możliwe by śluz był rozciągliwy?!17.11.17-poronienie całkowite -
nick nieaktualnyOmon super gratuluję zdanego prawa jazdy gumowych drzew co do reszty postanowień i tak trzeba mieć dużo odwagi, żeby skoczyć więc szacun. A co do ciąży? trzymam kciuki, żeby właśnie w tej chwili w Twojej macicy mościł się kropek
zyrcia ja po ciąży pozamacicznej stosuję tylko podpaski tampony baaaardzo rzadko i zazwyczaj mniejsze niż większe. A któraś może stosowała albo stosuje kubeczek menstruacyjny?
Morwa zapamiętaj tego kaca dobrze rozstajesz się z nim na najbliższe co najmniej 1,5 roku ;PMorwa, Omon lubią tę wiadomość
-
Hej dziewuszki w koncu zalogowalam sie na tablecie hurra hehe
U nas ok dzien za dniem ucieka testy owu sie robia co dziennie rano i wieczorem tak dla pewnosci dzis juz mezus mnie molestowal i pytal kiedy zaczniemy staranka ? No wiec zaczynamy od dzis a co ale tym razsm na spokojnie dalam sobie na luz co bedzie yo bedzie nic nie zmieniaAJA_S, Canti 90 lubią tę wiadomość